Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אני צריך לבנות תיבה לסאב , בחרתי בתיבה PORTED , עכשיו לפי הוראות היצרן הנתונים לסאב הספציפי הזה ולסוג התיבה הם אלה :

3.7ft3

Round port Diameter : 3.0

Vent Lenght : 9.2

איך כל זה בא לידי ביטוי בתיכנון של התיבה ? יש תוכנה או משהו ? אני אפילו לא יודע כמה Ft זה ביחס למטר :(

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל 1 C^FT= בליטרים ל28.

הפורט שלך צריך להיות 3.0 אינטש קוטר, ו9.2 אינטש אורך.

כל אינטש = באורכו ל2.5 ס"מ.

אני לא יודע לאיזה סאב זה אבל זו תיבה מפלצתית, לי זה נראה מוגזם מידי - נראה לי תיבה שמיועדת לSPL נטו עם תכנון לתדר בכיוון של 33-35HZ.

under construction..

פורסם

זה ל phonix gold xenon ... כן לפי המידות האלה זה באמת מפלצתי , אבל אני משתמש במדריך שלהם ...

וזה דווקא באמת לתיבת VENTED ל SQ ... ל SPL דווקא הכל נמוך יותר .... הגודל הוא 2.7 .... כל מה ששונה הוא שקוטר הפורט הוא 4.0 ולא 3.0 - זאת ההמלצה שלהם ל SPL , מה שאני העתקתי מה GUIDE שלהם זה SQ דווקא ...

בכל מקרא תיבה SEALED זה 1.9 ft3 , ל SQ , ל SPL זה 0.9 ft3 ...

עריכה : כמה זה 28 ליטר ? במושגים של ס"מ אורך רוחב עומק ? סליחה אבל אין לי מושג איך לחשב את זה

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תוותר על התיבה הפתוחה.

התיבה האידיאלית לקסנון היא 2.2C^F = 61.6 ליטר, אטומה!.

תאמין לי, זה רק מנסיון עם כמה סאבים כאלו, ועם הרבה תיבות של ניסוי וטעיה.

under construction..

פורסם

במקום לבנות תיבה, אתה פשוט יכול לגשת לאוטופארט בפ"ת ולבקש תיבה אטומה לVMAX 12 החדש (600 וואט RMS).

היא תיבה בדיוק בנפח של 2.2C^F.

עשויה מMDF בעובי 17 מ"מ ומצופה כולה בלבד שחור, מתאים פיקס וחוסך הרבה כאב ראש.

under construction..

• תוכן חדש...