Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמנוע מונע בסרק ומסיתים את ההגה המנוע משמיע פיצוצים קלים מהפילטר אויר .כשמרימים על הליפט זה מפסיק .החשש היה בהגה כוח .על שמאבת ההגה יש יונית עם חוט אחד הוצאנו את החוט וזה הסתדר .משהו יודע מה התקלה .

פורסם

בעקרון הבעיה הזו נגרמת לרוב בגלל שמערכת יניקת האוויר לא אוטמת כמו שצריך.

בדוק אטימות צנרת ופילטר אוויר החל מבית המצערת ועד לתיבת התהודה שממוקמת בפגוש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי אין קשר.

הבעיה היא בחיישן לחץ הגה כוח תקול.

למרות שצריכה להיות תופעה שונה במקרה שהוא תקול,נסה לבדוק אם הפכו תקעים,קרה כבר בעבר.

אורן

פורסם
אבל מה זה קשור להגה כוח ?

.

אין בכלל קשר.

כאשר אתה מסובב את ההגה , נגמרת ירידה בסל"ד ואז המחשב מתקן את הירידה (זה כבר סיפור אחר), ואם מערכת יניקת האוויר אינה אטומה מספיק, אז אתה תרגיש רעשים כאלה מוזרים בעת הסיבוב של ההגה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...