Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סיויק קופה 96 אוטומטית יד 1 113.000ק"מ בצבע כחול מטאלי שמורה ומטופלת מאדם מבוגר.

עד כאן נשמע מצויין!

הבעיה היא שבעל ההונדה דורש 20% מעל למחירון!!!(מחירון 33.900)41.000

שאלתי היא האם לאור הנתונים הקיימים הרכב שווה את המחיר הנדרש?

אשמח לדעת על שוק הרכב הספציפי.

בתודה מראש...

אלי תיבי

פורסם

דעתי האישית, לא. בעיקר כי הרכב אוטומט.

המחירון שכתבת פה זה אחרי שיקלול יד וקילומטראז'?

אישית אם הייתי מעוניין בהונדה אוטומטית, הייתי משלם מעל המחירון שנתת על האזמפלר שאתה מתאר אולי 37, או 38 אם הבדיקה יוצאת באמת טובה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם האוטו באמת במצב שהוא נישמע לך מפי המוכר,ובאמת תראה כך הבדיקה,אז המחיר אכן בסדר וסביר יחסית למוכרי סיוויקים(באיחוד קופה)אחרים שדורשים אפילו 15 מעל למחירון,כאשר הרכב רחוק מלהיות יד ראשונה ורחוק מהק"מ הנתון לך פה.

אני מאמין שאם תראה לבן אדם רצינות הוא אפילו יוכל להיתגמש איתך קצת...

*תעשה סקר שוק,ואז באמת תשים לב מה המצב,ותופתע לגלות שאנשים דורשים הרבה מעבר למחירון אם הרכב שלהם במצב נדיר..(הם מודעים למצב הרכב ולכן מבקשים מחיר שכזה).

*עוד טיפ קטן-תשים לב היכן טופל הרכב,אם יש לו היסטוריית טיפולים במוסך מורשה,מה המצב הפנימי והחיצוני של האוטו,לפי היבט זה ניתן ללמוד על אופי הבן אדם שבבעלותו הרכב..

בהצלחה בקנייה.8)

פורסם

מסיבה לא מוצדקת, הדגם הנ"ל מבוקש מאוד.

לכן רובן נסחרות במחיר גבוה מה"מחירון", ולרבות מהן מספר בעלים קודמים רב.

אתה אתה משום מה מחפש כזו, וזו שמצאת אכן שמורה ומטופלת - עדיף כבר לקנות כזו ולא איזו אחת יד עשירית שנשחטה בידי עשרה תיכונסטים לפני גיוס, שאף אחד מהם לא טיפל בה, אלא רק הגדיל את מערכת הסטראו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...