Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כפתור שאיתו בוחרים או אוויר חיצוני או סירקלציה, והוא לא עובד אצלי ברכב,

איפה נמצא המנגנון הזה ברכב? איפה המיקום שלו ?

תודה

תמיר

פורסם

זה הרכיב שנשלט על ידי הכפתור ששולט על הסירקולציה או אוויר חיצוני.

תמיר

פורסם

באמת שאין לאף אחד מושג ? זה ניסיון אחרון.

תמיר

פורסם

המנגנון עצמו נמצא מאחורי כרית אויר נוסע..

גישה לתריס עצמו ניתן לקבל גם מבחוץ מתחת למגן פלסטיק אשר נמצא מתחת למכסה מנוע צמוד לשמשה מצד שמאל (נוסע)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרכיב אמור להרעיש כשהוא פועל?

אני לא זוכר אם אצלי ברכב הוא שולט על הסירוקלציה או לא, אבל שלוחצים עליו לא שומעים שום דבר.

פורסם

כן שומעים אותו, אצלי שמתי לב היום איפה שהמנגנון של המנוע הסתכלי מעל השטיח של הנוסע ליד הנהג, החיבורים נתקו אותם יש המנגנון סירקולציה כנראה הבעלים הקודמים, שחיברתי אותו הוא התחיל להיפתח ולהיסגר סתם, וממש שומעים אותו וזה דיי מרגיז, אז ניתקתי,

השאלה היא אם יש באפשרותי לפרק את הכיסוי של הכרית אוויר (איפה שרשום AIR BAG) בנוסע ליד הנהג, ולהגיע למנגנון משמה?

תודה

תמיר

פורסם

לא נראה לי שזה אפשרי, אבל אולי אני טועה.

בכל מקרה אצלי זה גם לא עובד, כשאני לא רוצה שיכנס לי אוויר מבחוץ אני פשוט סוגר את פתחי האיורור.

• תוכן חדש...