Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרקרים וסברס לפוזה? אתה בכוח רוצה לדגמן איש שהתגלגל במדרגות?

תשקיע בה סטייק! אבל פרגית

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
GSI

[אני חשבתי על בקבוקי מים מינרליים/פרייה, פירות כמו סברסים/ענבים וכו' קצת קרקרים אולי, גבינות איכותיות...?] צריך משהו שיעשה עליה את הפוזה של ההשקעה. הדייט הראשון, להלן "הביליארד" היה מצוין, ו...ההמשך ידוע.

?????

אם בחורה הגיעה אליך הביתה באמת שלא צריך שום דבר. לא פירות, לא ירקות, לא ביסלי, לא דוקים ולא קרקרים ??? מזה השטויות האלה !!

לא צריך כלום.

יש לי חבר שהרבה בחורות באו לבדוק את אוסף הדגים הטרופיים שלו בסלון ולמרות שאין לו אפילו דג זהב אחד הן גילו משהו אחר - שגם אוהב רטיבות אבל אין לו סנפירים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תקשיב טוב: בשום פנים ואופן אל תנסה להרשים אותה בשום צורה שהיא!

תהיה החלטי, תראה לה שאתה יודע מה אתה רוצה, ושאתה לא מחפש שום אישור ממנה על מי שאתה ומה שאתה רוצה,

שתבין על מה אני מדבר לעזעזל:

במקום: "את רוצה שאני אאסוף אותך ב 10?"

אתה אומר: "אני בא לאסוף אותך ב-10"

וכדומה.

תהיה עצמך,תהיה רגוע, אל תראה לה שאתה מתרגש מלצאת איתה, גם אם זה לא כך.

לפני שאתה סתם אומר משהו, תקשיב למה שיש לה לומר. אבל באמת תקשיב, ותגיב בהתאם.

תראה בטחון עצמי, תעשה ותגיד את מה שנראה לך לנכון באותו הרגע, ללא היסוס, כל עוד זה נוגד את הנ"ל.

תהיה מצחיק- לא בקטע של בדיחות קרש, אלא ממש הומור, סיפורים מצחיקים, תצחק עליה אם צריך, שוב- בטוב טעם

תפתיע אותה, תהיה מקורי- תבחר מקום מוזר *אבל בטוב טעם* לפגישה שלכם, לבחור משהו מוזר ללבוש, לזרוק לה הערה כמו : "התלבשת יפה לכבודי, אני מקווה את לא מפתחת ציפיות" כמובן בהומור!

תהיה מסתורי- אני לא מתכוון ללשחק אותה סוכן חשאי, ועל כל דבר שהיא תשאל אותך לענות ב"זה חסוי" וכו, אלא כאשר היא שואלת אותך דברים, תבחר לך נושא (אחד שבאמת מעניין אותה) ותימנע מלענות עליו ישירות, במקום זה תתן תשובה מצחיקה ומגוכחת, ואם היא שואלת עוד פעם תשנה את התשובה למשהו אחר מגוכח לא פחות (הומור, זוכר?) לדוגמא: היא שואלת במה אתה עובד, אתה יכול לענות משהו כמו "אני סוחר עבדים" או "אני דוגמן תחת", בהומור כמובן.

והכי חשוב, מגע, והכוונה שלי היא לא למעשים מגונים, אלא נגיעות ידידותיות על הידיים, כתפיים, הגב, וכו, אבל בצורה כזאת שזה יראה טבעי ולא מהוסס, אל תסתכל על הידיים שלך תוך כדי, הרעיון הוא שהמגע בינכם יהפוך להיות טבעי, זה יגרום לה להרגיש יותר נוח לידך.

זהו לבינתיים, אני יודע שזה נראה די הרבה חומר, שיראה לך מסובך ולא טבעי, אבל אם תקרא טוב ותפנים את הנ"ל,

מבטיח שזה יעזור.

אם יש לך עוד שאלות, דבר איתי בפרטי.

שיהיה בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נחש ארסי או ערסי?

ולמר בחור

אין דרך מוחלטת , אל תשנה גישה, קח אותה למקום שקט אם אתה יודע לדבר אם לא אז למקום רועש

קח אותה לסביבה מקומית שלך (פאב שאתה מכיר והיא אולי לא)

אם כל זה לא עובד תוציא את הנחש מהמכנסיים ותגיד שהוא בטעם שוקולד

אולי זה ילך

נ.ב

אם הנשיא יכול גם אתה יכול

פורסם
ואם יש כמה רכבים בבית, תבוא לאסוף אותה ברכב עם הפוזה! :-P

דווקא ההיפך, אני מעדיף בדייט ראשון לא לבוא עם הרכב שלי.

שתתלהב ממני, לא מהרכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שניכם תצטרכו לקחת מונית.

ליאשה יש רק אופניים... ולא 316 לא נחשב רכב פוזה.

ושלך מושבתת ככה שמרצדס לבנה זה הכי פוזה בשבילכם בנתיים:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם
סוג של נחש מצוי.

ישן רוב היום וכשהוא ער הוא מחפש להכיש.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שנינו יודעים שזה לא אפשרי .

לך עם הרכב הכי מפואר .

שאני אגיב, או שאני אתן לאשתי להפליק לך כאפה? :lol: :lol: :lol:

Kundason - פה טעותך.

רוב הבחורות מתלהבות מהרכב כרושם ראשוני!

אולי כי... אותן בחורות הן שטחיות?

אולי... אתה לא באמת רוצה בחורות כאלו?

אתה אולי רוצה בחורה שתהיה איתך בכל מחיר, גם אם זה אומר שהיא מתלהבת מהדברים הלא נכונים. יש כאלו שלא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה תכבוש את ליבה בדיוק ברגע שתפסיק לחפש אותו

את מי ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שנינו יודעים שזה לא אפשרי .

לך עם הרכב הכי מפואר .

מסכים איתך!

זה נאמר בהומור . סתם מסתלבט על אלדר . אל תיקח את זה לכיוונים שלך .

אני שונא שמנסים להרשים . צריך להיות אמיתיים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...