Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את ה-205 שלי , מאחת שלא ניקתה את הרכב שנתיים , מה שהיה שם , אלוהים ישמור .

פירקתי את כול הכיסאות , הפלסטיקה ברכב פורקה גם היא , השטיח הקבוע נוקה עם שמפו ומכונה , הכיסאות עברו ניקניון במכונת קיטור ושואב , יחד עם חיטוי יסודי . אין לי תמונות של הפירוק היסודי , רק של הכיסאות , אבל קחו בחשבון שכול הדבורד פורק , מערכת האיוורור הפנימית נוקתה , כול הידיות ברכב נטבלו בגיגית עם מים וסבון .

מצ"ב מספר תמונות בשביל הסבבה .

אפשר לראות את הרכב כשהוא מפורק לגמרי , אפשר לראות את תחתית המושבים לאחר שהוצאתי את הבד הישן

יש תמונה של סבא שלי תותח העל , איש עבודת ידיים , תופר עבורי את המושבים , יש גם תמונה של מושב מבריק ונוצץ .

שבוע טוב .

IMG_0574.jpg

IMG_0577.jpg

IMG_0570.jpg

IMG_0571.jpg

IMG_0578.jpg

IMG_0572.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כבוד.

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות פרויקט דומה אצלי, אבל יש איזה בורג טורקס עקשן בכיסא הנוסע שלא נפתח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צודק

היה לי קשה מאוד למצוא כזה מפתח , לבסוף , אחרי חיפושים רבים , מצאתי משהו אצל חבר\מכונאי .

אפשר גם לבנות אחד כזה בקלות , אתה מלחים ראש טורקס במידה הנכונה למוט קטן , כדי שהראש יכנס לבורג , אך שהכיסא לא יפריע .

אם תרצה עזרה , בשמחה .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

פי סחטיין על ההשקעה, הרכב נראה חדש.

הלוואי שהיה לי זמן וכוח להשקיע ככה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סבא לא רפד , אבל יש לו ידיים מזהב , שיזכה לחיים ארוכים .

כדי לפרק מושבים קדמיים , יש להשיע מפתח כוכב בצורת האות ר , ראש המפתח צריך להיות קצר , כי הכסא מפריע .

אפשר לקנות כזה מפתח בחנויות לכלי עבודה .

אם מישהו רוצה אני יכול להשיג צילום של המפתח .

בכול כיסא ישנם 6 ברגים , 3 בכול צד . מפרקים אותם , והכסא יוצא בקלות .

לאחר הפירוק והניקוי הרכב הופך להיות חדש , הריח הישן נעלם , והשטיח והמושבים נראים פתאום חדשים .

באמת לא עבודה קשה .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מפרקים את מה? את המסילות מהרכב את המובילים מהכיסא... למפתח אל תדאג נשפצר משהו..

ועד 120 לסבא שלך..:) הייתי מביא לסבא שלי כסא של אוטו היה זורק אותו עלי מקסימום חחח...

פורסם

המסילה נשארת עם המושב . אחרי שאתה מפרק את הברגים , כול הכסא יוצא .

אין בעיות של חלקים שצריך להרכיב אחר כך .

לא יהיה לך קשה בכלל .

אוהבים אותך פולי.

פורסם
צודק

היה לי קשה מאוד למצוא כזה מפתח , לבסוף , אחרי חיפושים רבים , מצאתי משהו אצל חבר\מכונאי .

אפשר גם לבנות אחד כזה בקלות , אתה מלחים ראש טורקס במידה הנכונה למוט קטן , כדי שהראש יכנס לבורג , אך שהכיסא לא יפריע .

אם תרצה עזרה , בשמחה .

תודה על הצעת העזרה :mm_yeah:

דווקא את המפתח יש לי, יש לי סט שלם בכל הגדלים. הבעיה היא שאחד הברגים "נאכל", וצריך למצוא קומבינה אחרת כדי לפתוח אותו היות והוא סופר-עקשן.

פורסם

כבוד, אני אוהב לראות אנשים שמשקיעים בנקיון הרכב מבפנים תוך שמירה על כל הדברים במצב מקורי ולא מתעצלים אז שמים סט כיסוים של 120 ש"ח מהתחנת דלק עד שנה הבאה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תודה על הצעת העזרה :mm_yeah:

דווקא את המפתח יש לי, יש לי סט שלם בכל הגדלים. הבעיה היא שאחד הברגים "נאכל", וצריך למצוא קומבינה אחרת כדי לפתוח אותו היות והוא סופר-עקשן.

כוח צביקה - אם הבעייה היא בבורג האחורי שיושב על ה"אוזן" פשוט תפרק את כל האוזן החוצה, אז תבוא עם פלייר ותשחרר את הבורג.

אם תרצה בורג אחר יש לי מלא כאלו פה זרוקים. רק תדאג להוציא את הישן. במקרה הכי נורא תקדח לתוכו ותבריג בורג בהברגה הפוכה. בקיצור, חילוץ.

פורסם
כוח צביקה - אם הבעייה היא בבורג האחורי שיושב על ה"אוזן" פשוט תפרק את כל האוזן החוצה, אז תבוא עם פלייר ותשחרר את הבורג.

אם תרצה בורג אחר יש לי מלא כאלו פה זרוקים. רק תדאג להוציא את הישן. במקרה הכי נורא תקדח לתוכו ותבריג בורג בהברגה הפוכה. בקיצור, חילוץ.

סימנתי בעיגול את הנקודה בה מחובר הבורג העקשן.

אי אפשר להגיע אליו עם פלייאר כי איו גישה. אני אנסה לחלץ אותו בהזדמנות כמו שהצעת.

IMG_0578.jpg

פורסם

שחרר את האחרים ונדנד את הכיסא(ימינה ושמאלה). יש סיכוי שזה ישחרר את הבורג.

היתה בזמנו משחה שהכילה גרגרים ושמן והיתה מיועדת לברגים עם ראש אכול וכמובן קיימת האופציה של קרנר, פטיש והרבה סבלנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...