Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך..יש לי אפשרות בחירה בין שני הסטים הנ"ל... http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

ואני מתקשה לבחור בינהם... http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

דוטק אווישן+ mt 22

jl audio XR

אני מגביר אותם עם מגבר JL 500.5 או בביו אמפ פאסיבי לXR או אקטיבי למורל

מי מבין המידים יורד נמוך?

ומנסיונם של אנשים, לאיזה סט יש חסרונות ובדגש על הטוויטר של JL.... http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

תודה לעוזרים דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בתור אחד שמוכר אותם כי התאכזבתי הם בכלל לא רמה למי שמעוניין בSQ לSPL הם יותר מתאימים המיד שלהם יודע לתת את מכות הבאס אבל תדרים של עומק או לא יכול להתמודד איתם יש מן נפילה בתדרים הטוויטר שלהם חד ושורף את האוזן

דעה על JL XR

פורסם

מחזק את זה שמעליי.

גם אני התלבטתי בין מורל ל-JL פעם - ואחריי שמיעה - בחרתי מורל.

ב-JLAudio הטוויטרים צורמים קצת והמיד אכן מדוייק מאוד.

מורל יותר חמים וה-MT22 מדהים...

פורסם

בתור אחד שיש לו מורל דוטק אוביישן משודרג לMT22

למרות כל האהבה שלי למורל חסר להם מיד לטעמי.. יעני המידים שלהם סבבה אבל לא מרגישים מהם כוחניות הם עדינים.

בקיצור לא יודע איף לתאר את זה.

ולהגיד בשיא האמת.. בכלל לא התלהבתי מהMT22!

אבל כמובן זה רק אני והשמיעה שלי ומה מוסיקה שאני שומע.

אתה יכול להגיד על אותם חלקים דעה שונה לגמרי לכן אתה חייב לשמוע!

פורסם

דווקא פה אני לא מסכים איתך. נכון, המידים של פוקאל יותר חזקים, אבל,וזה אבל גדול, אם אתה מגביר עם הגברה מאוד מאוד בריאה את הסט (עד גבול מסויים כמובן) המיד כן יהיה חזק מורגש ודומיננטי. וכן, שוב אני ייתן את הדוגמא של אחי, שיש לו דוטק אוביישן 6.5 עם הגברה של 125 לערוץ (רוקפורד אלה שאיתמר אוהב) והמיד פשוט מתפרע. לגבי הטויטרים, פשוט תענוג. מפורט למדיי, משתלב עם המידים מצויין ולא חותך את האוזן. לטעמי לך על הדוטק אוביישן.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפותח התר'ד אני יסכם לך בקצרה את כל הדעות ששמעת ותשמע עוד

הכל תלוי באיזה סוג מוסיקה אתה שומע עם תחפש SQ לך על מורל SPL כך את הJL

כמובן שפופ וראפ וכל המוסיקה שמשדרים במ MTV עדיף JL

אם אתה שומע מויסקה ישראלית, פאנק, שנות ה80 וגו' עדיף מורל

פורסם

גם עם פופ וראפ הדוטק מתמודד יפה. עם גיטרות (חשמליות נראה לי אלה שעושות הרבה רעש) פחות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר יכול להיות שהדוטק מתמודד יפה אבל עם כל הכבוד מורל לא יכולים להתמודד עם רמקול שבנוי לסוגי המוסיקה האלה

וזה היה הטעות שלי שאני חשבתי שאכן הJL יתמודד עם SQ אבל הנפילה שהייתה לי בתדרים שאני צריך כל כך גדולה

פורסם

אני ועוד כמה אנשים נשמח לעזור לך אבל בשביל לדייק כמה שאפשר חשוב לדעת איזה סגנון מוסיקה אתה שומע לרוב?

שום רמקול לא מושלם ובכל סט ישמעו טוב יותר בסוג שונה של מוסיקה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• תוכן חדש...