Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 4002 קונספט

Rallyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 4002 קונספט! זה מדהים. היא ממש דומה לבוגאטי ווירון וקשה לזהות מה החלק הקדמי ומה האחורי (מגלים בזכות האגזוזים). תנו תגובות תגידו מה אתם חושבים

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

לדעתי אוטו לא משהו ואפילו די מכוער....

עיצוב יותר מדי בעע

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

היא פרי עיצובו של סטפן שולץ והיא זכתה בתחרות העיצוב הפתוחה לציבור של פיג'ו. בתערוכת ג'נבה השנה עיצובו הוכרז כמנצח ופיג'ו הודיעה שהיא תיצור דגם תצוגה 1:1 של הדגם הזוכה :D (וכך היה :D). אני אישית אוהב את המראה שלה (גם הצבעתי עבורה באינטרנט באתר של פיג'ו).

פורסם

אוטו נדיררר!!!!!

אני חותם שאם אחד כזה היה עובר בנתיב מולכם הייתם עושים פרסה רק כדי לראות מה זה...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לדעתי אוטו פצצתי הייתי מת לנהוג על כזה..

עוד כמה תמונות שמצאתי..

290550483.jpg

3062908371.jpg

471318295.jpg

פורסם

באמת מדהים מאוד. אתם לא חושבים שהוא מזכיר את הווירון? ועוד עם ה-4 יציאות של האגזוזים שלו? מישהו מצא נתונים שלו? כי אני חיפשתי ולא מצאתי.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
לדעתי אוטו לא משהו ואפילו די מכוער....

עיצוב יותר מדי בעע

מה אתה מדבר??? אחת המכוניות הכי קטלניות שראיתי ! !

(אפשר להבין... פיז'ו! 8) )

משהו בסיגנון batman... :wink:

פורסם

אני אומר שהעיצוב יותר מדי דומה ללקסוס "מינוריטי ריפורט", שלדעתי הרבה יותר יפה. למעשה אני חושב שהלקסוס יפה והפיז'ו לא.

DASlexjon.jpg

BCWS%20051.jpg

:puzzled:
  • תוכן חדש...