Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מכונית מסוג לאדה סאמרה 1994 מנוע 1300.

היום עשיתי ביטוח אצל "ביטוח חקלאי" דרך הסוכן שלי ובטופס ביטוח חובה רשום "לאדה ג'יפ ניבה ומנוע 1600", אולם מספר המכונית והשם נכונים.

הסוכן טוען שרשם דגם שונה כיוון "שאין כבר לאדה סאמרה במחירון וזה בסדר", השאלה היא האם זה תקין?

כי נראה לי קצת חשוד שאם תעצור אותי משטרה ותבדוק ותראה שכתוב דגם שונה משלי אבל המספר אכן שלי...

מה אתם אומרים?

'Lada Samara 1300 94

פורסם

לא תקין, מה הקשר למחירון אני לא מבין - כלומר רכב שלא מופיע במחירון אי אפשר לבטח בביטוח חובה אצל הסוכן הזה?

שיתאמץ קצת וינפיק לך פוליסה חדשה. כנראה שגם חישוב המחיר הוא עשה עבור הניבה ויתכן שהמחיר לסמארה אמור להיות זול בכמה שקלים.

השבוע עשיתי ביטוח חובה לחיפושית 77, שכבר מזמן לא מופיעה במחירון. בתעודה רשום רק "פולקסוואגן" ומס' רישוי, אבל לא הגדירו אותה כגולף או פולו:lol:

פורסם

חלק אומרים תקין, חלק לא.

אני כבר לא יודע מה לחשוב האמת, זה בנאדם שכבר המון שנים עובד כסוכן ביטוח ולדעתי הוא יודע מה הוא עושה, מה שגם כתוב שם את פרטי הסוכן בביטוח.

אגב - הביטוח הוא של "חקלאי" וחובה (נהג חדש+צעיר) יצא 2029 ש"ח, מחיר סבבה?

'Lada Samara 1300 94

פורסם

איך זה יכול להיות תקין, אני לא מבין. הרי זה רכב אחר לגמרי, נפח מנוע שונה והקשר היחיד זה אותו יצרן.

יש לפעמים אי דיוקים בשם הדגם המדוייק בפוליסות ביטוח חובה, אבל הפוליסה שלך היא לרכב אחר, לא לשלך.

• תוכן חדש...