Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח הגיע להתקין מאחורה סט של אינפיניטי קאפא פארפאקט.

והוא התלונן על שטיווטר אחד מנגן חלש. מזה מספר ימים.

הקומפוננט הוחלף לפני מספר חודשים. (היה מותקן לאנזר אופטי)

בדיקה הראתה את הסיבה הבאה. הסליל של הטיווטר שנמצא בקרוס הומס. והוא שינה את התדר חיתוך.

בדיקה של החיווט מראה שהכל תקין!. אין זליגה לבודי. ואין קצרים או סימנים על החיווט. והטוויטר תקין!!

הקרוס השני מראה סימנים של התחלה של התחממות. (באותו סליל)

הקרוסים מותקנים בבג'ז (מרחק של 40ס"מ מהמגבר)

רצים 2 חוטים לכל צד.

המצב המוזר הוא שהיה מותקן קומפוננט אחר לפני זה. על אתם חוטים בדיוק וללא שום שינוי.

הציוד. HU 860.

מגבר של קראנטש BLX 4175

קומפוננט אינפיניטי קאפא פארפקט. 6.1 מקדימה.

קומפוננט אינפיניטי קאפא פארפקט. 6.1 מאחורה הותקן. וללא קורוסים. (הקרוסים מחוברים כרגע לסט הקידמי. עד

שיתברר למה הומס הסליל. ועד שיוחלף הסליל התקול. )

רעיונות לדבר המוזר הזה.

המגבר יושב על כחצי. ביחס ליציאה של המגבר.

הבחור שומע בעיקר מוזיקה מזרחית. (עומס על הטוויטרים.) וMTV.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

1. תבדוק מה העוצמה שהמגבר הזה מוציא החוצה לקרוסים.

2. תבדוק בכמה וואטים הקרוס הזה אמור לעמוד - יתכן והמגבר במקרה הזה פשוט חזק מידי לקרוס הזה, גם זה קורה לפעמים.

3. תבדוק מהו אחוז העיוות הכולל של המערכת - אם הוא נוטה לכוון ה5 אחוז ובעל הרכב שומע הקלטות לא טובות - זה מוסיף שמן למדורה.

4. יש לו טעם טוב ברמקולים - זה סט עם צוויון צליל יפה מאוד - אבל אני חושב שהוא קצת יותר עדין מרוב המתחרים באותה הרמה.

5. חלק מהסטים של אינפיניטי קאפא פרפקט - מתוכננים לעבוד ב2 אוהם - תבדוק את זה, יתכן והמגבר הזה לא ממש יודע לעבוד יציב בהתנגדות הזאת וגם ככל שהתנגדות האלמנט יותר נמוכה למגבר יותר קשה להוציא ממנו דיוק - צריך מגבר טוב לכזה סט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קומפוננט אינפיניטי קאפא פארפקט. 6.1 מאחורה הותקן. וללא קרוסים.

(הקרוסים מחוברים כרגע לסט הקידמי. עד

שיתברר למה הומס הסליל. ועד שיוחלף הסליל התקול. )

.

התקלה הבאה בדרך ,

בהצלחה .

ZZR

פורסם

מידן כמה שאתה אוהב שטויות.

הסט האחורי מותקן! ולא מחובר למה? כהקרוסים בשימוש של הסט הקידמי!.

המגבר מוצהר 4 * 175WRMS. אבל הוא לא נותן את זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

זה שהמגבר הזה מצהיר הצהרות בשמיים - לא חדש.

עדיין - זה לא מגבר חלש.

אני זוכר שיש לאינפיניטי קאפה פרפקט סדרה שהיא גם יציבה ב2 אוהם.

אם הסלילים הומסו לפי מה שאתה אומר יש לך שתי ברירות:

1. להביא סליל חלופי בעל אותו ערך רק שיהיה עשוי מחומר אחר (משפיע באופן ישיר על הצליל ואי אפשר ממש לדעת איך עד שאתה לא מנסה).

