Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על הפרעה לתנועה

Guest shady2006
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום עצרתי לרגע באדום לבן, מאחורי מכונית שגם כן הפריעה לתנועה. רגע אחרי זה הופיע אוטובוס שפנה ימינה אלי ולא יכל לעבור, ניסיתי לזוז אבל לא היה לי לאן!

רגע אחרי זה מופיע שוטר שאומר לי לזוז, אח"כ בעל הרכב מקדימה הופיע וזז. הם עצרו את שנינו ונתנו לי קנס ע"ס 250 ש"ח בלי נקודות, בטענה שאני חסמתי נתיב תנועה. זה נכון, אבל גם לפני חסמו את אותו נתיב כך שכולם בעצם עוברים לנתיב השני.

אני בעצמי נגד כאלה דברים ואם הייתי יודע שיבוא אוטובוס לא הייתי עוצר שם...

אני נהג חדש בלי שום עבירות קודמות ורציתי לדעת איך זה יכול להשפיע עלי והאם זה אומר שמעכשיו אני לא "נקי"

תודה

פורסם

זה אומר שמעכשיו אתה צריך להבין, שמקום שאסור לעצור בו - לא עוצרים, גם אם לפני יש מכונית שעצרה,

או אם זה "רק לרגע".

לגבי נקיון הרישיון שלך - אין לך מה לדאוג. רק שלם את הקנס.

דו"ח מוצדק, שרשור נעול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...