Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכבי מניע ולאחר זמן קצר נכבה במהלך הנסיעה. ניסיונות הנעה חוזרים נכשלים ונורת הבקרה של האימובילייזר (אימובילייזר מקורי במפתח) דולקת (הנורה הצהובה עם המפתח). בחודש האחרון קרה שלא הצלחתי להניע מיד (בשל אותה סיבה) אבל לאחר מספר ניסיונות הצלחתי, ומעולם הרכב לא כבה במהלך נסיעה !

כרגע אני מזמין גרר כדי שייקחו אותו למוסך. מה נראה לכם שהבעיה ? ניסיתי לרסט את המחשב על ידי הוצאת אחד מזרועות המצבר - לא עזר. המתנה והנעה חוזרת - לא עוזרת.

לפני שלושה חודשים התקנתי רדיו דיסק באוטו (לא יודע אם זה קשור) אבל לא היו שום בעיות בטווח המידיי שלאחר ההתקנה.

מה אתם אומרים ? איזה מוסך אני צריך ? אני חייב מוסך מורשה בשביל הקוד ? חשמלאי ? בבקשה עזרה, קצת אבוד.

כמו כן תעזור, המלצה למוסך (מורשה) באיזור מודיעין.

עדיאל.

פורסם

אני לא בטוח שמדובר בבעיה אחת. לדעתי בעיה באימובילייזר אמורה להתבטא רק בזמן ההתנעה ולא לאחר מכן. אם האימובילייזר מכבה לך את הרכב בזמן נסיעה זה מסוכן מאד.

בכל מקרה קשה לדעת מה הבעיה ללא בדיקה. הדבר הנכון הוא להתחבר למחשב הרכב ולבדוק את התקלות. לצורך זה תצטרך מוסך/חשמלאי/מורשה שיש ברשותו אפשרות להתחבר למחשב.

פורסם

לא יתכן שמערכת אימובילייזר מקורית תכבה מנוע. פשוט תכנון המערכות לא מאפשר זאת כלל.

אם הרכב כבה ונורת האימובילייזר דולקת בניסיונות ההתנעה, זה מעלה חשד שממסר מחשב ההזרקה לא תקין.

פורסם

"שממסר מחשב ההזרקה לא תקין"

מה המשמעות של זה וכמה אמור לעלות תיקון של דבר כזה ? לדעתכם כשאני ניגש למוסך מה צריך להיות סדר הדברים שצריך לחפש או שמסריקת המחשב כבר תתגלה הבעיה. פשוט לא מתחשק לי שיתחילו לתקוע לי כל מיני תיקונים שלא קשורים.

המלצה למוסך באיזור מודיעין שיוכל לעשות את זה ?

פורסם

זוהי השערתי בלבד ואל תתבסס עליה כעובדה מוגמרת.

אתה יכול להיות רגוע כי מנוע שלא מניע תמיד - תקלה קבועה- קל לאבחן. אם המנוע מחר יניע כאתמול שלשום, אז המוסך אליו תפנה את הרכב יהיה בבעיה.

יתכן שגם מודבר בקודן או מערכת אזעקה לא תקינה.

• תוכן חדש...