Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אומגה SEAMASTER קורנוגרף.. פשוט אין עליהם :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסכים לגבי IWC. ובהתאם, אני מתכנן אחד כזה בעתיד שלי, או Jaeger LeCoultre. אומגה עושים כמה דברים יפים, אבל זה קצת.. נו.. המוני?

נציף את השרשור הזה מחדש עוד שנה ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מצאתי שעון בו חשקה נפשי בEbay במחיר נמוך בכמה מאות דולרים ממחירו בחנות.

ביקשתי מהמוכר לשלוח לי תצלום של המכסה האחורי.

מה אני אמור לחפש על מנת לוודא את מקוריות השעון?

אני יודע שהלוגו אמור להיות בתהליך של כרסום ולא של הטבעה, ושרוב הזייפנים מטביעים על מנת לחסוך בעלויות הייצור.

יש עוד עצות לבדיקה?

תודה.

הלינק האוטומטי אמור להיות עם חלון אחורי פתוח למנגנון.

בעקרון צריך לדעת איזה דגם זה במדיוק על מנת לדעת איזה מנגנון אמור להיות בפנים (איזה קאליבר).

לרוב בסדרת הלינק המנגנוני קאליבר הם מהגבוהים קאליבר 36,16,6 או הקאליבר S, בכל מקרה כולם ככולם עשויים בחלקם מזהב.

לא קשה לראות זאת.

לרוב הכרונוגרף יהיה בעל מנגנון קאליבר 16 או 36את ה 6 תוכל למצוא רק באוטומטי שהוא לא כרונו.

שתקבל את התמונה של השעון תעלה אותה בלינק ואני אוכל לתת לך איזשהיא אינדיקציה אם כי לא מוחלטת, כי סה"כ אין כמו מראה עיניים.

למרות שגם תמונה טובה תהיה מספיק טובה אם היא אמיתית.

קח בחשבון ששעון כזה נמכר כדי שניה בלא יותר מ55-60 אחוז ממחירו הראשוני.

under construction..

פורסם

אל תשכחו שלשעונים אוטומטיים צריך לבצע טיפולים בדיוק כמו לרכב...(רק לא באותם תדיריות....)

עכשיו שמתי את שלי בטיפול אצל היבואן...2100 ש"ח אחרי הנחה (רצו קצת יותר.....)

ואתם יודעים מה ? הואאפילו לא חזר אותו דבר ,לפי דעתי הוא לא עובד חלק והמחוג שניות של הסטופר קופץ קצת

החזרתי להם פעמיים למעבדה ,הם אומרים שהכל בסדר....

1 לאחד כמו בתמונה...כרונוגף ,טיטניום סולידי ולא צעקני ומשמש כמובן לצלילות....

22988000.JPG

פורסם
הלינק האוטומטי אמור להיות עם חלון אחורי פתוח למנגנון.

.

אם זכרוני אינו מטעני אתה טועה, הלינק אוטומטי אטום בחלקו האחורי........אני בטוח ב-99%.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אטום. המוכר אגב, לא חזר אלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד, הנה מתנה שהייתי קונה לך, אבל אז תצטרך להיות אסיר תודה לי לכל החיים :wink:

Blancpain Le Brassus 1735 Grande Complicationn, פלטניום, 1735 היא השנה בה נוסד היצרן.

ערכו כ700,000

4025fj9.jpg

ליצרן הנ"ל סידרה אחרת בשם Fifty-Fathoms watch, שנבחרה ע"י הצי האמריקאי לחלוקה לקבוצות יחודיות.

בחיל האוויר שלנו, בעבר, חולקו לאנשי צוות אוויר בין שאר הפריטים, שעוני אומגה סימסטר.

אירית

פורסם

אגב,שעוני אומגה לא חולקו רק בחיל האויר,היו גם כל מיני יחידות מבצעיות ועל מיני חטיבות שזכו לקבל שעוני אומגה.

גם לי יש אחד כזה בבית עם הסמל יחידה.

פורסם

גם היום עידן, ולא אמרתי שרק בחיל האוויר, גם בזמני

אירית

פורסם

אני יודע אירית,הבנתי את כוונתך,ציינתי את זה מהסיבה שאני משער שליבואן אומגה יש הסכם (מכרז) עם הצבא להספקת שעונים לכל מיני יחידות.

אגב,השעון בתמונה האחרונה מדהים :shock:

פורסם

הוא בהחלט יפה, אני מסכימה, המנגנון המכני היחודי הוא זה שמכתיב את המחיר, למותג הזה יש שעון נוסף שהתלהבתי ממנו ואשמח לשמוע חוות דעת, הוא יקר פחות רק 70,000 ארו :lol: והדגם נקרא Blancpain Havana, ואכן נראה בצבע סיגר טוב

לשיפוטכם

havanaxj8.jpg

אירית

• תוכן חדש...