Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

היום גיליתי במהלך בדיקה שגרתית שאני עושה כמעט יום יום כי הגרמושקה הימנית התבקעה וכל הגריז נזל... אני מתכנן ביום ו' לגשת למוסך-מה העלויות של תיקון כזה? מה ההשלכות על נסיעה עירונית מתונה במצב כזה?..

חוץ מזה יש רעש מכיוון הגלגל השמאלי כמו של חיכוך כשאני עולה על פסי האטה במהירות של כ25 קמ"ש-רעש כאילו החלק התחתון משתפשף-לא הגיוני -בדקתי-בנוסף לפעמים כשנוסעים רוורס נשמע מכיוון של אותו גלגל חריקה כזו...

אבקש את עזרתכם המקצועיות באבחון הבעיות....

נ.ב שנת 95 165KM

תודה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שלום אנשים

היום גיליתי במהלך בדיקה שגרתית שאני עושה כמעט יום יום כי הגרמושקה הימנית התבקעה וכל הגריז נזל... אני מתכנן ביום ו' לגשת למוסך-מה העלויות של תיקון כזה? מה ההשלכות על נסיעה עירונית מתונה במצב כזה?..

חוץ מזה יש רעש מכיוון הגלגל השמאלי כמו של חיכוך כשאני עולה על פסי האטה במהירות של כ25 קמ"ש-רעש כאילו החלק התחתון משתפשף-לא הגיוני -בדקתי-בנוסף לפעמים כשנוסעים רוורס נשמע מכיוון של אותו גלגל חריקה כזו...

אבקש את עזרתכם המקצועיות באבחון הבעיות....

נ.ב שנת 95 165KM

תודה

גומי ציריה קרוע גורם לכניסת ליכלוך שהורס את הפעמון של הציריה. דחוף ללכת לסדר את הנושא.

עלות משוערת במוסך: כ 150 שח (גומיה חדשה, אזיקונים, גריז גרפית ועבודה).

בנוגע לרעשי החיכוך מגלגל שמאל, רק בדיקה במקום יכולה לאשש את הגורם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

-גם ברנו שלי יש את הענין הזה - ולצערי אני כבר 3 חודשים עם גומית פעמון קרועה, אבל בכל פעם שאני חושב על לטפל בזה יש לי מין מחסום...

אני לא סגור האם זה גורר פירוק של כל הציריה או רק צד אחד בה...

למישהו יש מושג? :?:

רון.

-נ.ב., כן כן, אני מתעלק על השרשור... -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
-גם ברנו שלי יש את הענין הזה - ולצערי אני כבר 3 חודשים עם גומית פעמון קרועה, אבל בכל פעם שאני חושב על לטפל בזה יש לי מין מחסום...

אני לא סגור האם זה גורר פירוק של כל הציריה או רק צד אחד בה...

למישהו יש מושג? :?:

רון.

-נ.ב., כן כן, אני מתעלק על השרשור... -

בחיייייך, רון. לכלכת.

פעמון קרוע יביא להרס ציריה. הציריה - עם כל החיכוך הרב בחיבורים שלה, לא סובלת לכלוך, ויש הרבה לכלוך באיזור הזה.

אז לפני שאתה תוהה אם להרכיב קרבורטורים של מזראטי על הזופר - אולי כדאי שתסדר את הרכב כמו שצריך?

ציריה זה לא סיפור. יותר זול משיפוץ קרבורטור.

פורסם

מרתקת מהיומיום....

והענין עם הציריה באמת עמד להיות מטופל... אלא שלאור "הצלחתי" עם המיסב האחורי החלטתי שגם את זה אני אקח תחת חסותי...

:):wink:

רון.

=ולא כתבת מה דעתך? נורא מסובך או שעה עבודה לכל צד??? =

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...