2. לתקן את הסלילים.

אני חושב שהיה רצוי לשים את הסט הזה על מגבר אחר, יותר עדין.

אלי - עלה לי עוד רעיון בראש - זה מה שנקרא לכוון רחוק

הרמקול מותקן טוב? - כלומר יושב על טבעת עץ כבדה שמרסנת אותו כמו שצריך.

תיקח בחשבון שהמתח שמגיע לסליל הוא AC - כלומר הוא דו כיווני, חלק מהסיגנל הזה חוזר גם חזרה לקרוס ולמגבר, אם הרמקול לא מותקן כמו שצריך והוא קל מידי אז הוא גם לא מרוסן והוא יכול לגרום לזה עם הזמן.

זה נראה לי זניח מידי - אבל כדאי גם לוודא התקנה של הרמקול עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסליל הבעייתי הוא של הטיווטר!! ולא של המיד!

התמונה המצורפת. היא של הקרוס הדפוק!

המגבר מכוונן יחסית סביר מבחינת עוצמה. (הוא לא פתוח גבוה. )

פורסם

תשמע , לדעתי יש כאן בעיה , אתה אומר שהסליל של הטוויטר הומס ולא של המידבאס , מה שאומר שאולי (אני לא כ"כ מבין בזה ) לטוויטר יש מקומות שבהם הוא יורד עם העכבה שלו , ולקראנץ' אין יכולת לספק את זה בלי עיוותים שגורמים לשריפת הקרוס .

כי ההבדל האמיתי בין מגבר איכותי לבין מגבר פחות איכותי , זה עד כמה הוא יכול לתת זרם גם כאשר העכבה יורדת , ולהשאר עם עיוות נמוך . אז נכון שבד"כ טוויטרים לא יורדים נמוך מספיק , אבל אולי כאן זה כן .

וזה שהגיין הוא נמוך זה לא אומר כלום כי אם המוסיקה אולי טיפה מעוותת , במגבר גרוע וקרוס רגיש אתה עלול לקבל קליפינג שישרוף סליל

אני מקווה שזה עוזר לך וזה לא שטויות במיץ , כי אני לא ממש מבין באלקטרוניקה עד כדי כך , אבל זה מה שההגיון שלי אומר לי

בברכה יהודה

פורסם

יכול להיות שיש תקלה בטויטר וחלק מהסליל שלו התקצר כך שההתנגדות

תרד נקודת החיתוך תשתנה וחוץ מזה

הזרם הנצרך יעלה ובעקבות זה הסליל התחמם והומס בגלל הזרם הגבוהה שעבר דרכו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון. (עצבני ביותר)

ניופאן רוצים על החלק! 1250. שקל. (אני חוזר) 1250 שקל. על החלק.

כאשר הכל הסט נמכר בארץ במחיר של 1500-2000 שקל.

ובחו"ל בכ230 דולר.

אני מחפש משהו שיכול לברר בדרגים גבוהים יותר בחברה המפגרת הזו לפשר המחיר המגוחך. (מפגר/לא הגיוני בעליל).

יום טוב.

אז נקווה לטובות. עידכונים בקרוב.

פורסם

מחפש את החלק הזה שמופיע בתמונה. (רק הוא לא תקין.) המיד והטוויטר תקינים ועובדים!

(בקרוס אחד הוא דפוק לגמרי, ובשני הוא מתחיל להראות סימנים של הרס.

עם המחיר יהיה הגיוני לבחור (לבעל החלק! ) אז גם האופציה הזו אפשרית.

אז בקיצור שניים!

פורסם

כל ה*ין בארץ ישראל

ועל זה נאמר בהשלכה "ארץ אוכלת יושבייה"

רק היום שוחחתי עם חבר על הפערים במחירי מערכות אודיו לרכב בין ישראל לארה"ב !

