Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני יתחיל בפירוט (כל מה שאני מפרט הוא לקראת קניה לא קניתי עוד כלום) :

1. זוג רמקולים למגש האחוריו6x9ואינטשוJBLוCS3196

2. קומפוננט לדלתות הקדמיותו6.5ואינטשוJBLוGTO6507

3. רדיו דיסק לרכבוDEHP7750MPוPioneer אם יש לכם המלצה טובה יותר אז בבקשה

4. ובקשר למגבר אני לא יודע אם ללכת על מגבר לרכבוP450וRockford או על מגבר לרכבוGTO75.4 וJBL מה אתם ממליצים ? לפי הנתונים הJBL יותר טוב.

5. אני בינתיים לא רוצה סאב כי האוטו של אמא שלי אבל אולי הוא יעבור אליי עם הזמן ואז אני אקנה סאבוופר

ועוד שאלה אני רוצה להרכיב את המערכת לבד בלי ללכת למתקין מקצועי כי יש לי ידע בתחום (רק לא בתחום האוטו) אבל אני רוצה לנסות אני יודע שצריך לעשות כוונונים והבנתי שזה קשה אם משהו יוכל להסביר לי בקצר מה זה אומר מה צריך לעשות אולי אני יקלוט או שאני בסוף כן אלך למתקין שרק יעשה לי כוונונים

תודה

עמית

פורסם

עמית, שמעת את ה-JBLים?

אני אישית אוהב את החדות שלהם, אבל יכול מאוד להיות שאתה לא תאהב את זה

לכן אני ממליץ לשמוע גם את הקומפוננט וגם את ה-6X9.

לי יש את ה-GTO6506CE ואת ה-CS396E ואני מרוצה למדי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן שמעתי את הרמקולים ואני מרוצה מהם אבל לא שמעתי במקסימום עוצמה ואני רוצה לדעת עם איזה מגבר ישמעו חזק ואיכותי יותר את הרמקולים כבר בחרתי השאלה היא בקשר למגבר ולרדיו דיסק מה ייתן לי את המקסימום ביצועים ואיכות במינימום כסף

פורסם

אוקיי :-)

על מגבר איני יכול להמליץ - אין לי ניסיון עם הרוקפורד

ויש לי ניסיון קטנטן עם הג'י בי אל.

חכה לתגובות נוספות לגבי זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שניהם טובים.

אך JBL יותר מספק לכל ערוץ, יותר חזק ויותר איכותי.

JBL ירים אותם טוב

תודה אחי

ובקשר לשאר השאלות מישהו יכול לעזור ??

ויש לי עוד שאלה: הקומפוננט וזוג הרמקולים נכנסים שניהם למגבר או אחד למגבר ואחד HU ?

פורסם

רק מהשאלה הזאתי:

"הקומפוננט וזוג הרמקולים נכנסים שניהם למגבר או אחד למגבר ואחד HU ?"

לדעתי אתה כבר צריך ללכת למתקין.

את הקומפוננט+רמקולים אחוריים נכנסים למגבר.

מהרדיו דיסק הולך כבל למגבר, 2 אפילו RCA ואחד Remote בשביל שהמגבר יפעל מתי שה-HU דלוק.

כיוונים והכל הכי טוב אצל מתקין, בהתחלה, ואחרי זה לבד כבר לפי האוזן שלך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
רק מהשאלה הזאתי:

"הקומפוננט וזוג הרמקולים נכנסים שניהם למגבר או אחד למגבר ואחד HU ?" אם אני לא אשאל איך אני אדע ? (למה ללכת למתקין אם אני רוצה ללמוד לבד ?)

לדעתי אתה כבר צריך ללכת למתקין.

את הקומפוננט+רמקולים אחוריים נכנסים למגבר.

מהרדיו דיסק הולך כבל למגבר, 2 אפילו RCA ואחד Remote בשביל שהמגבר יפעל מתי שה-HU דלוק.

