Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבו-דאבי, הנסיכות הקטנה והעשירה מהמפרץ הפרסי מנסה לתפוס שליטה בספורט המוטורי העולמי .

לאחר שהוכרז בעבר כי החל מ-2009 יערך שם מרוץ פורמולה-1 חתמה השבוע הנסיכות על הסכם חסות עם קבוצת פורד-BP באליפות העולם בראלי, ה-WRC שיחל בקרוב עם פרסום ענק על גבי המכוניות.

וכעת שלב נוסף בתוכנית של אבו-דאבי.

שר התיירות של הנסיכות (כן, שר התיירות) הודיע כי בכוונת הנסיכות להיכנס גם לסבב ה-WRC עם הראלי של אבו-דאבי.

הספורט המוטורי שעד לשנים האחרונות כלל בעיקר מרוצי ראלי בסבב המזרח-התיכון תפס תאוצה לאחרונה וכמעט בכל מדינה הוקם מסלול מרוצים .

סבב הפורמולה-1 כבר ביקר בבחריין כמרוץ וכאימוני טרום-עונה , בדובאי נבנה מסלול מדהים ופארק שעשועים מוטוריים בחסות פרארי .

כל כך קרובים אלינו וכל כך רחוקים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי שלום,

הנסיכות תופסת מקום הרבה יותר מרשים מהצגתך.

יש שם שכונה (.....במונחים אמריקאים, במונחים שלנו זה "גוש דן"), שנבנית לטובת ספורט מוטורי בלבד.

היא נקראת "עיר המכוניות", בתוכה מסלול שישמש לטובת מרוצים שיערכו "כביכול" ברחובות השכונה.

איזורי סוכנויות למכירות רכב,

סדנאות לשיפורי רכב,

ועוד....

וכל זאת בשלבי תכנון העיר.

אני יודע שהעבודות שם כבר התחילו, מכאן שעוד .......10 שנים נוכל לנסוע לשם דרך ירדן, עירק וסעודיה במקום להשיט את רכבינו לאנגליה ואירופה (...יצא לי כמו אלון מזרחי).

הם רואים קדימה, מכוונים לשם, ומוכנים להשקיע הרבה בכוונה ליצר רכבים.

מה שרואים שם לעולם לא יראו בארץ שלנו וכל מי שמקווה - חבל על הזמן.

מזכיר שאצלינו המנהיגים והשרים מתחלפים כל חצי שנה ולכן לעולם לא יוכלו לתמוך בתוכנית ארוכת טווח.

אצלינו הם צריכים ללכת לבריתות וחתונות של ה"מאכרים". צריך להפסיק לצפות אלא לעשות.

עפר

פורסם

צוות שמאורגן ברמה מאוד גבוהה. כשנשאל אם יבוא להתחרות בישארל אמר שבמשמחה אבל כשהיו מירוצים...

תמונה שלהם מירדן:

78802501.zLUiiFzE.IMG_5167.JPG

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל אני כבר לא מתפלא מדובאי. תראו מה הם בנו ליד החוף ותבינו לבד:

palm-island.jpg

ואת זה:

the_world_dubai.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...