Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

במהלך ניסיון לסדר את סיבובי הסרק באוטו (סובארו DL 84 1.6), שמתי לב שכשהמנוע כבוי, ואני פותח וסוגר את המצערת, יוצא דלק מהציר שלה. כשהמנוע עובד אני לא רואה שיוצא דלק. האם זאת תקלה או שזה בסדר?

ואני עדיין מחפש מדריך היינס לאוטו הזה בנרות!

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

כאשר אתה פותח וסוגר את המצערת, אתה למעשה מפעיל את משאבת התאוצה והיא מתיזה דלק ללוע הקרבורטור.

לדעתי לא צריך לצאת מהציר, אבל חכה לתגובה של צביקה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אל תחפש בנרות, יש ברשת:

אל תחפש בנרות, כדי שהרכב לא יעלה באש,הדבר טבעי, לעולם אל תשחק עם מנוף המשאבת התאוצה ללא כל צורך, הדלק לא נשרף במנוע כבוי, והדלק אין לו מנוס

והוא יוצא דרך הציר, שלא אטום הרמטית, ובוודאי שהוא שחוק בגלל גילו(23 שנה).

הדבר נורמלי סע לשלום המפתחות בפנים.

אל תחפש בנרות בעיות שלא קימות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם יש חופש בציר של המצערת הקרבורטור לא תקין ויכול להיות שיהיו לך זיופים כאלה במנוע בכל מיקרה להשיג קרבורטור לרכב שלך זה לא בעיה ביכלל יש ים של כאלה בכל פירוקיות כמעט

אם הציר של המצערת אין בו חופש והוא מיסתובב חלק אז הכל כניראה תקין אבל אם יש חופש בציר אז זה לא כל כך טוב זה אפילו גרוע..

אל תשחק עם הדוושת גז או כאשר הרכב כבוי אתה סתם מציף אותו ובהתנעה יהיה לך ריח של דלק חריף..

והאמת אני אף פעם לא שמעתי/ניתקלתי בקרבורטור שיוצה מהציר שלו דלק כניראה הדלק נוזל מהאטם של הקרבורטור ונוזל על הציר ואתה חושב שיוצא דלק מהציר

תניע את הרכב ותרסס מבחוץ ספרי קרבורטורים על הקרבורטור מבחוץ (לא לרסס לתוך הקרבורטור אלא רק על הציר שלו ומיסביב) תרסס מעט ספרי קרבורטורים מבחוץ (כאשר המנוע פועל) ואם המנע מתחיל "לירעוד" קצת או שיש זיופים בסלד ומרגישים קפיצות כאלה מהמנוע כניראה שהאטם של הקרבורטור ניפרץ והוא יונק אוויר גם אחרי הפרפר.(התקלה הזאת מאוד נפוצה בסובארו DL שהאטם ניפרץ)

• תוכן חדש...