כיוונים והכל הכי טוב אצל מתקין, בהתחלה, ואחרי זה לבד כבר לפי האוזן שלך מה זאת אומרת איזה כוונונים הוא עושה משהו שקשה לעשות לבד כי אני יכול לשחק עם זה עד שאני אשמע כמו שאני רוצה לא?.

למה ישר אתה שולל את זה שאני רוצה להתקין לבד כל היופי בפורום שמלמדים אותך דברים ואם אני נהנה מזה אז למה לא לנסות לבד ? יש לי ידע בתחומים שונים ואני מרגיש שאני יכול לעשות את זה אחי אז אל תשלול סתם אני רוצה ללמוד ולהבין ואז אני עושה את העבודה

פורסם

חס וחלילה לא שולל כלום.

זה בשבילך טוב להתקין לבד, הבעיה שבכיוונים צריך לדעת מה כל כפתור אומר ושתדע איך לכוון שלא תשרוף כלום.

לדעתי, במגבר תראה איזה כיוונים יש תשאל פה מה כל אחד אומר ותכוון איך שמתאים לך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
חס וחלילה לא שולל כלום.

זה בשבילך טוב להתקין לבד, הבעיה שבכיוונים צריך לדעת מה כל כפתור אומר ושתדע איך לכוון שלא תשרוף כלום.

לדעתי, במגבר תראה איזה כיוונים יש תשאל פה מה כל אחד אומר ותכוון איך שמתאים לך.

אוקיי תודה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית***.

בינתיים הבנתי שאני הולך על הקומפוננט שרשמתי, על הזוג רמקולים 6X9 שרשמתי ועל המגבר JBL אבל מה עם הHU (רדיו דיסק) ?

פורסם

ועוד שאלה בחיים לא יצא לי עוד לקנות רמקול או מגבר לרכב ככה שאין לי מושג בכלל אם יש בפנים כבלים אז זאת השאלה בעצם: אני מקבל עם הרמקולים כבלים ?

פורסם
ועוד שאלה בחיים לא יצא לי עוד לקנות רמקול או מגבר לרכב ככה שאין לי מושג בכלל אם יש בפנים כבלים אז זאת השאלה בעצם: אני מקבל עם הרמקולים כבלים ?

אני לא חושב.

ראיתי כמה פעמים קופסאות עם הרמקולים ולא ראיתי שם כבלים.

לך עדיף לקנות לבד/ אם תתקין אצל מתקין אז שהוא יביא לך.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש לי את 2 הסטים של הJBL גם כן לא מוגברים

יחסית לרמקולים שעוד לא "נפתחו" ומחוברים בינתיים לHU בלבד - נשמעים מצויין

ממליץ לך בתור צעד ראשון לפני הוספת המגבר (שגם אני אלך על JBL 75.4 או MAC 4200 כנראה)

לשמוע אותם מחוברים לHU בלבד ולאחר מכן לשקול מגבר

חוטים לא מסופקים אגב עם הרמקולים

הסט אפ המומלץ מין הסתם להגברה זה הקומפוננט וסאב

לHU תחבר את האחוריים

אני כנראה אלך על מגבר 4 + מונו (אם לא אני ארגיש פספוס :mm_wink:)

וסאב P2 כנראה

וגם לי יש שאלה :mm_wink:

נגיד ואני מחבר את הHU לאחוריים בלבד - אני יכול לחבר גם את שתי היציאות הקדמיות בנוסף?

ככה אני אקבל 22X4 RMS לאחוריים,לא? ומה עם הFAD?

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נגיד ואני מחבר את הHU לאחוריים בלבד - אני יכול לחבר גם את שתי היציאות הקדמיות בנוסף?

ככה אני אקבל 22X4 RMS לאחוריים,לא? ומה עם הFAD?

אתה מתכוון את האחוריים לחבר ל-HU עם היציאות הקידמיות?

כי אם כן, גם אני פעם שאלתי ואמרו שאי אפשר.

אני חשבתי לנסות לחבר + - של רמקול ל-2 יציאות (כנ"ל לגבי רמקול שני) וההספק יגדל.

אך לא אפשרי.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...