Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,אולי מישהו יודע למה אחרי יומים שהרכב עמד ואני מנסה להניע הוא כימעט(כאילו אין דלק) מניע אבל לא. ואז אני מפרק את השופר (סעפת יניקה)ומזריק קצת דלק עים מזרק רפואי ,ובמכה ריאשונה מניע ולא ניכבה יותר.אולי פילטר דלק סטום?אולי מישהו יודע את הלחץ דלק,ואפוא בדיוק לחבר את השעון.תודה לעונים.

פורסם

כנירא ששסתום העלחוזר של מ'ש הדלק לא תקין .לאימות התקלה , לפני ההתנעה לפתוח ולסגור את מתג ההתנעה לכמה רגעים כמה פעמים , לפני מתן סטרטר.(תקשיב באים מ'ש דלק חשמלית עובדת). או שסתום פריקת לחצים (דלק חוזר) תקול.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

שסטום כיון אחד זה נישמע הגיוני,איפו הוא ממוקם ?בקשר למשאבה מקבלת מתח רק שאני לוחץ סטרטר.

אני גם רוצה לדעת,באיזה לחץ ניפתח השסטום שפורק חזרה לטנק?

פורסם

אין ברשותי כרגע את הוראות יצרן של השסום הפריקה תנסה באינטרנט. ושסתום העלחוזר נמצא על משאבת הדלק ממש בתחתית. בכול מקרה המשאבה צריכה לתת זימזום קצר עם פתיחת סויץ' (בדוק מתח עם טסטר על המשאבה כאשר פותחים סויץ' ). הרעש יכול להיות חלש מאוד.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

והיום החלפתי פילטר דלק בבוקר, הנעתי בעזרת הזרקת דלק ישירות לסעפת יניקה האוטו פעל יפה .ניסיתי גם עכשיו להניע ולא מניע (כאילו צריך דלק).

פורסם

ברוב המכוניות, בהפעלת מתג הצתה מגיע מתח רגעי אל מש' הדלק החשמלית לצורכי בניית לחץ ומילוי כל המע' בדלק.

למרות זאת יש רכבים שזה לא כך אצלם אלא רק כשמחשב נהות המנוע מקבל אות שהמנוע מסתובב (מחיישן גל ארכובה) אז מוזנת מש' הדלק במתח חשמלי (כלומר רק בהפעלת מתג הצתה אין הזנת חשמל למש' הדלק).

באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שבת שלום ובוקר טוב רפי לין,מדובר בסיטרואן שלי,zx 1800 הזרקה,(ראה כותרת) והבעיה שאחרי שהרכב עומד יום או יותר אי אפשר להניע עד שאני מזריק טיפה דלק ישירות לסעפת יניקה ואז הוא מניע ופועל יופי.(המצבר מסובב יופי את המנוע). החלפתי פילטר דלק ,ולא עזר.

פורסם

אתם רואים מזה רכב ממוחשב,:cry: אים זה היה בכול רכב אחר שהיה לי כבר הייתי עושה חיבור ישיר לסווץ ומוסיף יונית לחץ דלק בסעפת הזרקה שמכבה לי מנורה,כמו התוספות בכול הרכבים שהיו לי,:lol: אבל פ.ק.י.נ.ג.מחשב ,לא רוצה להיתעשק איתו.

***עריכה - תפסיק להטריד את מנוחת באי הפורום, יש כללים להקפצת הודעות - קרא את כללי הפורום***

• תוכן חדש...