Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

1. אתמול התחתנתי :).

ועכשיו לענינינו :twisted: , מה אומרים/ממליצים על המגברים בכותרת,

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=735&CatCode=166

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=166

או שיש עוד הצעות מעניינות,

את האמת חוץ משני אלה הייתי בכיוון של 500A2 של רוקפורד, הישנית והטובים, אבל פשוט אין להשיג אותו.

עוד מגבר שמעניין אותי זה הנקמיצ'י PA2100 - מה יש להגיד עליו?

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1087&CatCode=166

החיבור הוא אקטיבי.

תודה מראש.

בוריס.

פורסם

דבר ראשון מזל טוב על החתונה . רק יש לי שאלה , למחרת החתונה במקום ירח דבש מעניינים אותך מגברים ?!!! אשתך יודעת?:lol: היא מסכימה? או ששמא העזרה שלנו תגרום למריבה ראשונה בביית ? כי אם כן אני לא מייעץ

למה מגברי שני ערוצים ועוד בכאלה מחירים ?

בברכה יהודה

פורסם

מזל טוב !!! לך לירח דבש באמת מה אתה עושה פה יום אחרי החתונה שואל שאלות?! :-):shock:

מצטער על ה-500A2 :roll: . הייתי הולך על ה-RS2. מאוד חזק ומאוד איכותי. מישהו כאן מוכר אותו אם אני לא טועה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה רבה!

1. ירח דבש זה בשבוע הבאה באילת !

2. ירח דבש אמיתי יהיה בחו"ל ולא עכשיו :).

למה מגברי שני ערוצים ועוד בכאלה מחירים ?
אני ממש לא מתכוון לרכוש חדש, וממש לא בצ'יפר:x .

2 ערוצים כי כי ככה לדעתי הגברה אקטיבית צריכה להיות, מגבר טוב וחזק 2 ערוצים למידבאסים, ומגבר 2 ערוצים קטן ואיכותי מאוד :twisted: (מישהו פה אמר ג'ינסיס) לטויטרים.

אבל זאת רק דעתי.

דבר שני לעיניננו אנו - RS2 לדעתי
הסבר פרט ונמק למה הוא (300/2) נופל בעניניך מה RS2 .

RS2 נמדד ב13.8 וולט ולפי תקן מעפאן (סליחה על הביטוי, פשוט נכביתי פעם אחת כבר עם מאגנאט)

RMS power output into 4 ohms: DIN 45 324, 13,8 V

והJL מספק :

Rated Power (stereo): 150 W RMS x 2 @ 1.5 ohm-4 ohm

(11V-14.5V) .

פורסם

אני לא יודע למה .. אבל בכל פעם ששמעתי סט\אלמנט מוגבר על סדרת סלאש של JL

פשוט היה כאילו הוא לא מגביר אותם כראוי . משמע חלש . זוהי דעעתי - אם אתה רוצה לראות RS2 בפעולה הייתי ממליץ לך לשמוע אצל דני . הויפא שלו מתפוצצים . !

פורסם
יפה אמרת, בקיצור מגבר משומש 2 ערוצים חזק משומש לא עולה הרבה, יחסית, אתה מוזמן לשמעו אצלי

כמה RMS הויפה שלך? כי לשמוע עוצמתי וטוב/מצויין זה משהו אחד, ובין לנצל את מלאו הפוטנציאל של האלמנט זה משהו אחר, אז כן אין לי איטום, ואין לי פודים, אבל גם אצלי שומעים יפה על 75 RMS לכל אלמנט, אבל עדיין אני מרגיש שהוא מסוגל להרבה הרבה יותר מזה (המידבאס), ואם כל הכבוד באמת לפייז, אבל 150 RMS - לא נראה לי, אני יודע שזה לא ניתן להשוואה (החברות) אבל עדיין שתיהם (אני מדבר על מאגנאט ופייז) הושוותו ע"י תקן אחד : DIN 45 324 , כאשר הנתון של מאגנאט פאנטום לצורך הדוגמההוא 675 RMS ב 2 אום (אני ממש מצטער שאני בין שתי החברות האלה , אבל זה הנסיון המועט שיש לי:)), והיה לי מאותו, ואני מוכן לשים את הז*ן שלי לברית שניה עם הבורא עולם שהוא לא מוציא 675 RMS בשום תנאי,

ובגלל זה יש לי מן פקפוק בכל המגברים שנבדקו ע"י התקן המדובר.

נהיה מעניין לא? :shock:

פורסם
תודה רבה!

אני ממש לא מתכוון לרכוש חדש, וממש לא בצ'יפר:x .

2 ערוצים כי כי ככה לדעתי הגברה אקטיבית צריכה להיות, מגבר טוב וחזק 2 ערוצים למידבאסים, ומגבר 2 ערוצים קטן ואיכותי מאוד :twisted: (מישהו פה אמר ג'ינסיס) לטויטרים.זה בתנאי יחיד שיש לך מגבר שנותן לא יותר מ30WRMS אמיתיים . כי אם לא אזי שווה לך ללכת על מגבר ארבעה ערוצים

אבל זאת רק דעתי.

יש נקמיצ'י טוב 4 ערוצים . עכשיו לגבי המגברים , אני לא מכיר את סידרת הסלאש ולא אגיב , אבל לגבי הRS (בלי צריחות ובקשות הסברים אני מבקש מראש) באופן אישי בלי לשמוע לא הייתי נוגע בהם ואל תשאל למה אלו השני סנט שלי בעניין

בברכה יהודה

פורסם

ה RS מצויין למיד באסים, המידבאסים מוצהרים 100W rms,ומקבלים 150 אבל עם כיוון נכון וגיין נמוך, הRS4 כשהוא מגביר בביאמפ סטים נשמע מעולה.

פורסם

קנה את הRS מהבחור שמוכר בפורום, בן אדם שיודע לשמור ציוד

גם הJL נמצא פה למכירה

עם הJL יש לי ניסיון טוב, מגביר לי יופי המונובלוק שלהם, יציב בכל מתח מה עוד

נ.ב

קנה את הRS זו מצווה והמבין יבין (וזה ממש מובן)

פורסם
הייתי לראות עוד דעות בבקשה,

אף אחד לא היתייחס לנאקאמיצ'י הזה:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1087&CatCode=166

שווה פרוטה?:?:

אפשר להשיג אותו בזול יותר! (משמח אותך?) :twisted:

אפשר גם לקנות את ה-4 ערוצים היותר רציני ה- PA2004 תייצור איתי קשר ותגלה על המחיר :wink:

אלו מגברים מעולים אבל לדעתי עם כבר להגביר מיד מעצבן כמו של מורל אז 150W +

ועדיין יש סיכויי שהנקמיצ'י יפתחו אותם כי יש להם נתוני דמפינג פאקטור מעולים (למרות שגם ל- JL נתונים דומים! לדעתי JL 300/2) ועוד כמה דברים מעבר ל- W RMS..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
מה ההבדל בין PA2004 לבין PA4100 ?

שניהם 100 RMS כפול 4.

שים לב להבדלי הקרוסים שלהם..

ולעוצמה בגישור:

ה- PA4100 = 350W RMS

וה- PA2004 = 400W RMS

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...