Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היתייאשתי :cry:.

בעקבות השרשור הנ"ל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167440

צמפיון מוטורס לא יודעים לפתור תקלות, אלא להחליף לחדש, הם רוצים להחליף את כל ה4 צמות, כאשר כל צמה עולה כ 1200 ש"ח ללא עבודה.

אני משנה כיוון ונכנע לתקלה המוזרה הזאת, שאגב חשמלאי רכב רגילים שהייתי אצלהם הפנו אותי ישר ל"חברה".

והשאלה שלי : איך אפשר להפוך את החלון הנ"ל למכני ידני עם ידית מכוערת וכו' 8).

תודה לעונים.

פורסם

ידידי היקר.

לפי מה שנראה לי (וקצתקשה לראות דרך המחשב) נראה לי שאתה מסתבך על כלום.

אם הבעיה הינה רק בקונקטורים ולא בגומיות, הפתרון היעיל ביותר לדעתי הוא פשוט לקנות סתם קונקטור

כגון של רדיו וכו',לחתוך (_כמובן לסמן מראש )את החוטים לחבר ולהנות מהאוטו.

לאחר החיבור לסגור חזרה את הגומיות ויאללה בלאגן.

אם יוצא לך להיות בנתניה דבר איתי בפרטי ואולי אני יעזור לךיותר כשאני אני יראה את זה בעיניים.

נ.ב

לשאלתך ...

ניתן להפוך אם תמצא מנגנון ידני שמתאים לדגם הרכב שלך.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

חבל לפתוח אשכול חדש מכיוון שאת הפיתרון המקצועי ולא חאפרי רשמתי לך בתר'ד הקודם.

אתה זיהית את הבעיה כבעיית מגעים ואני כתבתי לך תקנה רק את הקונקטורים+פינים+לוחץ פינים רצ'ט מקצועי עולה 120 שקלים אם תרצה אני יכול להשאיל לך לוחץ פינים פשוט לצורך לחיצת הכבלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה שיש שם מקבץ של תקלות,

לדוגמה: בתוך הדלת, כאשר אני מוציא את הקונקטור (אחר לגמרי, לא נפגע מחדירת מים) שמתחבר ל "לוח" אלקטרוני כזה, זה שמתחבר לתוך המנוע - אז עוד פעם החלון עובד 5-7 דקות ומפסיק, והכי מוזר זה, שאת ה 5- 7 דקות האלה סופרים מרגע שלא נוגעים בלחצן של הורדה/העלה של החלון, כלומר שאם כל הזמן "לשחק" איתו למעלה למטה, אז הוא ימשיך לעבוד.

פורסם

ממליץ לך בחום לא להתייאש. חפש מקצוען בתחום שלא יפחד להתעסק עם זה ותן לו לבדוק. לפי מה שאתה אומר זה לא צריך להיות כזה סיפור גדול...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...