Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נפלה היזדמנות ליידי לרכוש מצלמה דיגיטאלית במצב ממש טוב(כמו חדשה!) במחיר של 500 ש"ח המצלמה היא : http://www.dcviews.com/reviews/HP-945/HP-945-review.htm

מה אתם אומרים המלצמה הזו שווה את הכסף הזה?

תודה מראש לכל העוזרים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני אישית לא שמעתי דברים טובים על המצלמות של HP.

ב-900 ש"ח אתה יכול לרכוש Canon A430, שהיא אחלה של מצלמה

אומנם די בסיסית בהיצע של Canon - אבל ניתן להגיע איתה לתוצאות נחמדות מאוד (הכל יחסי והכל תלוי בדרישות כמובן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לי דרישות גבוהות וגם אני לא ממש רוצה להשקיע,פשוט נפלה היזדמנות כזו אז רציתי לשאול מה אתם אומרים כי אני ומצלמות לא הולכים ביחד ואין לי ידע בצילום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בטווח מחירים הנ"ל אציע לך חד משמעית להתרחק מHP, כפי שידידי למעלה הציע הCanon עדיפה By Far.

היא איטית בטירוף, מגושמת וטוחנת סוללות. אלו הם רק כמה חסרונות ואני בטוח שיש עוד.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אבל שוב פעם ה קנון עולה יותר ופשוטה יותר! אני לא צריך משהו יקר יותר מ 500 שקל! לכן במחיר של 500 שווה לקנות אותה?

פורסם
אני אישית לא שמעתי דברים טובים על המצלמות של HP.

ב-900 ש"ח אתה יכול לרכוש Canon A430, שהיא אחלה של מצלמה

אומנם די בסיסית בהיצע של Canon - אבל ניתן להגיע איתה לתוצאות נחמדות מאוד (הכל יחסי והכל תלוי בדרישות כמובן).

רוצה לחזק את דברי ידידי המלומד, RS, ולהוסיף:

לפני כמעט חודש רכשתי קנון A530 חדשה (לא מחודשת) במחיר של 800 שח כולל 512MB זיכרון (SD) ומשלוח עד הבית. לאחר סקר מקיף לדעתי מדובר במצלמה שמציעה תמורה מעולה לכסף ואיכות מצויינת עבור המשתמש הפשוט שמחפש קודם כל מצלמת P&S יעילה שתצלם טוב גם בחוץ וגם בפנים. הפונקציות הקיימות ב mode הידני משביעות רצון עבור משתמש ביתי ופונקצית ה MOVIE (כולל סאונד !) גם כן מפתיעה לטובה עבור סדר גודל של מצלמות במחיר הזה.

יש להצטייד בסוללות חזקות וטובות מאחר והנ"ל "מסתפקת" רק ב-2 סוללות "אצבע" רגילות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תראה ידידי, אני לא מבין למה אתה ממשיך לטעון שהמצלמה טובה יותר? בגלל שיש לה יותר מגה פיקסל? אל תטעה זה לא המדד לרכישת מצלמה. ב130 ש"ח יותר אתה מקבל מצלמה טובה יותר, נוחה יותר, מהירה יותר, חדשה יותר ושנתיים אחריות ברוב המקרים. לדעתי שווה ההפרש הקטן.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409604

בברכה.

שי (צלם צבאי)

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

לא מזמן ראיתי את ה-A430 בכ-900 ש"ח

לא תיארתי לעצמי שהמחיר הנמוך ביותר עומד על כ-600 ש"ח :shock:

ב-600 ש"ח אתה מקבל מצלמה טובה למדי - קלה לתפעול, זום X4, לא מעט פונקציות (שוב, הכל יחסי)

ותמונות איכותיות.

לדעתי - זאת המצלמה לצלם המתחיל.

איציק, תתחדש יא נבלה :wink:

ותקנה בטריות של 2700, הן יחזיקו לך זמן רב יותר.

(אני בקרוב מאוד עובר ל-DSLR :-P)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
.

איציק, תתחדש יא נבלה :wink:

ותקנה בטריות של 2700, הן יחזיקו לך זמן רב יותר.

(אני בקרוב מאוד עובר ל-DSLR :-P)

תודה חתיכת XXXXXXX ;-)

היו לי מהמצלמה הקודמת סוללות של 2000 ו-1800, הן מחזיקות לא רע אבל אין ספק שדרושות סוללות חדשות חזקות יותר.

בעניין התפעול (אייל) - המצלמה מאוד קלה כל עוד תפסת את הרעיון לפיו התפריטים מסודרים. לא יותר מ 10 דקות התעסקות ולמידה ואתה מסודר. אגב, ברגע שתפסת את הרעיון הכללי וכיוונת את כל מה שאתה רוצה לפי ראות עיניך - אין לך מה להתעסק בזה יותר מאחר והייעוד של המצלמה הוא פשוט ללחוץ על מתג ההדלקה ולהתחיל לצלם. אם היתה זו מצלמה מקצועית יותר שדורשת יותר התעסקות עם כיוונונים אזי היה שווה לשים דגש יותר חזק על קלות התיפעול וידידותיות התפריטים (שגם ככה אינה מסובכת במיוחד).

איציק.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לגבי עניין התפעול -

לא זכור לי שהוא שונה בין ה-A430 לבין ה-A530... התפריטים של ה-A430 זהים לשל ה-S3,

מניסיון :-)

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...