Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
100W RMS

ושומאכר רק בגלל מה שאמרת אני יתפלל בשביל שיפול עלייך איזה 10,000,000$ רק בשביל לראות מה תקנה ומאילו שיקולים ואולי גם קצת (או בעצם הרבה?) לצחוק על הבחירות שלך :lol: בשביל זה אני מוכן ללכת לבית כנסת :arrow:

*עוד מעט אפשר יהיה לחבר את ההודעות שלך לכל הודעה של ידידנו יהודה*

ביום שזה יקרה, אני מביא לך כמה ג'ובות טובות :-)

ואל תדאג, צוחק מי שצוחק אחרון חביבי. שזה יקרה אתה תחשוב שה-K2P שלך זה R&Y ושהסופרימו זה פולס אודיו :-D

ודיי כבר לקשר ביני לבין יהודה, זה שאני חושב ככה ותמיד חשבתי ככה אולי אומר לך משהו? אז דיי כבר. באמת שדיי.

בקשר להייבריד, תלוי איזה סאונד הוא אוהב. יכול להיות שה-K2P באמת יותר יתאימו לו, ויכול ללהיות שההייבריד יותר יתאימו לו. תלוי בו ובאוזניים שלו בלבד. זה שאני הייתי גם הולך על ה-K2P זה משהו אחר (הוא שאל פה על הייבריד ודוטק אז אמרתי את שלי, בלי קשר לפוקאל).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביום שזה יקרה, אני מביא לך כמה ג'ובות טובות :-)

ואל תדאג, צוחק מי שצוחק אחרון חביבי. שזה יקרה אתה תחשוב שה-K2P שלך זה R&Y ושהסופרימו זה פולס אודיו :-D

ודיי כבר לקשר ביני לבין יהודה, זה שאני חושב ככה ותמיד חשבתי ככה אולי אומר לך משהו? אז דיי כבר. באמת שדיי.

בקשר להייבריד, תלוי איזה סאונד הוא אוהב. יכול להיות שה-K2P באמת יותר יתאימו לו, ויכול ללהיות שההייבריד יותר יתאימו לו. תלוי בו ובאוזניים שלו בלבד. זה שאני הייתי גם הולך על ה-K2P זה משהו אחר (הוא שאל פה על הייבריד ודוטק אז אמרתי את שלי, בלי קשר לפוקאל).

גיא.

עכשיו אמרת שטות

אי אפשר למצוא משו כל כך טוב מעל ה- K2P בכדיי שאני יחשוב שהוא R&Y בדיוק כפי שאי אפשר להפוך זהב לחרא גם אם הוא ישב בתוכו 1000 שנה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה לא רציני.

לחבר 100 RMS למידים של אוטופיה ישן. אתה ממש רחוק מהאמת. תחשוב לכיוון של פעם וחצי ועד כפול!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה לא רציני.

לחבר 100 RMS למידים של אוטופיה ישן. אתה ממש רחוק מהאמת. תחשוב לכיוון של פעם וחצי ועד כפול!

לא אמרתי שהם ישמעו במקסימום אבל וודאי שהם ישמעו יותר טוב מסופרימו/אליט/היבריד שמקבלים 100W RMS

שמעתי מידים של פוקל מדגם ה-KP והוא היה 80W RMS וקיבל 70W + ממגבר 6 ערוצים של JBL ומה?

הוא הפציץ וכמובן שהיה עוד אפשרות לתת לו שם עד 150W כמעט.. אבל הוא היה נשמע רחוק מאוד מחלש.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...