Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אז אולי חלק מכם יודעים (וחלק לא..) אתמול החלטתי שאני מסדר את החלק האחרון בסדרת הטיפולים ברכב שלי,

החלק היה הכי בעייתי, ופתר לי את כל הבעיות ואני מאושר עד הגג, אך כמו בכל דרך לפתירת בעיה בצרפתיה ישנה, גם פה הדרך הייתה קשה מאוד.

לאחר שהחלפתי את החלק הנגוע, התברר שהחלק לא מתאים, נסעתי לחנות החלקים ממנה לקחתי את החלק והחלפתי, לאחר ההחלפה וההתקנה, שוב לא עבד. לאחר מס' נסיונות ועוד מס' רב של דקות של ביאוס רציני (כמעט בכיתי..)

מצאתי עצה אצל מאיר, אחראי עבודה במוסך מרום צמרת ! , מאיר שבא לקראתי, נתן לי את החלק ואף הסביר ואף הרכיב בעצמו יחד איתי את החלק הנ"ל וגרם לי אושר שאין כמותו ,

כאשר נכנסתי למוסך , נדהמתי ! אין מוסך שראיתי שמסודר ונקי כמו המוסך הזה. פשוט תענוג לעיניים , העבודה היא עבודה מאוד מקצועית (היה אפשר כולה לחבר שני כבלים, אבל מאיר הרכיב שקע שלם ואף סידר את החוטים בצורה מאוד מאוד יסודית),

לאחר מכן, הסביר לי מאיר בדיוק מה לעשות בכדי לשפר את המצב ואיך לשמור על החלק הנ"ל!

אני רוצה להודות למוסך מרום צמרת על הטיפול המסור בשעה כה מאוחרת

אני מצאתי בית חדש.

מוסך מרום צמרת - המוסך שלי !!

פורסם
איזה חלק זה היה ? זה סוד ?

לא, זו פרסומת...

:roll:

אגב, מה פשר הכותרת ?

נושא ההודעה: המצלמה חמה, מצאתי בית , המוסך שלי !! - מרום צמרת !

:-)

פורסם

אורן, מספיק לשחק אותה כאילו יש לך אוטו משופר ואתה לא יכול לגלות מה החלק :D

תספר כבר מה זה היה החלק הזה :wink:

ועוד משהו, למה המצלמה חמה?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

לאחר שהחלפתי את החלק הנגוע, התברר שהחלק לא מתאים, נסעתי לחנות החלקים ממנה לקחתי את החלק והחלפתי, לאחר ההחלפה וההתקנה, שוב לא עבד. לאחר מס' נסיונות ועוד מס' רב של דקות של ביאוס רציני (כמעט בכיתי..)

אורן , כמה פעמים אמרתי לך שמנוע של M3 לא נכנס אצלך :twisted:

ולגבי המוסך , עצה לכל המתלהבים ממוסך מסוים , או לחילופין מאוכזבים ממוסך מסוים.

ס-ב-ל-נ-ו-ת

לא כל מוסך שמתקן בעיה במהרה הוא מוסך טוב.

ולא כל מוסך שספק אחראי לנפילת מנוע הוא מוסך רע!

מקרים בודדים אינם מעידים על תופעה. אשמח לשמוע המלצות/אכזבות מאנשים בעלי נסיון רב מטיפול במוסך מסוים.

מקרה : בוולקן נפתרה לפני שבוע בעיה שהטרידה אותי ואת הבעלים הקודמים ב-3 שנים האחרונות. מה לא הציעו לי : ראשי מנוע , מחשבים חדשים. לא תאמינו כמה הבעיה היתה פשוטה . והמוסך שפתר לי את הבעיה---> יצאתי מאושר עד הגג - והגג הזה היה אפילו גבוה יותר מהגג של אורן. ולמרות זאת , לא תשמעו ממני המלצה ברבים על המוסך. עדיין.

אמרו את זה כבר לפני : אין חכם כבעל נסיון

:idea:

פורסם
החלק שהוחלף הוא משאבת דלק שגרמה לרכב שלי לנסוע כמו 106 ראלי, המבין יבין

בכל אופן, מאוד נהנתי מהיחס הטוב ובאמת התייחסות מדהימה

אני מבקש, פחות מ 106 ראלי.

כרגע? נחייה ונראה..... :lol::lol: (למרות שאם הרכב כרגע נוסע במצב טוב, אין הרבה מה לבדוק...).

Back to the original - NC again.

פורסם

כרגע? נחייה ונראה..... :lol::lol: (למרות שאם הרכב כרגע נוסע במצב טוב, אין הרבה מה לבדוק...)

יש מצב לרייסים?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
כרגע? נחייה ונראה..... :lol::lol: (למרות שאם הרכב כרגע נוסע במצב טוב, אין הרבה מה לבדוק...)

יש מצב לרייסים?

מה רייסים? מה עובר עליכם אנשים? :?:?:?

ואורן - כל הכבוד על הפרסומת חינם, חבל שלא שמת תמונה שלך מחייך ומרים אצבע על רקע המוסך :p

ותזהר שלא באמת תמצא בית חדש, אם אתה יודע למה אני מתכוון.... :p

(ושים לב שלא ישחטו אותך במחיר)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאלה לאורן

החלפת את כל משאבת הדלק (מתחת למושב האחורי) ? מה מחירה ?

או שהחלפת רק ריליי משאבה (מאחורי המחשב בתא הכפפות) ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שאלה לאורן

החלפת את כל משאבת הדלק (מתחת למושב האחורי) ? מה מחירה ?

או שהחלפת רק ריליי משאבה (מאחורי המחשב בתא הכפפות) ?

משאבת דלק (מאחורה מתחת למושב) מתחלקת ל 2 חלקים , הפלסטיק שעוטף והמשאבה עצמה, אני החלפתי את המשאבה עצמה ב 450 ש"ח.

פורסם

יש מצב לרייסים?

מה רייסים? מה עובר עליכם אנשים? :?:?:?

ואורן - כל הכבוד על הפרסומת חינם, חבל שלא שמת תמונה שלך מחייך ומרים אצבע על רקע המוסך :p

ותזהר שלא באמת תמצא בית חדש, אם אתה יודע למה אני מתכוון.... :p

(ושים לב שלא ישחטו אותך במחיר)

רוני

לא מצאתי תמונה של אורן מצביע ומחייך על רקע המוסך, אבל תמונה של אורן מחייך על רקע המוסך מצאתי גם מצאתי...

וברצינות, בכל מוסך, גם אם זה "המוסך" תמיד צריך להיות עם יד על הדופק

ולהשאר עם האוטו כשמטפלים בו... זו דעתי בכל אופן.

בכל אופן, בד"כ בצרפתיות המוסך הוא אכן בית... מקום שמבלים בו יותר מבאוטו

עצמו...

אורן צמרת.jpg

Race Smart

• תוכן חדש...