נכון שיש פערים בכלכלה בינינו לבינם אבל אחרי הכל שנינו מיבאיים את המוצרים מסין או מהמזרח בעיקר,

וגם אם מתחשבים בפערי הכלכלה המחירים בישראל עדין לא שפויים השאלה האם זה באמת היבואניים "שקורעים" והשרשרת אחרייהם או שבשערי המדינה גובים הרבה מיסים וגם המע"מ הוא כמעט כפול ממדינות רבות בארה"ב

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

זה לא "ארץ אוכלת יושביה" אתה מעט מגזים ולא מדייק.

קודם כל אותו דבר יגידו האמריקאים על מוצרי מורל שלנו בארץ, שנמכרים אצלהם יקר יותר במאות אחוזים.

רוב המוצרים האירופאים נמכרים בארץ במחירים +- זהים למחירם באירופה ובארה"ב.

HU של פיוניר לפעמים נמכרים זול יותר מבארה"ב.

יש סיבות למה בארה"ב המחירים זולים יותר, כי המיסים הם פשוט קטנים יותר.

בישראל בעל עסק משלם 50% מס הכנסה על הרווח ובעוד הקולגה שלו לתחום בארה"ב ישלם אחוז מס שולי של כ15%.

עכשיו תבין, אם בעל חנות אמריקאי רכב HU ב100 דולר ומכר אותו ב200 דולר הוא הרוויח 80 דולר אחרי תשלום VAT!.

בעל עסק ישראלי שירכוש HU ב100 דולר וימכור אותו ב200 דולר יותיר לעצמו רווח של כ30 דולר אחרי תשלום מע"מ.

על מנת שבעל עסק ישראלי יתקרב לרווחיו של אותו בעל עסק אמריקאי יידרש הישראלי להעלות את המחיר שלו ל290 דולר.

לצערנו המצב הזה של המיסוי הגבוה הוא רק בגלל המצב הבטחוני שדורש תקציבי עתק שהמדינה מגייסת ממקור כמעט מוחלט = רשות המיסים.

אין מה לבכות על זה או להתעצבן, מי שזה לא נראה לו יכול לבחור בכמה דברים פשוטים.

1. לרכוש רק מוצרים שהם כחול-לבן.

2.לייבא לבד מחו"ל ולהתעסק עם ים הפרוצדורות בנושא.

3.לא לקנות כלום.

4. לרדת מהארץ.

שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

אגב, בשביל לפלפל את העניין, בחור אמריקאי שסיים תיכון(בגיל 16 אחרי שכבר יש לו רשיון נהיגה) הולך לקולג' ולא נותן 3 שנים לצבא כמו חברו בישראל שרק מתחיל את החיים שלו בגיל 21 בלי כלום ,בשעה שמקבילו האמריקאי כבר בגיל 20 הוא אחרי תואר ראשון.

אז נו קדימה? למה כולם עדיין פה? אין ירידה המונית מהארץ? (כנראה שלא).

אז אולי מספיק עם הבכי על המחירים בארץ!!.

under construction..

פורסם

אין מה לבכות על זה או להתעצבן, מי שזה לא נראה לו יכול לבחור בכמה דברים פשוטים.

1. לרכוש רק מוצרים שהם כחול-לבן.

2.לייבא לבד מחו"ל ולהתעסק עם ים הפרוצדורות בנושא.

3.לא לקנות כלום.

4. לרדת מהארץ.

שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

אגב, בשביל לפלפל את העניין, בחור אמריקאי שסיים תיכון(בגיל 16 אחרי שכבר יש לו רשיון נהיגה) הולך לקולג' ולא נותן 3 שנים לצבא כמו חברו בישראל שרק מתחיל את החיים שלו בגיל 21 בלי כלום ,בשעה שמקבילו האמריקאי כבר בגיל 20 הוא אחרי תואר ראשון.

אז נו קדימה? למה כולם עדיין פה? אין ירידה המונית מהארץ? (כנראה שלא).

אז אולי מספיק עם הבכי על המחירים בארץ!!.

+1 :lol::lol:

• תוכן חדש...