Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הפנו אותי לפורום הזה ואמרו שפה יש אנשים שממש מבינים בקטע של הסאונד.

אז כך אני נוהג ב206.

הדרישות שלי למערכת לא בשמיים אני לא צריך מגבר אני לא רוצה להתעסק עם כל זה.

קודם כל יש לי רדיו דיסק של KENWOOD 50WX4

אז כל מה שאני רוצה שאיכות המוזיקה תיהיה הכי טובה במקסימום שרדיו דיסק מאפשר...זהו.

אני צריך עצה ל4 רמקולים 6.5INCH קדימה ו5.25 אחורה.

הרעיון שלי היה לשים קומפוננט של JBL קדימה ו5.25 של KENWOOD אחורה.

איך הרעיון שלי ומה יש לכם להציעה? כי סהכ על רמקולים אני מוכן להשקיע עד 700 שקל. כי אני לא צריך יותר.

דבר נוסף כשרציתי לקנות תקומפוננט של JBL המוכר אמר שהוא בא בלי קרוסים, כי הם מובנים (פעם ראשונה אני שומעה על

זה ולא קניתי כי לא האמנתי לו - אין כזה דבר נכון ?)

אני גם לא רוצה רמקולים של 9X6 למגש כי אני צריך כל הזמן להוריד את זה וזה בלגן.

אז מה יש לכם להציע רמקולים,קומפוננטים שבכל דלת יהיה רמקול שישמעו טובב על מקסימום של רדיו דיסק מאפשר..

השאלה שלי איך הרעיון שלי..ואיךהרמקולים ששל KENWOOD בכלל ?

פורסם

תראה לשמוע מקסימום איכות ולנצל כול רכיב במיוחד קומפוננט עדיף ומומלץ שיהיה מוגבר מהגברה יותר רצינית טיפה מההגברה של הרדיו דיסק משמע אתה תצטרך מגבר בשביל לנצל אותו

אבל בגלל שאתה מוגבל בתקציב אז הקומפוננט של JBL יספיק לך ומאחורה שים גם איזה JBL קואקסיאלי

ולגביי קרוס מובנה אז כן יש כאלה קומפוננטים ויש רמקולים אובליים וקואקסיאלים שבאים עם קרוס מובנה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
תראה לשמוע מקסימום איכות ולנצל כול רכיב במיוחד קומפוננט עדיף ומומלץ שיהיה מוגבר מהגברה יותר רצינית טיפה מההגברה של הרדיו דיסק משמע אתה תצטרך מגבר בשביל לנצל אותו

אבל בגלל שאתה מוגבל בתקציב אז הקומפוננט של JBL יספיק לך ומאחורה שים גם איזה JBL קואקסיאלי

ולגביי קרוס מובנה אז כן יש כאלה קומפוננטים ויש רמקולים אובליים וקואקסיאלים שבאים עם קרוס מובנה

אחי זה לא שאני מוגבל בתקציב...פשוט אני לא רוצה מגבר אני לא רוצה משהו רציני אני סתם רוצה שישמעו יפה.

אהה...

איך בכללי הרמקולים של KENWOOD ?

ואם אני ישים 4 רמקוים של KENWOOD עם טוייטור מובנה איך זה ?

ואם אני קונה קומפוננט של JBL ואחורה אני רוצה KENWOOD אז לשים עם טויטור מובנה או בלי ?

פורסם

שמע אני מבין את הבילבול שלך ואתה צריך להבין עם לא בא לך על מגבר אז זה בסדר אמרתי לך לפני מה תעשה

לגביי קנווד אני לא אוהב אותם הם חברה ממוצעת אבל כול אחד ודעתו

בוא נסכם את זה ככה

הבעיה שלך היא לא רצינית כי בסך הכול אתה רוצה רמקולים קדימה ואחורה אז תעשה דבר כזה גש לכמה מתקינים באזור שלך ותשמע אצלם בחנות את הרמקולים שיש להם בתצוגה תתעניין ומה שהכי יהיה לך טוב באוזן תיקח זה הפיתרון הכי קל ונוח שיש

ותוכל גם לבוא לפורום ולהגיד מה שמעת ואיך נשמע לך ועם תיהיה התלבטות אז נעזור לך

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

היתי שם והמוכא אמר שהבחירה שלי סבבה..

עכשיו למה אני מתלבת...אחד בגלל שחששתי שאין כזה דבר עם קרוסאובר "מובנה". וזה 500 שקל על קומפוננט בלבד.

ממ ההתלבטות האחרת עם אני לוקח 4 של KENWOOD עם טוייטור מובנה או קומפוננט של JBL ו2 של KENWOOD בנוסף...

הקטע שאני לא יודע אם אני ישמע את ההבדל בין רמקול עם טוויטור מובנה או קומפוננט כשאין מגבר ?

זה ההתלבטות שלי...בבקשה עזרה.

האם JBL יהיה יותר טוב מKENWOOD בלי מגבר ובהרבה ?

פורסם

אם אתה הולך על קומפוננט של JBL, אז מומלץ מאוד שתלך גם על אחוריים של JBL

כדי שהצליל יהיה זהה.

וכן, הצליל של קנווד שונה משל JBL

ולטעמי - פחות טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...