Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, אבל מה הקשר בין רכב כלשהו לזה שהוא הגיעה למדינת ישראל בשלב כלשהו בחייו???

מנחם בגין השתמש בו? המלך עבדללה חתם על הסכם שלום על מכסה תא מנוע שלו? הרכב היה הרכב הראשון שקיבל הכשר בד"ץ?

אם לא, אז דינו כשל כל רכב אחר, בין אם הוא אספנות או לא. הגבול כאן הוא רק טעם טוב.

וכמו שבתרבות מכוניות מודרניות (הגדרה לא נכונה, אבל נניח) ישנם רכבים עם שינויים טובים יותר ופחות, ישנם גם יצרנים המייצרים רכבים הפוגעים יותר או פחות בטעם הקהל. אני, למשל, לא אוהב מכוניות בסגנון "מהיר ומעצבן", אבל מה לעשות - יש להן קהילת אוהדים גדולה. תחשבו אליהן כעל הוט-רודס של עוד 50 שנה. אז אפשר להתחיל לצעוק "השחטה" כבר עכשיו...

אז על אותו משקל אפשר להתייחס להוט-רודס. השחטה ב-99% מהמיקרים זה בטח לא. טעם טוב ומקוריות - ברוב המיקרים דווקא כן נוכחת.

ולסיום - אין דינו של רכב באמת נדיר ומיוחד כדינו של רכב מייצור המוני. עולם הרכב גדול, ולכל רעיון יש נישה, במיוחד אם היא מגובה ע"י מיליונים של אוהדים.

גילוי נאות: אין לי העדפה לשום סגנון מיוחד בתרבות רכב, ובמוסך החלומי שלי היו עומדים זה לצד זה מכוניות שרירים, הוט-רודס, מכוניות סטנדרטיות ורכבי אוספנות. תחשבו עליי כעל ג'יי לנו ללא תקציב :-D

Spirit In The Dark

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולאחר שניכנסנו כולנו לרוח תזיזית אבקש את כולם לבדיקת מציאות לרגע:

כמה רכבים פנויים אתם מכירים משנות השלושים הארבעים והחמישים, לצורך הפיכתם להוטרוד?

לכמה מאלה שימצאו יהיה היכולת התקציב והרצון להפוך אותם לכזו?

כמה אנשים אתם מכירים שאכן יעשו בפועל מעשה ויצעידו פורויקט כזה?

אם עברנו את אצבעות יד אחת אני בספק.

יודעים מה בואו ניראה אותכם...רן

גם אפשר למצוא רכבים משנות ה 50 וה 60...

הוטרוד זה לא רק אותו דגם כמו שאתם רואים בסגנון אמריקן גרפיטי...

דוגמא:

f2.jpg

גם זה הוטרוד

7f34bfc3.jpg

http://www.fuelslut.co.il/forums/forum_posts.asp?TID=177

ולא חסר בלאייר בארץ לעשות להם את זה!

יש פוטנצייל עצום ברכבים שעד היום זנחו כמו וליאנט דארט בלאייר 4 דלתות וכל מיני אמרקאיות פחות נחשקות, אפשר לעצב אותם לפי הרצון והחלום האישי שלך.

לא חסר הוטרודס מחיפושיות! אתם יודעים מה ייסלח לי דרוד אבל גם מהאוטו שלו אפשר לעשות הוטרוד (דרך אגב אחלה שיפוץ)....

שורה תחתונה זה ענף שרק מתפתח ונולד בארץ! וידו עוד נטויה.

דרך אגב רן תוכל לעזור למשטרה להוריד הוטרודים מהכביש? :lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

האם יש דרך להשיג רפליקה של מכונית קלאסית ולהשתיל לה חלקים חדשים ?

כי למעשה המכוניות הכי יפות שכדאי לעשות הוטרוד הן לא אמריקאיוות אלה אירופיות , והן עולות המון כסף .

ראה ערך מרצדס ויגואר ישנות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
האם יש דרך להשיג רפליקה של מכונית קלאסית ולהשתיל לה חלקים חדשים ?

כי למעשה המכוניות הכי יפות שכדאי לעשות הוטרוד הן לא אמריקאיוות אלה אירופיות , והן עולות המון כסף .

ראה ערך מרצדס ויגואר ישנות

בברכה יהודה

כן, לא בישראל.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
you are truejoker.....

אני מת לראות אותך משיג את היגואר XK או את כנפי השחף

:lol: :lol: :lol: :lol:

אם תשיג במחיר שאוכל לעמוד בו בלי למכור את הכליה הימנית ואת הראה השמאלית יכול להיות שאהיה מעוניין :smilecolr

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כן תראה לי את הדביל שיעשה הוטרוד

מ כנפי השחף......

זאת יצירה קלאסית שחבל להרוס וכדאי לשמור על המקוריות שלה

האוטו הזה יותר מידי יקר כדי לשחק איתו...

פורסם
כן תראה לי את הדביל שיעשה הוטרוד

מ כנפי השחף......

זאת יצירה קלאסית שחבל להרוס וכדאי לשמור על המקוריות שלה

האוטו הזה יותר מידי יקר כדי לשחק איתו...

לכן שאלתי , כי מה שהבנתי מכול התרד הזה שלוקחים מכונית ומשתילים לה חלקים חדשים , אבל ניסיתי לשאול מה קורה אם מישהו רוצה מכונית קלאסית אמיתית , שאי אפשר להשיג , ולהשתמש במכלולים קיימים .

למשל תיקח מרצדס חדשה/משומשת ותעשה אותה כמו כנפי שחף.

האמת היא שהיגואר הקלאסית יותר עושה לי את זה , אין לי תמונה אבל הכנפיים היפות האלו שעוטפות את הגלגלים זה משהו לא נורמלי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תראה יש קיטקארס שכאלה סגנון למבורגיני על גוף של פיירו,

או אקסליבר על גוף של GM יש המון דוגמאות!

אבל הוטרוד זה עניין אחר לגמרי...

• תוכן חדש...