Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או נו באמת! חלאס!.

קוורווין/זה וזה וזה.

נמאס, די כבר עם הפייז,אטון,בראקס בלה בלה בלה. ניר אני אתן לך איבחון ע"מ שתירגע , יש אנשים שהמבט שלהם הוא בכיוון אחד ולא מסוגלים להזיז את הצוואר ע"מ לראות את כול התמונה , זה פשוט בעייה של צוואר תפוס . לידידנו קורווין/זה וזה וזה יש צוואר תפוס ולכן חוץ מהגרמנים ומוצרים אחרים של SG/צ'יפר הוא לא רואה . פשוט כי הוא לא יכול .

אז תפסיק לרדת עליו צריך פשוט למצוא רו פיזיוטרפיסט טוב שישחרר לו את הצוואר ע"מ שיוכל לראות דברים אחרים.

ניר,

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ניר אני ממש אבל ממש לא מתכוון להכנס לוויכוח איתך.

זה שאתה מתעצבן לא יעזור לא לי , לא לך , ובטוח לא למי שפתח את השרשור.

להכנס ללחץ ולהגיב ככה כל פעם שאתה שומע משהו שאתה לא מסכים לו זה לא עוזר לאף אחד.

אני חושב שהפייז אודיופיל שנחשב ע"י אנשי מקצוע בכל העולם כסט מהטובים בעולם הוא מעולה, וזה גם לפי שמיעה אישית.

לגבי זה ש"כל העולם" משתמש במוצרים של סקאן ספיק , של טימםני ושל פירלס" .

זה נכון בצורה חלקית מאוד.

אין יותר מדיי יצרניות שמייצרות היום לבד את החלקים שלהן.זה פשוט יותר זול.

יש לעומת זאת המון המון חברות שמייצרות לבד . למשל: פוקאל , קנטון , דינאודיו , ועוד ועוד.. וזה רק חברות שמייצרות גם לבית וגם לרכב.

פורסם

JMG יונתן

אני חיפאי

ברכב אצלי מותקן K2P עם המיד מהסט K3P (לא עם הקונוס הכסוף)

אתה מוזמן לשמוע אותו ,לכוון אותו, להחליף מגבר , ומה שתרצה

דבר איתי בה"פ

פורסם

שרגאמן - קודם כל, תודה על הנכונות לעזור, אבל את הסט של פוקאל כבר שמעתי במספר תצורות, ואני חולה על הסט הזה. אבל השאלה המקורית הייתה אם למישהו יש את הP6 של זטק שמבוסס על הסט של סקאן ספיק. ואז הציעו לי את הסקאן ספיק עצמו.

בקיצור אני מחפש את הסקאן ספיק כרגע.

ניר, יש לך מושג מי הבן אדם שיש לו אותו, ומה היוזר שלו בפורום? (אם הוא בפורום בכלל) או לחלופין איך ניתן ליצור איתו קשר? (שלח לי לפרטי).

שלחתי לאייל ה"פ, אבל הוא לא ענה לי בינתיים.

בברכה!

יונתן.

פורסם
ניר אני ממש אבל ממש לא מתכוון להכנס לוויכוח איתך.

זה שאתה מתעצבן לא יעזור לא לי , לא לך , ובטוח לא למי שפתח את השרשור.

להכנס ללחץ ולהגיב ככה כל פעם שאתה שומע משהו שאתה לא מסכים לו זה לא עוזר לאף אחד.

אני חושב שהפייז אודיופיל שנחשב ע"י אנשי מקצוע בכל העולם כסט מהטובים בעולם הוא מעולה, וזה גם לפי שמיעה אישית.

לגבי זה ש"כל העולם" משתמש במוצרים של סקאן ספיק , של טימםני ושל פירלס" .

זה נכון בצורה חלקית מאוד.

אין יותר מדיי יצרניות שמייצרות היום לבד את החלקים שלהן.זה פשוט יותר זול.

יש לעומת זאת המון המון חברות שמייצרות לבד . למשל: פוקאל , קנטון , דינאודיו , ועוד ועוד.. וזה רק חברות שמייצרות גם לבית וגם לרכב.

לא אמרתי שכל העולם, אלא ציינתי שהמון חברות היי-אנד ביתיות יקרות בטירוף משתמשות גם הם באלמנטים מבית היוצר של סקאן ספיק או ויפה או פירלס, בין אם זה חברות פשוטות כמו אינפינטי או חברות יקרות יותר כמו וייאנה אקוסטיקס או PROAC וכו'.

לרכב, מדובר על חברת ענק כמו ג'נסיס,אלפיין ברמת הF1 הגבוהה ביותר וXETEC ועוד'.

האודיפייל של פייז זה פשוט סט דרע'ק, לא שווה אגורה ממה שמשלמים עליו, הוא צורם,אנמי בלי שום עומק,לא מדוייק לא מהיר ולא חד ולא אמיתי= זוועה.

הייתי ממליץ עליו למי שאוהב לשמוע מוזיקה אלקטרונית, אבל לSQ??! לעולם לא.

וזה מהיכרות עמוקה עם הסט.

אגב, מורל,סקאן-ספיק,ויפה,פירלס,דיינאודיו וDLS עובדים עם אותה שיטת ייצור ועם אותו ידע, כי בעבר הרחוק גם מדובר על שותפות בין החברות, סתם לידע כללי.

ניר,

under construction..

• תוכן חדש...