Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פזו 306 XT.

ברצוני לשדרג אותה,או יותר נכון להפוך אותה יותר לXSI ,לפחות מבחינה חיצונית.

כלומר להוסיף לה ספויילר גג,חצאיות ופגושים של XSI,ואולי גם מראות...

שאלתי גם את אותה שאלה בפורום PSI וקבלתי תשובות נהדרות,אבל עדיין נותרו לי כמה שאלות

וכבר לא נעים לי להציק.

בכל אופן אמרו לי שחצאיות אפשר להוסיף,ולגבי ספויילר לא כל כך הבנתי,אמרו לי שהספויילר מחובר לשמשה

האם זה אומר שאני צריך להחליף את כל השמשה לצורך הרכבת ספויילר?

שאלה שנייה ויותר חשובה ,התקשרתי לכמה מקומות לשאול אם יש להם חלקים כאלו,ולא מצאתי אף מקום כזה.

אולי אתם יודעים איפה אני יכול להשיג חצאיות, ספוילר, ופגושים של XSI?

ונגיד ומצאתי,מה עושים אם הם בצבע שונה?

מה,קודם אני מרכיב אותם על האוטו ואז הולך לצבוע?

האם כדאי בכלל לפרק פגושים מקוריים ולהחליף אותם?

אה ועוד משהו,הייתי רוצה להחליף גם את הגאנטים,יש לי גאנטים ממגנזיום אבל אני מעוניין בדגם שונה,מה עושים?

מה אני אעשה עם הגאנטים שלי? יש אפשרות להחליף אותם באחרים ?

אשמח לקבל כל פיסת מידע,זה יעזור לי מאוד!

בתודה מראש לכל המגיבים.:wink:

פורסם
יש לי פזו 306 XT.

ברצוני לשדרג אותה,או יותר נכון להפוך אותה יותר לXSI ,לפחות מבחינה חיצונית.

כלומר להוסיף לה ספויילר גג,חצאיות ופגושים של XSI,ואולי גם מראות...

שאלתי גם את אותה שאלה בפורום PSI וקבלתי תשובות נהדרות,אבל עדיין נותרו לי כמה שאלות

וכבר לא נעים לי להציק.

בכל אופן אמרו לי שחצאיות אפשר להוסיף,ולגבי ספויילר לא כל כך הבנתי,אמרו לי שהספויילר מחובר לשמשה

האם זה אומר שאני צריך להחליף את כל השמשה לצורך הרכבת ספויילר? לא בהכרח - אפשר להדביק את הספויילר לשמשה הקיימת

שאלה שנייה ויותר חשובה ,התקשרתי לכמה מקומות לשאול אם יש להם חלקים כאלו,ולא מצאתי אף מקום כזה.

אולי אתם יודעים איפה אני יכול להשיג חצאיות, ספוילר, ופגושים של XSI? בארץ - אולי פירוקיות אולי "המאגר", נסה גם את EBAY.

ונגיד ומצאתי,מה עושים אם הם בצבע שונה? צובעים?

מה,קודם אני מרכיב אותם על האוטו ואז הולך לצבוע? עדיף להביא לפחח חלקים מפורקים.

האם כדאי בכלל לפרק פגושים מקוריים ולהחליף אותם? מה השאלה? אם יש לך פגושים אחרים - אז למה לא, רק תזהר על הקליפסים.

אה ועוד משהו,הייתי רוצה להחליף גם את הגאנטים,יש לי גאנטים ממגנזיום אבל אני מעוניין בדגם שונה,מה עושים?

מה אני אעשה עם הגאנטים שלי? יש אפשרות להחליף אותם באחרים ? אולי יהיו פנצ'ריות שיהיו מוכנות לעשות לך "טרייד אין", אני מציע לך לפרסם מודעת מכירה ולזרוק אותם בבוידעם עד שתמצא קונה, על רבעיית ג'נטים 14 במצב טוב אפשר לעשות יותר מ600 שקל. תסתכל כאן בפורום מכירה.

אשמח לקבל כל פיסת מידע,זה יעזור לי מאוד!

בתודה מראש לכל המגיבים.:wink:

לצערי אין לי פיג'ו ולכן אני לא יודע איך לעזור לך ספיציפית עם חלקים - מקווה שעזרתי בכ"ז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...