Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מקום לצביעה כללית של כל הרכב. רנו קליאו 93. בצבע המקורי של האוטו (לבן)

לא צריך לפרק שמשות או טמבונים. רק לצבוע את כל הרכב בצבע המקורי במקצועיות עם צבע איכותי (יחסית) ועם לכה שלא תתקלף אחרי חצי שנה.

יש לי כבר הצעה לעבודה כזאתי מקצועית (אני מכיר את הדוד של הבן אדם) אצל שכננו באחד הכפרים ב 2500 ש"ח למזומן בכיס.

ואגב לפני שכולם צועקים עליי "אין כזה דבר צבע ברמה טובה בכזה סכום של כסף" - יש ויש, כשבעל המקצוע מקבל את ה 2500 לכיס ולא חלק מהסכום הולך למקורות אחרים זה אפשרי. אולי לא צבע שיחזיק 10 שנים. אבל שנתיים לפחות בטוח יחזיק (ראיתי עבודה שלו כבר)

למרות הכל, אם מישהו מכיר מישהו באיזור חיפה שמסוגל לעשות את אותה העבודה באותו מחיר אשמח לקבל מידע / טלפון. למרות שיש לי כבר מחיר טוב אני יעדיף להמעיט בנסיעה לאיזור הכפרים של כרמיאל. תמיד עדיף כמה שקרוב לבית.

אם מישהו מכיר מישהו שעושה כאלה דברים אשמח לקבל מידע עליו (ואני לא מתכוון לאחד שקנה פיסתולט וקומפרסור ועושה צבע בחצר האחורית, אלה מקום עם תנור והכל).

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
אני אחסוך לך עצבים זמן ועוד הפעם זמן, תניע את האוטו, דרך צלחה אל הכפר.

וואי אור אתה נשמע לי מנוסה לרעה בזה :wink: אולי תפרט ?

כן אני יודע שקשה למצוא בכאלה מחירים עבודה כזאת, רק בכפרים הם עושים כאלה דברים בדר"כ.

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

מוסך יוסף קעקוש , הוא לא יקר במיוחד והעבודה שלו מקצועית מאוד , הוא נמצא באזור תעשייה ג'וליס.

הוא צבע לנו את המרצדס , צביעה כללית , ואין מה להשוות בין העבודה שלו לבין העבודה במילר (מוסך מרכזי של מרצדס), העבודה שלו עולה בכמה רמות מהעבודה של מילר , ואני אומר את זה מניסיון בשני המקומות.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים!!

בברכה,

דביר

• תוכן חדש...