Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי מותקן מכשיר פלאפון קבוע לרכב של חברת מוטורולה .הדלקתו מתבצעת על ידי לחיצה על כפתור הדלקה וכמו כן נכבה כאשר אני מכבה את הסוויץ גם באמצע שיחה-המכשיר מחובר דרך המצת מבפנים.מה צריך לעשות על מנת שהמכשיר ידלק אוטומטית בסיבוב הסוויץ ושהמכשיר לא יתכבה בכיבוי הסוויץ כמו שהיה ברכבי הקודם ?

תודה

פורסם

אם מדובר על מכשיר ה-Spirit פשוט הדלקה של המכשיר כשהרכב במצב OFF (לא ON ולא מונע), יגרום למכשיר להישאר דלוק גם אחרי כיבוי המנוע והוצאת המפתח מהסוויץ'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי התקנה לא טובה.

המכשיר הקבוע אצלי ברכב (ספיריט) נדלק לבד כאשר מסובבים את הסוויץ', ולעולם לא יכבה בעת כיבוי הרכב כאשר אני באמצע שיחה.

כמות השיחות שביצעתי מהחנייה לאחר שכבר הגעתי ליעד וכיביתי מנוע - אדירה. אחד החסרונות במכשיר קבוע ולא נשלף.

פורסם
לחבר פלוס קבוע ולא פלוס מהסוויץ'
.

מה הכוונה? איך עושים זאת ?

לדעתי התקנה לא טובה.

המכשיר הקבוע אצלי ברכב (ספיריט) נדלק לבד כאשר מסובבים את הסוויץ', ולעולם לא יכבה בעת כיבוי הרכב כאשר אני באמצע שיחה.

כמות השיחות שביצעתי מהחנייה לאחר שכבר הגעתי ליעד וכיביתי מנוע - אדירה. אחד החסרונות במכשיר קבוע ולא נשלף

אני יודע שההתקנה לא טובה היה לי כמו אצלך ברכב הקודם -אני רוצה לדעת מה צריך לעשות על מנת שהמצב יהיה כמו שתארת?

פורסם

לא התקנתי אצל מתקין מורשה אם הייתי רוצה לעשות זאת הייתי הולך אליו ולא מבזבז את זמנכם ,מי שיודע איך לעשות זאת מוזמן לומר את דברו.

תודה

פורסם

ערוך חיפוש בנושא דיבורית. תמצא שם את כל הדרוש לך.

אם לא, בדביקים בהתחלה יש לינק לאתר עשה זאת בעצמך המסביר איך להתקין רדיו דיסק, ושם תראה בדיוק איזה חוט הוא הפלוס הקבוע.

פורסם

מדובר ב-Spirit? אם כן יש לו שתי כנסיות +, אחת דרך סוויץ' והשניה פלוס קבוע. תחבר כל אחת מהן לאן שאמור להיות מחובר ושלום על ישראל.

אם אתה שואל מהיכן ניתן להשיג + קבוע אז אין תשובה מוחלטת שאפשר לתת לך. זה תלוי ברכב ובבלאגן שהולך לך בחוטים. יש מצבים שלוקחים מהרדיו, יש מצבים שמהחוט שנכנס לסוויטץ' יש מצבים שיש פיוזים ספיר בלוח הפיוזים ועוד אפשרויות. הכל תלוי במה הכי פשוט והגיוני מבחינה חשמלית ברכב הספציפי. מה שחשוב זה להקפיד על שימוש בפיוזים, לא לעשות עבודה חאפרית בחיבורים ולא להעמיס חוטים בזרם שהם לא יכולים לסבול.

• תוכן חדש...