Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום הגעתי (יום שלישי) ל "ימית 2000", החנתי את הרכב שלי בחניון של " ימית 2000", לא כל רחוק ולא במקום מוסתר.

לאחר בילוי בפארק מים, הנני יוצא החוצה ומה אני רואה :cry: מכה מרוחק ברכב שנראה בדיוק כמו שלי ! אני מתקרב והכל ברור, המכה היא ברכב שלי.

מישהו או מישהי, נכנסו בי בצד של הטמבון, ועיקמו לי את הכנף, פנס וכמובן הקליפסים שמחזיקים אותו התפרקו.

עכשיו, על השמשה היה דף ובו מספר פלאפון, אני כמעט לא האמנתי שמישהו ישאיר מספר טלפון זה היה בשבילי כאילו :shock::shock::shock:.

כמובן בדקתי את המקום ומה שאפשר להסיק הסקתי לעצמי, הגעתי הביתה והתקשרתי למספר שקיבלתי, והינה הפרטים לשיקולכם ולדעתכם שבה נאי זקוק לעזרה:

1) כאשר התקשרתי, ענה לי בחור די מבוגר, קול ישראלי ממוצע (לא גזעני או משהו, אבל קול של אחד מאלו שרגילים לצעוק הרבה) אז אני שואל אם הוא האדם שהשאיר לי את הפתק עם מספר פלאפון בקשר לדפיקה שהתרחשה בחניון ימית 2000, הבן אדם שואל אותי ישר שאלות כמו "איפה אתה עובד? מאיזה אזור אתה ? מי אתה בכלל? (מן הסתם שישאל) וכמובן שהוא הכחיש הכל ובכזה קול וטון של כאילו " לך ***** לא עשיתי כלום מה אתה רוצה מהחיים שלי.

2) דבר שני ששמתי לב הוא שהכתב שהיה כתוב "הטלפון הוא..." היה בצורה של אשה וכתב של אשה בצורה כמעט מדוייקת ובטוחה (לא שניא אומר שזאת אישה עשתה זאת) אבל עדיין אם זה מעניין.

3) חשבתי אולי טעיתי במספר, שיניתי ספרה אחת שאני חשבתי אולי הייתי עיוור באותו רגע ולא שמתי לב, הגעתי לבחור מנצרת... השיחה הייתה שונה לגמריי, הבחור רגוע אומר שהוא לא יודע לכום... הוא בכלל לא היה באזור... הוא גר בצנרת... בתקופה האחרונה הוא לא היה שם.... וכו'.. והשיחה הייתה רגועה ושקטה בלי צעקות או הכחשות וכו', והסתיימה בכך שהתנצלתי על הטעות שלי וזהו.

שזה מעורר חדש כבד בקשר לבחור הראשון

כמו כן חשבתי לתת מספר הפלאפון הזה לסוכן ביטוח שלי ( שהו גם כן עורך דין בתחום דווקא די חזק)

עכישו יש לי כמה מחשבות על איך זה קרה :

1) החניון הרי עמוס כל היום ויש מלא תנועה ואנשים מכל כיוון (היה פשוט מפוצץ שם) כנראה כשהארוע קרה, היא או הוא ראו שיש מלא אנשים ועשו בכאילו הם רושמים פלפאון אבל בעצם השאירו משהו אחר? אבל אם הם השאירו משהו אחר איך זה שהגעתי בדיוק לבחור עם קול של אחד שעושה בעיות (רק מחשבה בלי להעליב) ושמתחיל עם שאלות חשודות?

2) כנראה שזאת הייתה אשתו, או ביתו, או הבן שלו וכאשר הם סיפרו לו על אשר קרה האבא קיבל קריזה ובעצם מכחיש הכל כי ככה זה בארץ הרי...

3) כשהתאונה קרתה, אולי מישהו הכריח את האדם להשאיר פרטים או משהו כי אחריי הכל יש שם מלא אנשים ותנועה תמיד אבל עידין לא ידוע איך זה היה.

לסיום, יש השתתפות עצמית אבל עדיין זה כסף הרי.. והוא לא בא בקלות.

כמו כן אני מבקש את עזרתם,המקרה קרה בחניון של ימית 2000 בחולון, הרכב שלי הוא ניסאן אלמרה פרפקט 2004 1.8 בצבע כסוף מטאלי, אני שואל אולי מישהו ביקר באותו יום באזור? שמע על משהו? מכיר שכן שפתאום חזר עם מכה... או בכלל שמע מחבירם... זה יעזור לי מאוד :wink:

והינה תמונה אולי מישהו מזהה או זוכר משהו מהיום?

