Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז רכשתי בסופו של דבר את האייפוניקס TX4405 (ותודה ליוסי מהאתר שקניתי ממנו ביד שניה).

מגבר לא נבדק במקום עקב חוסר פיוז במצבר וכדי לא לקחת סיכונים עם הבחור(מתאמן בחדר כושר:)) והמגבר כמובן, החלטתי לקחת הסיכון ולרכוש מבלי לבדוק אם כי אני מוכרח לציין שיוסי נראה בחור אמין מאוד ואם לא.... אני יודע איפה הוא גר :)

ולענייננו, אני מעוניין עכשיו לקנות קומפוננט קידמי במקום הפיוניר הקודמים.

חשבתי על המורל פולס (לא יכול להרשות לעצמי יותר לצערי) או jbl באותו מחיר, המלצתכם?

כמו כן הטוויטרים אצלי ברכב כרגע ממוקמים בקורה העליונה של הדלת (בפינה הליונה של השמשה הקידמית). למיטב הבנתי, כדאי ועדיף למקם אותם בדלתות (יש מקום מיוחד ליד ידית פתיחת הדלת) . האם ישנה עדיפות למקם אותם שם או שלהשאיר אותם בפינה העליונה זה בסדר ? המלצתכם בעניין..

שלב הבא הוא גם להוציא את ה9*6 מאחורה ולשים קומפוננט נוסף אבל זה תיכנון רחוק (חבר שהוא גם תותח אודיו המליץ רק לקנפג את הביצים מאחורה ל mid ו hi וליצור במה מרכזית סבירה פלוס).

סאב נכון לעכשיו הוא בזוקה 150 וואט rms , נראה שבנתיים הוא נשאר עד לקבלת "סיבוב" נוסף בראש.

המלצותיכם , דעותיכם, ומסירת מזל טוב לקראת הדרך המוסיקלית החדשה שלי יתקבלו בברכה :)

שבוע טוב,

עידן.

:)

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

גם הפולס וגם הג'י בי אל יעשו עבודה טובה, האופי שלהם די דומה.

הטוויטר עדיף למעלה כי אחרת הוא ימשוך לך את הבמה למטה וזה לא יישמע כ"כ טוב.

אתה רוצה שהבמה תהיה כמה שיותר מציאותית ובגובה האוזניים.

פורסם

מוזר, דווקא אמרו לי שככה זה יוצר יותר מידי כיווני צליל . אבל מי אני שיתווכח עם גל :)

פורסם

זה במידה נכון מה שנאמר לך, אבל מצד שני, אם תמקם את הטוויטרים על הדלת קרוב אליך אז אכן תוכל לזהות מהיכן

מגיע הסאונד וזה יהיה בעייתי.

אגב, שאמרתי טוויטרים בגובה, לא התכוונתי בחלק העליון של השמשה.

אם זה מתאר את קו השמשה או בעצם את הקורה:

ן o

ן

ן o

ן o

פורסם

פשש גל גם יש לך ידע רב ועכשיו אתה גם יודע לצייר?! :-D אבל תיארת לו יפה את המיקומים. אני לפחות הבנתי את הכוונה שלך. טוב, אם ככה עשיתי את הבניות שלי בצורה הטובה ביותר (במיקום השנ מלמטה :-) ).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גל שיחקת אותה ... ציירת ממש את האוטו שלי עם המיקום של השמשה והקורה בול!! :)

הבנתי את הכוונה וכך יעשה בבנייה.

אני ירחיב ברשותכם את השאלה, עם התלבטות בין הפולס לדוטק.

קשה לי להשקיע את הסכום לדוטק אבל אם ממש תגידו לי שזה שווה אז אני יאכל את האצבעות והבנק ויקנה.

גל , במיוחד אלייך אני פונה ! הכסף שלי נתון להחלטתך עכשיו :wink:

עידן.

פורסם

לדעתי לא שווה להשקיע יותר מכפול בשביל לקבל תוצאה לא מספקת

אני ממליץ

להחליף את הטוויטר של הפולס אשר הוא לא כל כך מפורט\מדויק

מבחינת המיד - המיד של הפולס די איכותי וחזק (במצב אופטימלי)

המלצת הבית (שלי) - MT22

בלחץ יוצא 900 אולי טיפה יותר

והרי לך סט מוצלח

קיום דוטק עולה בערך 1100-1200 ש"ח

בברכה רוני.

פורסם

אני הייתי שוקל על הסט שמוכרים פה באתר של Rainbow

אם הוא עדיין אקטואלי

סט ברמה והמחיר שלו מצחיק לסט איכותי כזה (אפילו שהוא משומש)

ואם אתה לא רוצה משו משומש אז האופציה מעלי בהחלט לא רעה

בהצלחה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

יש מישהו שמוכר אותם ב 1000 עם אחריות לשנה את הדוטק.

כבר לא משתלם אם ככה.

דילמה מעצבנת.

