Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחרי משמרת לילה ארוכה ומעייפת נשבר לי הפקק של הרדיאטור עם ההברגה של הרדיאטור!של פג'ו 205

והזמנתי שגריר בדקתי מה הכי קרוב אלי ונסעתי ליהוד

לסופר אגזוז ורדיאטור !

הלחים את החלק הצליח רק לאחר כמה נסיונות .

והוא באמת זילזל ברדיטור זורק אותו על השולחן !

אחרי הכל צבע לי אותו והרכיב ! לקח לי 200 ש"ח עם תוספת מים ירוקים !

אוקי מקובל עלי המחיר ! והכל נראה סבבה! למרות שאבא שלי התקשר אליו לפני (מוסכניק שעבדו איתו בעבר)

ונתן לו בכלל מחיר של 150 ש"ח !

לא נורא לבריאות !

אמרתי לו אוקי תעשה לי ניקוי כי ראיתי ברדיאטור חלודה ובוץ (אלוהים יודע מה עשו לרכב הזה לפני שהוא הגיע אלי )

אוקי הוא לקח אויר ומים ושטף אמרתי לו תעשה ניקוי לא להעיף את הליכלוך כי החלודה תשאר הוא בשלו איין לך כלום !

אחרי נסיעה של 2 דקות אני רואה נדלקה לי נורה של מפלס המים !

חזרתי אליו הוא אמר תסע קצת זה יעבור !

נסעתי חזרה לבית וזה לא נכבה !

הזהרתי ! לא ללכת לאותו סופר אגזוז ורדיאטור ביהוד רחוב ההסתדרות

כי הוא לא מקצועי !

וגם לא נתן לי קבלה !

תודה רבה

נתי.

עריכת הנהלה: נא! להשתמש! בפחות! סימני! קריאה!, להבא! השרשור! יינעל!

פורסם

להבא, אל תשלם אם אין קבלה, ככה הוא מסיר מעצמו אחריות.

תיקון נוסף, אומרים להזהיר, בה'. הזהרה, אזהרה, זהירות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה רצית שאבא שלך ידבר איתו, הוא יעשה לך מחיר ובסוף גם לקבל קבלה ?

(אם לא הבנת הוא עשה את זה שחור בגלל זה לא קיבלת קבלה - אם אבא שלך לא היה מדבר איתו היית משלם 200 שקל עם קבלה שזה בערך אותו הדבר כי בערך 40 שקל הוא כביכול נותן למע"מ)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

לפחות תלמד את הלקח להבא.

א. אל תתעסק בכלל עם הפקק של הרדיאטור. תמלא ותבדוק מים מהמיכל עיבוי ולא מהרדיאטור.

ב. שגריר יגררו אותך לכל מקום באזור, אתה לא חייב להגיע למוסך קרוב. תגרור את הרכב הביתה או למוסך שאתה מכיר ולא למוסך מזדמן. אני גררתי פעם מנתניה לראשון-לציון, רק כדי להגיע למוסך שאני מכיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תנקז אוויר והנורה אמורה להכבות.

פתח פקק מילוי רדיאטור תמלא אותו עד הסוף,סגור אותו, הרם מיכל עיבוי למקום גבוה, פתח בורג אלן(לא עד הסוף) ליד יוניט חום מנוע, אחרי שיוצאים מים ללא אוויר סגור אותו ופתח את הפקק שליד קיר האש עד שיצאו ממנו מים ללא בועות, זה אמור לכבות את הנורית.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...