Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מדובר בדגם S55 של חבר מהבסיס.

האם הרכב השעון חום החיצוני ברכב שונה ברכב זה ? האם לא מספיקה החלפת יוניט החום בראש המנוע והוספת השעון ?

בשיחת טלפון עם חנות החלפים אמרו שבפונטו שנת 2000, יש יוניט שונה - לי יש הרגשה שהם התבלבלו עם פונטו ספייס.

אשמח על עזרתכם, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לא, שאלתי האם בדגם זה של הרכב, אפשר להתקין שעון חום חיצוני אוניברסלי (שעון ויוניט)

פורסם

בפונטו 55S שלנו הותקן מד חום מנוע אוניברסלי לפני כמה שנים, בנוסף לנורת האזהרה הקימת, הנדלקת בטמפרטורת מנוע גבוהה מדי.

החישן חובר בבורג למנוע (בורג קים) .

ההתקנה אצל "אילן ספידומטרים" בסגולה פ"ת.

בהצלחה

יהודה

פורסם

בפונטו 55S שלנו הותקן מד חום מנוע אוניברסלי לפני כמה שנים, בנוסף לנורת האזהרה הקימת, הנדלקת בטמפרטורת מנוע גבוהה מדי.

החישן חובר בבורג למנוע (בורג קים) .

ידוע לך במקרה היכן חובר החיישן ?

תמיד סברתי כי (במקרה של פונטו לפחות...), צריך לבטל את החישן המקורי (נורה) ובמקומו לשים את החיישן של השעון - הלא כך ?

פורסם

החישן חובר לאחד הברגים שמחבר למנוע את המכסה הפלסטי של הטיימינג.

אפשר כמובן להבריג את החיישן במקום חיישן האזהרה של הטמפרטורה אבל עדיף להשאיר את מנורת האזהרה פועלת בנוסף למד הטמפרטורה.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אתה רוצה לקבל קריאה ואינדיקציה קרובה כמה שיותר מהשעון בנוגע לצב החום מנוע.

משמע אתה רוצה למדוד חום נוזל קירור.אני בזמנו התקנתי ב205 שהייתה לי אחד כזה מכאני עם מתאם T לחיישן על הצינור מים הראשי.

שעון כזה יעלה כ70 שח[חשמלי 100-לא אוהב,פחות אמין].

מתאם T לחיישן יעלה עוד כ50 שח.

התקנה פשוטה[במידה ואין לכם שמן,ללכת למוסך].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שלום.

שמי יובל ואני המנהל מעבדת האלקטרוניקה ב"המחוון ספידומטרים".

ניתן להרכיב שעון חום + חיישן שאינם קשורים למערכת הקיימת. זה מומלץ מאוד ברכב כשלך מכיוון שחיישן המנורה הוא חיישן שאין לך אינדיקציה האם יפעל כשתצטרך אותו.

ניתן גל להרכיב לוח שעונים מקורי עם מד חום ומד סל"ד (יש להתאימו לרכב). יתרונו הוא בעצם מקוריותו - פשוט מושלם, ללא חורים נוספים, אולם זהו פתרון יקר יותר.

בהצלחה, יובל.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...