אם היית אומר "לדעתי לא שווה להשקיע יותר מכפול בשביל לקבל תוצאה לא מספקת " היית סוגר לי פינה.. אבל אז בא ההמשך :)

לאחר עריכה

זמבו ידידי, אני יחפש את הסט שנתת של הריינבאו. אומנם מגבר קניתי יד שניה אם כי לגבי רמקולים אני קצת מפחד . שלא עשו כבר את שלהם...

פורסם

היה לי את הדוטק לפני ההייבריד, לדעתי לא שווה את המחיר שלו.

בשיא הכנות, כל פעם שהייתי שומע פולס, הייתי מצטער על הקנייה.

הייתי בכיף מחליף לפולס במקומו (רק עם טוויטר טוב יותר כמו של הדוטק או ההייבריד)

פורסם

גל, לדעתך הוא לא שווה. לדעתי כן (למרות שיש לי את האוביישן החדש ולא הדוטק הרגיל). לטעמי לפי ששמעתי את הפולס ואת הדוטק אוביישן אהבתי מאוד את הדוטק ופחות את הפולס, אבל הרבה פחות (ולא בגלל שיש לי אותם וכאילו יצאתי פראייר כשקניתי את הדוטק אוביישן כי ממש לא יצאתי פראייר). לגבי הטויטרים אני גם ממליץ להחליף אותם, לא משנה איזה סט תקנה (פולס או דוטק).

אה ועוד משהו. לאחי גם יש את הדוטק אוביישן + MT22 (אצלו זה 6.5 אצלי 5 ורבע), עם הגברה מעולה של רוקפורד 500a2, ופשוט שומעים אצלו מעולה! גם מבחינת העוצמה וגם מבחינת האיכות, ולפי מה ששמעתי הוא מאוד מאוד קרוב להייבריד (שמעתי כמה פעמים גם את ההייבריד). ונכון, הכל תלוי בהגברה ובכיוונים, אבל זאת הדעה של האוזן שלי לפי מה שהיא שמעה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היה לי את הדוטק לפני ההייבריד, לדעתי לא שווה את המחיר שלו.

בשיא הכנות, כל פעם שהייתי שומע פולס, הייתי מצטער על הקנייה.

הייתי בכיף מחליף לפולס במקומו (רק עם טוויטר טוב יותר כמו של הדוטק או ההייבריד)

אתה רוצה להגיד לי שהפולס יותר טובים מהדוטק ?

פורסם

לדעתי ההפרש בין הפולס לבין הדוטק (אפילו MT22) לא שווה את הכסף,

אבל אם מדובר ביד שנייה אז אני הייתי הולך על זה, למשל אני קניתי דוטק MT22 בני 3 חודשים ב700 שקל עם אחריות עם קופסא עם הכל :).

כמובן שאם מדובר על חדש אז לדעתי לא כדאי לך לחשוב על זה אפילו זה הפרש של 1000 שקל וכמו שאמרו לדעתי ההבדל שמיעה בניהם לא כזה גדול.

206 XS

פורסם

רבותי אז יש לי לחדש המון לכולנו (אני חושב...)

גל אולי עכשיו תגיד שזה היה עסקה טובה.

הלכתי לחנות (כלשהי נכון לעכשיו) שהיא מוכרת מאוד (באזור שלי בכל מקרה - חולון) ואמרתי על הדרך חזרה מהעבודה שאני יקנה מהם כבר את הפולס ונגמור סיםור ומחר עובדים על המערכת החדשה.

ששאלתי למחיר , אמר לי הבחור כי הפולס עולה 500 שקל... יפה! באמת מחיר זול מכל מקום שראיתי.

חיכיתי לקבל את הסט, ובנתיים שאלתי אותו שוב, כמה עולה הדוטק? (ככה בשביל הקטע אח שלי... להתענג על השאלה ולתת לעצמי סיבות לא לקנות) ולפתע הוא עונה לי : 800 שקל! 800 שקל?!? לא הכי זול ששמעתם? הכיח זול שאני שמעתי בכל מקרה! בלי להסס התקשרתי לחבר שאמר לי אחלה מחיר אבל תנסה לקחת את ה mt22 ולא ה-11 כמו שמקבלים אותו.

ששאלתי את המוכר הוא אמר שלmt22 צריך להוסיף עוד 150 שקל ! :shock: "אין בעיה מלך, רק תזמין!!!"

ולפתע אני מוצא את עצמי יוצא מהחנות שבקושי רציתי להשקיע על פולס יד שניה, עם דוטק וmt22 ב950 שקל!!!

חדש!!! לא יד שניה, לא חנות מאחורי פירוקיית רכב! חנות אחת המוכרות באזור שלי ואני בטוח שגם לאחדים מכם.

פשוט מדהים (אלא אם תקטלו אותי אחרת :))

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

מחיר מצויין. ממש מציאה.

מה שם החנות?? אולי אקפוץ לשם להתרשמות(אני חולוני)

• תוכן חדש...