Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

XETEC XC P-6

getitem.php?download=1&id=249

מישהו יודע משהו לגבי אופי הטוויטר? עוצמת הבאס של הוופר?

והכי חשוב - לאיזה אופי הוא יותר דומה: מורל? פוקאל? הרץ? (עדין, רך, "מסור חשמלי", עוצמתי)

אני מדבר ספציפית על הדגם הזה, לא גרוויטי.

אבל אני מבקש רק מתוך התנסות אישית.

תודה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אתה מבין שמדובר על סט מבוסס סקאן-ספיק רווליטור?

אני לא יכול להעיד על הטוויטר אבל המיד באס ---> מדהים!.

עמוק, מאוד מאוד מפורט, ובאס מאוד מהיר וחד.

תענוג לאוזן, מה שכן הוא דורש נפח מעט שונה מדלת סטנדרטית של רכב(אל כיוון ה12-14 ליטר אטום) ודורש הספק ממוצע (+-80-120 וואט RMS).

סה"כ צריך להיות סט טוב, אני הייתי הולך על המידבאס בשילוב טוויטר אחר, אפילו איזה ויפה או פירלס מסדרת Vליין(שזה בעצם ויפה אווטלט:)) עדיף מאשר טוויטר קטן ג'נרי.

ניר,

under construction..

פורסם

השאלה היותר מעניינת היא - למי יש סט כזה בארץ (אם בכלל) שאני יכול לשמוע אצלו. אני מת לשמוע אותו!

כי סתם להזמין מחו"ל סט של 1000 יורו מבלי לשמוע אותו זה לא ממש בתכנון אצלי.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אוקיי, אני יודע שאני משווה שתי ליגות שונות, אבל בכל זאת:

יש לי סוג של פטיש על הK2P של פוקאל... לא יודע, הם פשוט נשמעים לי הכי "נכון", מדוייקים, מאוד "חיים" ומאוד "בועטים", אפילו הטוויטר ה"צווחני" שלהם נשמע לי הרבה יותר טוב מכל מורל ממוצע.

אחרי הפוקאל, גם מורל וגם אפילו הרץ (מהסדרות הגבוהות) נשמעים לי קצת "אנמיים" .

ואני קצת פוחד להיתקע עם סט אנמי, ולכן גם מתלבט אם להשקיע בסט שבחיים לא שמעתי, או ללכת על בטוח עם סט ששמעתי ונורא אהבתי. (ההתלבטות היא כמובן על זה שאולי הסקאן ספיק ישמע לי הרבה יותר טוב מהפוקאל, או לחלופין, שאני אתקע עם סט אנמי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני הייתי במקומך קונה את האודיופיל של פייז שהוא יותר טוב מהK2P , עולה פחות מ 1000 יורו , אפשר לקנות אותו בארץ , יש לו יותר אפשרויות , טוויטר מתכתי , בקיצור לא אנמי ולא כלום.

כמו כן יש סיכוי שיתאים לך גם JL בסטים עם הטוויטר אלומניום.

לקנות סט בלי שום אפשרות : להחזיר/אחריות/לשמוע , היא טעות שפשוט שווה כסף זה הכל.

זה לא עניין של חיים ומוות , סתם כסף. אתה יכול כמוני לזכות בסט נחמד מאוד שקניתי בלי לשמוע , ששווה בדיוק כמה ששילמתי עליו , או ליפול על סט שלא שווה חצי ממה ששילמת עליו.

כמו כן סטים שהם לא אנמים בכלל זה הסדרות הגבוהות של אטון עם הממברנות הצהובות .

בקיצור מנסיוני למדתי ששמות זה כלום ושום דבר לרוב . עד שלא שומעים לא יודעים . יש כאלו שסט של חברה לא מוכרת ב 150 יורו טוב להם (למשל אני) , ויש כאלו שעד שלא כתוב על זה מורל,פוקאל,גנסיס ועוד לא ירגעו בחיים , גם אם הם לא שומעים טוב.

לכן אני חושב שלקנות סט יקר אז לפחות שתוכל להחזיר אותו . או לפחות לקבל עליו זיכוי. מהזמנה מחו"ל זה קצת בעיה. במיוחד מחברה כמו זטק שכרגע לא ברור מה מצבה.

פורסם
אני הייתי במקומך קונה את האודיופיל של פייז שהוא יותר טוב מהK2P , עולה פחות מ 1000 יורו , אפשר לקנות אותו בארץ , יש לו יותר אפשרויות , טוויטר מתכתי , בקיצור לא אנמי ולא כלום.

כמו כן יש סיכוי שיתאים לך גם JL בסטים עם הטוויטר אלומניום.