DSC00022.jpg

פורסם

לי קרה מקרה דומה,בן אדם השאיר פרטים דיברתי איתו והוא אפנה אותי לפחח שם תוקן הכל על חשבונו... בשבילי זו הייתה הפתעה לגלות שעוד יש אנשים כאלו...

שיהיה לך בהצלחה...

פורסם

לדעתי הבן אדם ישר תוקף ומכחיש מכוון שזאת ההגנה הכי טובה- התקפה.

תנסה שוב וישר איך שהוא עונה תתקיף גם, תגיד לו שאין לו כבוד לרכוש של אנשים אחרים, שהוא עשה נזק והוא לא לוקח אחריות למעשים שלו.

אם הוא מתקיף אתה תהיה יותר חריף.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא רואה פה סיכוי שתעלה על משהו. רק אם תוכל להוכיח שבעל הפלאפון אליו התקשרת או אחד מבני משפחתו

היה בימית 2000.

פתרון יצירתי- בן אדם נכנס בך, אנשים רואים אותו, הוא משאיר פתק עם מספר שגוי.

בינתיים במקום אחר לגמרי, האדם שאיתו דיברת נכנס בסידרה 7 ובורח בלי להשאיר פרטים. אין לו צד ג' בתוקף.

אתה מתקשר אליו, הוא לא מבין מאיפה עלית עליו. הוא צורח את עמקי נשמתו ומנתק.

התקף לב מתקרב, האיש צונח על הרצפה, צעקות של אישה היסטרית על רקע צופר אמבולנס דוהר, שקט.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אל תתיאש והמשך לחייג אליו מדי פעם.

דאג להקליט את שיחותיכם והמשך לנסות לדובב אותו, מתישהו הוא יפלוט משהו שיפליל אותו.

עם קצת מזל, אולי אשתו/הבת/הבן אשר ביצע את תמרון החניה הלא מוצלח יענו לטלפון ואולי איתם יהיה לך יותר מזל.

הכי חשוב, תקליט שיחות!

זו הדרך היחידה שלך לתפוס אותו בלשון ברגע שיפלוט משהו.

בהצלחה ותעדכן איך מתקדם,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

כפי שדני כתב בטח השיארו מס' של אדם זר.

החניון היה הומה אדם בטח היו עדים למקרה. הפוגע החליט להשיאר פתק עם מס' טל' בדוי שלא יחשבו שמדובר בתאונת פגע וברח.

פורסם

נסה למצא את הכתובת של הבעל המספר, תגיע לכתובת ותבדוק רכבים בסביבה בשעת לילה מאוחרת, אם תראה רכב עם פגיעה תתחיל לבדוק את העניין יותר לעומק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מקרה מצער לשמוע, מקווה שיסתדר מתישהוא.

בכל מקרה לגבי הטמבון, אתה יכול לסדר אותו בעצמך. גם לי היתה כזו פגיעה בעבר ברכב, ואני סידרתי אותה בעצמי. דחוף יד אל מתחת לטמבון באזור הפגוע ותנסה להוציא אותו, אני הצלחתי לעשות כזה דבר פחות או יותר בסובארו שלי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אני אומר תלך למשטרה, ותבקש מהם לבדוק את טביעות האצבעות שהיו על הדף, אם זה לא יעזור, כלום לא יעזור.

בהצלחה!

פורסם

תודה לתגובות, העניין נבדק לעומק, כנראה שבסוף אני אצא, אוריד אותו ואחמם אותו עם מים חמים מהצד השני (מבפנים) ופשוט אדחוף אותו כלפיי חוץ, מה גם שהכנף והפנס יצאו קצת מהמקום אז מה שצריך כנראה לעשות זה לקשור לגדר (כן נשמע מצחיק חחח) ולתת ממש ממש חלש גז על מנת שהחלק האחורי המרכב עצמו יתיישר.

תודה לעונים :) אבל כנראה שבסוף באמת אין טעם להפעיל ביטוח אלה אם כן נסתבך איפשהו בתהליך (מה שלא נראה לי סביר). :wink:

פורסם

אנשים, אם עוד נשארו כאלה, אם אתם רואים שמישהו דפק רכב של מישהו אחר ולא משאיר פרטים, תכתבו על פתק את הרישוי שלו ושימו מתחת לשמשה של הרכב הפגוע כולל מילים "אעיד בבית משפט, אם יהיה צורך". אולי זה ילמד לפחות חלק מהאנשים שאין להם כבוד לרכוש של מישהו אחר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...