Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cd player לטויוטה יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. מחר בבוקר אני אמור לקנות יאריס ורסו. לרכב אין מכשיר cd . בעל הרכב טוען שבטויוטה צריך לקנות מכשירים רק בחברה. ואי אפשר לקנות ולהרכיב אצל כול סוחר אחר. ואים מנסים לעשות זאת הרכב לא יניע ויהיו בעיות. האם למישהו יש ניסיון עם זה? כי בחברה דורשים הרבה כסף. הרבה יותר ממכשיר מקביל בחוץ.

פורסם

למה אתה מתכוון אין CD? ה CD הוא חלק אינטגרלי מהקונסולה המרכזית.

אם זה לא (לא זוכר את הוורסו) אז ניתן להתקין כל CD שחשקה בו נפשך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחיי אין. יש רדיו טייפ שהוא חלק מהקונסולה. ויש חור הכנה לcdplayer בלבד. לפי העיין, רדיו דיסק רגיל לא נכנס בחור שם.

נראה לי שצריך לקנות cd player מקורי של טויוטה.

פורסם

נשמע לי מאוד תמוהה.

מאיזו שנה היאריס? רדיו טייפ אינטגרלי? אני לא חושב שאיזשהו רכב שיוצר אחרי שנת 2000 יצא עם רדיו טייפ אינטגרלי :roll:

אם מחר תוכל להעלות תמונה זה יהיה מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתפלא אבל יש, סיאט קורדובה ואיביזה שנת 2001 עם רדיו טייפ, בושה.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

בכל היאריסים שהגיעו לארץ עד לדגם החדש יש רדיו טייפ מקורי ואופציה להתקנת מכשיר CD.

מכשיר הCD עולה בסביבות 1,700 ש"ח בכל סוכנות טויוטה.

פורסם

ואין אפשרות להתקין HU רגיל?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...