לקנות סט בלי שום אפשרות : להחזיר/אחריות/לשמוע , היא טעות שפשוט שווה כסף זה הכל.

זה לא עניין של חיים ומוות , סתם כסף. אתה יכול כמוני לזכות בסט נחמד מאוד שקניתי בלי לשמוע , ששווה בדיוק כמה ששילמתי עליו , או ליפול על סט שלא שווה חצי ממה ששילמת עליו.

כמו כן סטים שהם לא אנמים בכלל זה הסדרות הגבוהות של אטון עם הממברנות הצהובות .

בקיצור מנסיוני למדתי ששמות זה כלום ושום דבר לרוב . עד שלא שומעים לא יודעים . יש כאלו שסט של חברה לא מוכרת ב 150 יורו טוב להם (למשל אני) , ויש כאלו שעד שלא כתוב על זה מורל,פוקאל,גנסיס ועוד לא ירגעו בחיים , גם אם הם לא שומעים טוב.

לכן אני חושב שלקנות סט יקר אז לפחות שתוכל להחזיר אותו . או לפחות לקבל עליו זיכוי. מהזמנה מחו"ל זה קצת בעיה. במיוחד מחברה כמו זטק שכרגע לא ברור מה מצבה.

כמובן, אני מסכים איתך לחלוטין, וגם בעצמי מטיף לזה כששואלים אותי לדעתי.

ולכן גם שאלתי אם יש למישהו סט כזה בארץ בכדי שאוכל לשמוע אותו.

אגב - למישהו בארץ יש סקאן ספיק מותקן? שיכול להשמיע לי אותו?

בברכה!

יונתן.

פורסם

או נו באמת! חלאס!.

קוורווין/זה וזה וזה.

נמאס, די כבר עם הפייז,אטון,בראקס בלה בלה בלה.

מדברים על הפרסטיג' של זטק' המורכב מאלמנטים של סקאן ספיק מסדרת הרווליטור ואתה מכניס לי את האודיפיילו 6 של פייז?

סט אנמי, לא אמיתי,טוויטר חד כסכין, פשוט לא שווה גרוש ממה שמשלמים עליו!.

שמעתי את הסט הזה כלכך הרבה פעמים והוא פשוט סט לא נכון.

סטים זולים ממנו כמו ההייבריד אוביישן של מורל או האטון RS (או הפרו אני כבר לא זוכר מי מבין השניים) כבר נשמע טוב יותר ויתן תמורה טובה יותר למחיר.

כבר עדיף את הK2P עליו עם מידבאס דומיננטי חד ומפורט לעומת האנמיות של האודיופייל.

להתרחק כמו מאש.!

ניר,

under construction..

פורסם

הו! זה בדיוק מה שאני מנסה לגלות פה, איך הסקאן ספיק/זטק נשמעים מבחינת דומיננטיות הוופר, ורכות/חדות הטוויטר?

יותר לכיוון המורל? או יותר לכיוון הפוקאל?

בברכה!

יונתן.

פורסם
כמובן, אני מסכים איתך לחלוטין, וגם בעצמי מטיף לזה כששואלים אותי לדעתי.

ולכן גם שאלתי אם יש למישהו סט כזה בארץ בכדי שאוכל לשמוע אותו.

אגב - למישהו בארץ יש סקאן ספיק מותקן? שיכול להשמיע לי אותו?

כן, האלמנטים של האבסולוט של ג'נסיס שהיו מותקנים אצל אייל( EYALR) כרגע מותקנים ברכב אחר של חבר פורום אחר, תשאל את אייל אני מניח שהוא ישמח לקשר בינכם שתוכל לשמוע אם הבחור יסכים והוא לא ממש מגיע מידי יום למפגשים:).

"קשה להשגה".:).

ניר,

under construction..

פורסם

למורל, למעט המידבאס החדש של הסופרימו אין כמעט באס דומיננטי כלל, זה פשוט חלק מתורת הבנייה שלהם ומה שהם מאמינים בו.

לעומת זאת, הרווליטור וסקאן ספיק בכלל מאופיינים בחדות ובעוצמה הרבה יותר דומיננטים מהמון מידבאסים אחרים טובים שאני מכיר.

לדעתי הוא מאוד מזכיר מבחינת עוצמת באס ונגיעת ה"מכה" מבחינת מהירות את האוטופיה הישן של פוקאל רק הרבה אבל הרבה יותר מפורט ומדוייק.

ניר,

under construction..

פורסם

איך מבחינת יכולת לתת SPL. המידים 5.5" והוופר 7" של הג'נסיס אבסולוט.?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...