Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז לי יש אונו 1.4 93, שמורה כחדשה, שנוסעת 6 ק"מ ליום בממוצע.

אני ממלא פעם בחודש מיכל דלק ב- 190 ש"ח וזהו. במקרים נדירים פעם ב- 3 שבועות.

תיקונים לשנה כ- 2000 ש"ח.

וביטוח אתה לא משלם?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

6 ק"מ ביום?

זה מגוחך

זה לא נתון אמיתי

רוב האנשים שאני מכיר עושים יותר קילומטראז על האופניים שלהם

זאת באמת לא דוגמא נתעלם רגע מהביטוח שהוזכר

פורסם

6 ק"מ ביום, תתפלאו. היום נסענו לקניות, אז הרכב נסע היום 9 ק"מ.

ביטוח 2800 ש"ח לשנה (חובה+ צד ג) וטסט עוד 860 ש"ח.

פורסם
6 ק"מ ביום, תתפלאו. היום נסענו לקניות, אז הרכב נסע היום 9 ק"מ.

ביטוח 2800 ש"ח לשנה (חובה+ צד ג) וטסט עוד 860 ש"ח.

אתה רוצה לחלק את זה לפי חודש או שכבר הבנת?

ורק אני אזכיר לך שהוא בן 17 (מבחינת הביטוח כלומר)

פורסם

אני בתור בעל פיאסטה 95 שטופלה ומטופלת כראוי

בן 19

גם עושה באזור ה 1000 - 1400 שקל לחודש

ואני יכול להגיד לך שזה מגרד את התחתית ואצלי עוד מטפל באוטו חבר של אבא ככה שלא נגבה הרבה כסף

ולא נשאר לי הרבה לצאת עם החברה והחברים

ואני נוסע בממוצע כ 25 קילומטר ביום

דבר שני נהג חדש בטח ישתולל עליו ועם זה גם באות התוצאות של מכות או בלאי מואץ דבר שיגרום לו להוציא עוד יותר כסף(כגון גאנטים שבורים, שריטות על האוטו שקורה כמעט לכל נהג חדש)

פורסם

6 ק"מ ליום ~2200 ק"מ לשנה, כשהממוצע הוא 15-18K.

איך אתה משווה בין רכב שעושה 13% מהממוצע הסטטיסטי לבין לרכב שגם אם לא יעשה 15K לשנה, יעשה יותר מחמש-שבע דקות נסיעה ביום...?

יום נעים ובהצלחה עם הגרמניה :)

טל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לגבי הבימר אני בעד ונגד.

רכב יפה, בין האמינים לשנתון (אם נשמר כראוי), נוסע סביר אך צריכת הדלק שלו ביחס לאיך שהוא נוסע גבוהה ובכלל צריכת הדלק גבוהה (לא רק לאיך שהוא נוסע).

לפני כמה חודשים פרסמתי ב.מ.וו שנת 89, 1.6 הזרקה של חבר שלי (שעבר ל 106 ראלי 98), הרכב היה יפייפה, מלבד זאת טופל במוסך מורשה ב.מ.וו ב 6 (או יותר) שנים אחרונות! רכב שעבר גם השקעה חיצונית והיה שמור מכל בחינה שהיא, עד הפלסטיק האחרון...

הרכב נמכר ב 10K חודש או חודשיים לפני הטסט (שאליו היה מוכן), ניתן היה למכור ב 12-14 אך יצא מה שיצא... הרכב היה יד 3! אם תמצא כזאת מציאה אז מומלץ בחום, הרכב הפגין אמינות גבוהה מאוד!

ד''א כמה תמונות שלו: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200701132256284891&user=metalsys

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית - וכמה עלתה לחבר שלך אחזקת הרכב הזה? אני דיי בטוח שיותר מאלפייה בחודש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

6 ק"מ ביום ?

אתה עושה צחוק רציני בחור !

אבא שלי נוסע בקטנוע שלי 3 ק"מ ביום, אני נוסע בו עוד 70 ק"מ בסוף השבוע, אני לא מדבר על זה שפעם הוא היה מנייד אותי ממקום למקום ובכלל הק"מ היה עף לי בין העיניים, 6 ק"מ ליום ואתה מחזיק אוטו ? לבריאות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אחזקה כללית של הרכב, אם נחלק את הטיפולים בשנה שלמה ל 12 חודשים אז יצא יותר זול מ 1000 ש''ח, והרכב טופל בחברה! והייתי עד לרוב הביקורים במוסך...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אחזקה כללית של הרכב, אם נחלק את הטיפולים בשנה שלמה ל 12 חודשים אז יצא יותר זול מ 1000 ש''ח, והרכב טופל בחברה! והייתי עד לרוב הביקורים במוסך...

עמית.

מה לא היה ברור עד עכשיו?

כל אחד פה בשרשור בוחר לחלק ל12 את מה שבא לו.

קח את הכל! ביטוחים, דלק, תיקונים, טיפולים, ואגרה!

חלק את זה ב12!

למה כל אחד מחשב את מה שבא לו.

אין ולא יהיה דבר כזה להחזיק רכב נוסע עם ביטוח לנהג חדש במשכורת של 1000 שקל כי בנוסף, אף אחד לא שם את כל המשכורת כולה על רכב! מספיק לעוות את המציאות!

פורסם

עכשיו ברצינות- בשביל 6 ק"מ ביום לקנות רכב. מילא אם יש לך המון כסף אז באמת ששום דבר לא משנה, אבל בשביל זה באמת כדי לחסוך קצת ולהנות אחר כך מאשר להילחץ עכשיו....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אולי כבר יעשו סוף לשירשור הזה??

מה קורה לכם אנשים? ב 1000 שקל בחודש הוא לא יצליח להחזיק קטנוע...

אתם עוד מדברים על רכב שאחזקתו הכללית די גבוהה (לא קשור לאמינות) חלקי החילוף יקרים! נקודה.

מספיק שהוא יצטרך לצמג את האוטו וכבר הלכו ה 1000 שקל, השירשור הזה בדיחה. ותפסיקו לתת לילד המסכן לצפות שהוא יוכל להחזיק את האוטו, כי גם אם הוא יעשה שמיניות באויר הוא לא יוכל.

רוצה בימר? תעבוד ותשיג עוד כסף, אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...