Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיהו רייסר 94 אוטומטית שלי מסתבר שהמומנט לא ננעל. בבדיקה חשמלית שעשיתי נראה שהסולנואיד בגוף של הגיר מנותק - אינסוף התנגדות. מתג הבלם הוא מקורי של 4 מגעים ומחובר נכון.

השאלה היא האם מישהוא כאן מכיר מי שאכן יודע לתקן\להחליף סולנואיד כזה והאם בכלל כדאי להכנס לסרט הזה?

אם מישהוא יודע סדרי גודל של עלויות כדי שיהיה לי קנה מידה אני אודה לו.

האם לדעתכם שווה כל כך להתאמץ לתקן אותו - אם ניקח בחשבון שאני מוכן "לבלוע" את ה 5-10 % שהנעילה אמורה לחסוך לי אם הייתי נוסע מחוץ לעיר?

תודה לעונים.

פורסם

אם חבר הפורום ספי, שמנהל מכון להילוכים אוטומטיים בפ"ת, לא יכנס עד מחר בבקר לכאן ויענה לך, אז טלפן אליו מחר ישירות ושאל אותו (אל תתבייש הוא חביב ונחמד ומקצוען) בטל' 057-3868964.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם
האם לדעתכם שווה כל כך להתאמץ לתקן אותו - אם ניקח בחשבון שאני מוכן "לבלוע" את ה 5-10 % שהנעילה אמורה לחסוך לי אם הייתי נוסע מחוץ לעיר?

תודה לעונים.

סתם מתוך סקרנות, האם יש איזה הרגשה מסויימת באוטו כשהממיר לא נעול?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא! האמת היא שאין שום הרגשה בנסיעה כשהוא לא נעול.... רק אם תקדיש מבט לשעון הטורים תראה שאין את ה"נפילה" האופיינית במצב שיוט כשהוא אמור להינעל וגם כשמורידים את הרגל מהגז במצב שיוט על 80-90 הנפילה בטורים היא מיידית ולא מושהית כמו שהמצב נעול. אני בכל אופן לא הרגשתי שמשהוא "לא בסדר" אלא רק כשהתחלתי לללמוד כאן את נושא הTCC וקראתי את ההסבר המפורט איך לוודא שהוא ננעל.

אני מבין שבעיר המחשבה היתה על עוד "חיסכון" קטן בדלק ומניעת התחממות של נוזל הגיר- אני לא ממש בטוח שזה קריטי כי כשאתה "משייט" אז הההפרשים בין המנוע לגיר קטנים ואין ממש איבוד אנרגיה כזה קריטי וכשאני רוצה כוח מהמנוע ממילא אני "נועל" ידנית להילוך 2 או 1 בגיר האוטומטי. בגלל זה שאלתי האם כדאי בכלל להיכנס לקטע של התיקון או שאפשר להמשיך ככה כשלוקחים בחשבון שזה רכב שבעיקר נוסע בעיר ופעם בשבוע או פחות אולי לתל אביב מחדרה וחזרה.

פורסם

האם זה גיר בעל 3 מהירויות ? מהו קוד הגיר כפי שרשום בספר הרכב או על-גבי הגיר.

אולי אוכל לספק לך מידע רלוונטי.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכל המגיבים והעוזרים אבל תודה רבה בעיקר לספי!

שמעתי בעצתכם ושוחחתי עימו. האיש נשמע מקצוען לעילא ולעילא ונתן לי את התשובה שאמנם חשבתי עליה מראש וכבר מופיעה בראש השאלה המקורית שלי :

אין צורך לגעת או להתעסק עם הנעילה הזו, אם הנסיעה מחוץ לעיר היא כל כך נדירה אין שום משמעות לצד "החיסכון" בנעילה ובסה''כ יחס התועלת של תיקון כזה והתעסקות עם גיר לעומת המחיר והזמן אינו מצדיק את העניין ואפשר להמשיך לנסוע עם הרכב עוד כמה שנים (כבר נוסע ככה כמה שנים !)

אבל אין כמו לשמוע אותה מאדם שזה המקצוע שלו ומדבריכם מסתבר שמדובר בבעל מקצוע מהאסכולה ה"ישנה" - קודם כל המקצועיות אח''כ הכסף. כל הכבוד ספי .

אני עוסק במתן שירות בתחום המחשבים ואולפני הקלטה ואני יודע להעריך אדם שנותן תשובה מקצועית ונכונה ללקוח ומעדיף אותה על פני עשיית עוד כמה שקלים.

ושוב תודה לכל העוזרים על הרצון הטוב.

• תוכן חדש...