Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע,

התקבלתי לעבודה בחברה אירית. העבודה תשלח אותי לשנה בארה"ב ששם אני ארכוש רכב ואז אני חוזר לארץ לשישה חודשים ואז אני נשלח לאירלנד לשנה וחצי. התוכנית היא לרכוש רכב בארה"ב ולנהוג בו שם לשנה ואז להביא אותו לארץ ולנהוג בו פה לחצי שנה עם המספר האמריקאי.

השאלה שלי היא האם זה אפשרי? לנהוג בארץ באופן חוקי למשך שישה חודשים עם מספר זר.

תודה לעוזרים.

פורסם

הרכב האמריקאי הוא רק לתקופה שלי בישראל.

כל מה שאני צריך לעשות זה להשאיר ערבות לסכום המיסים ואני יכול לנסוע פה על מספר זר לחצי שנה?

פורסם

רק תייר או דיפלומט יכול לעשות את זה.אם אתה אזרח ישראלי לא תוכל לעשות זאת.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
רק תייר או דיפלומט יכול לעשות את זה.אם אתה אזרח ישראלי לא תוכל לעשות זאת.

לתקופה מוגבלת אני יכול לעשות את זה?

פורסם

בכל מקרה אני מאמין שזה צריך להיות רכב מיוחד כדי שזה ישתלם לך.

לגבי לקיחת רכב לאירלנד,אני מזכיר לך בזאת שמסוכן מאוד לנהוג בשיכרות לכן לא מומלץ לקחת רכב לאירלנד .

עובדה כולם שם נוהגים בנתיב הנגדי .

(למען הסר ספק ,אני מעריץ של תרבות השתיה האירית)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה באמת חושב שיישתלם לך לסחוב את הרכב מארה"ב לפה?

או שאתה מחפש הזדמנות\פירצה לעשות לו ייבוא ?

:wink:
  • תוכן חדש...