Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במסיבה עם חברים, שתינו החלטנו לנוח. נחנו במשך שעה, ברגע שהתנעתי את האוטו ולנסוע תפסו אותי רכב של בלשים, בדקו לי אלכוהול יצאתי 360.

שללו לי את הרישיון ל-30 יום ולקחו את הביטוח של הרכב, אבא שלי צריך לקחת אותו ביום ראשון.

אני הסברתי להם שנחנו איזה שעה והיה שמש, אז מה שרציתי זה להזיז את הרכב למקום עם צל בחנייה, לא לצאת לכביש (זה מתחם ענק כזה של חנייה).

מבחינתי שרק הדלקתי את האוטו זה נהיגה בשכרות, הוא החליט שלא לקחת את הרכב, בגלל זה חשוב לציין שהוא עשה לי בדיקת שפיות (?!) ויצאתי בסדר גמור - הליכה ישרה, עניים לא אדומות, דיבור רגיל, לא אלים, הופעה מסודרת.

מה אתם אומרים, איך אפשר לצאת מזה? באמת שלא התכוונתי לנהוג, זה מזל רע שיצא, אני באמת שהתכוונתי לנוח שם.

הודעה זו נערכה באופן יוצא דופן. להבא, הודעה בנוסח זה תימחק.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תשכח שכמוך, (אני לא שופט אותך) יש עוד מלא אנשים שמספרים ''סיפורים'' כאלה. אז זה לא ישנה להם אם רק רצית להחנות במקום אחר, או שבאמת רצית פשוט לנסוע.

לפי החוק זה לא משנה נהיגה בשיכרות אסורה בהחלט לא משנה כמה נסעת או לאן.

פורסם

אין קשר אם רק רצית או רק הנעת, שיכור יכול לתת פולגז לאנשהו ועוד להירדם על הדוושה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא בקיא בחוק, אבל אם רק הנעת את האותו, אך לא זזת, אתה יכול לקחת סיכון וללכת למשפט.

כיוון שלימטב ידיעתי אין חוק שאוסר עליי לשבת ברכב מונע גם אם אני שיכור כלוט.

פורסם

נהיגה תחת השפעת אלכוהול

הזמנה לדין 10 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל/ הנעת את הרכב הנ"ל בדרך/

במקום ציבורי בהיותך שיכור, בכך שריכוז אלכוהול

של_____מיליגרם במאה מיליליטר דם שנמצא בדמך עלה על

המידה הקבועה, בניגוד לסעיף 62(3) לפקודות התעבורה

ותקנות 26(2) ו 169 ב' לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העניין עם ההנעה מעניין.

ובמידה ויש לי מניע מרחוק בשלט ואני מניע את האוטו כשאני בחוץ 20 מטר ממנו?

סתם בשביל הידע...

פורסם

והנה התשובה סתם בשביל הידע

אירית

Remote control rifle range debuts

Soon Policemen could go shooting via the net

The Texas Police authorities is considering letting Policemen use a remote-controlled rifle to shoot down drunks, who attempt to ignite their car remotely

Policemen will take control of a camera and rifle that they can use to spot and shoot the drunks as they roam around a 60 mile

The Live-Shot website behind the scheme already lets policemen practice shooting at targets via the internet

פורסם

דמיין לעצמך: רק רצית להזיז את הרכב לצל ובדרך דרסת ילד בן 5 שהסתובב בחנייה...

החוק נקבע כך - כי מישהו חשב עליו.

מעתה אמור:

אם שותים לא נוהגים - וגם לא מניעים את הרכב.

גם ברוורס בחנייה - כשאתה שתוי או מתודלק או כל דבר דומה לזה - אתה לא כשיר ויכול לגרום לנזק בלתי הפיך/מוות!

צר לי, אבל אם אני הייתי השופט - היית משלם את המחיר!

אלון

פורסם

ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בכך- תריץ חיפוש בפורום.

יש מצב שתצליח לצאת מזה, השאלה באיזה מחיר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבל שלא קבעתם לכם נהג תורן שהיה אחראי להחזיר אתכם בשלום הביתה.

אני לא באה להטיף מוסר אבל זה עלול לעיתים להסתיים בצורה מאוד מסוכנת לך ולסביבתך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דמיין לעצמך: רק רצית להזיז את הרכב לצל ובדרך דרסת ילד בן 5 שהסתובב בחנייה...

החוק נקבע כך - כי מישהו חשב עליו.

מעתה אמור:

אם שותים לא נוהגים - וגם לא מניעים את הרכב.

גם ברוורס בחנייה - כשאתה שתוי או מתודלק או כל דבר דומה לזה - אתה לא כשיר ויכול לגרום לנזק בלתי הפיך/מוות!

צר לי, אבל אם אני הייתי השופט - היית משלם את המחיר!

אלון

ואם בפנייה שלך בתמונה היית מאבד שליטה ועוף על שני אלה בצד איך זה נקרא?

נהיגה בשכרות מסוכנת, אבל לנהוג אחרי כמה בירות או להזיז אוטו במגרש חנייה ריק אחרי שתיה זה לא פשע.

פורסם

ואני צריכה לסלוח לנהג השיכור שנכנס ברכב שלי לפני 4 שנים וכמעט שלח אותי לתל השומר או להתייחד עם בורא עולם?

כן גם הוא טען שהוא לגם "רק" כמה בירות, והבית שלו בדיוק נמצא 200 מטר ממקום התאונה.

סמים

אלכוהול

מעבר באור אדום

חציית קו הפרדה רצוף הן עברות שקשה להתעלם מהן, תמיד הן מסתיימות בתוצאות גרועות.

ל'

פורסם

רכב מונע = תפעול רכב.

מכיוון ששוטרים לא ניחנו בקריאת מחשבות (גם קריאה לכשעצמה זו לפעמים מטלה קשה), הם לא יכולים ולא צריכים

לנחש אם אתה רק מזיז את הרכב 10 מטרים לצל, או 1,500 מטר לתוך עמוד-תעלה-רכב שבא ממול.

החוק היבש אוסר עליך לנהוג כשאתה תחת השפעת אלכוהול. אם היה מדובר במרחק כ"כ קצר לצל המיוחל, למה לא לדחוף

את הרכב, או לתת פיקוד למישהו שלא שתה?

פורסם

סתם לידע כללי בדף של שפיות הנהג משהו כזה הוא רשם שהכל טוב

דיבור רגיל

לא אלים

הופעה מסודרת

הליכה בקו ישר

מבין את כל מה שמסבירים

בקיצור אני לא יכלתי לדעת אחרי מנוחה של שעה וחצי שאני עדיין מושפע פשוט היה לי נסיעה של שעתיים אז החלטתי לנוח בכל מקרה כי הייתי עייף הייתי ער 25 שעות והשמש תחנה לנו את המוח אמרתי נזיז את האוטו לא חשבתי שתבוא לי משטרה והחנייה הייתה ריקה לא היה שם זבוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...