Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב קורולה 2001 עם התקנה מקורית (של היבואן) של אזעקה מסוג BOSCH כולל מרים חלונות. הפונקציה של הרמת חלונות בעת דריכת האזעקה הפסיקה לעבוד.

האזעקה מתפקדת כרגיל.

היכן נמצא המרים חלונות? מה יכולה להיות התקלה? האם יש פיוז שייתכן שנשרף ואם כן היכן?

בצעתי חיפוש, אולם לא מצאתי תשובה ספציפית לשאלה.

כל רעיון שינחה לפתרון הבעיה יתקבל בברכה.

תודה

:lol:

פורסם

את מרים החלונות יכולים בעיקרון למקם בכל מקום (כנ"ל לגבי האזעקה). יכול להיות שאצלך זה מאחורי ההגה בכל האיזור ההוא שאוהבים למלא בחוטים וקופסאות.

יש פיוז למרים חלונות ויכול להיות שהוא נשרף. יכול להיות שהמרים נשרף ויכולות להיות עוד אפשרויות. כנראה שתצטרך לנסוע לחשמלאי. בכל מקרה תוכל לנסות ולאתר את המרים ואז לחפש את הפיוז שלו, אך כנראה שתתקשה לאתר אותו אם לא נתקלת בכמה כאלו בעבר.

פורסם

המתקין המורשה של טויוטה (במידה והוא פועל ע"פ הנחיות) נוהג לשים את מוח של מרים החלונות במקום נגיש, שיהיה קל לשלוף להחליף אותו. נסה לפתוח את מכסה בית הפיוזים ולחפש שם מוח שחור מרובע, קצת יותר קטן מקופסת סיגריון.

קודם כל תנסה להוציא את התקע מהמוח ולהכניס בחזרה, לפעמים עוזר :wink:

אם לא עזר, אז בעזרת נורת ביקורת בדוק שמגיעים מתחים ופיקוד למוח. על החוט האדום אמור להיות פלוס קבוע (המחובר דרך פיוז), על החוט השחור מינוס ועל החוט הצהוב אמור להופיע לשנייה מינוס ברגע דריכת האזעקה (את כל הבדיקות תעשה עם נורת ביקרות לד כשהתקע של צמת מרים החלונות מחובר למוח המרים).

חזור אלינו עם תשובות :-D

פורסם

עדכון מצב. הבעיה נפתרה.

הבעיה היתה שרעייתי לחצה על לחצן ביטול הפעלת חלונות חשמל כדי למנוע מהילד "לשחק" בחלונות מאחור, ולחצן זה ניטרל את סגירת החלונות האוטומטית עם דריכת האזעקה. עם שיחרור הלחצן המצב חזר לקדמותו והכל תקין.

תודה לכל אלו שניסו לעזור.

פורסם

סגירת חלונות על ידי השלט הינו מנגנון "ראש שקט/שקט נפשי" מעבר לפינוק לבעל הרכב בעת הפעלת השלט.

חבל שמתג ניטרול החלונות משפיע גם על פעולת מרים החלונות.

שהרי שקט נפשי בהפעלת המערכת כבר אין כאן, יש לוודא בכל לחיצה על השלט, עליית כל החלונות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האמת ששקלתי להגיד את זה ובסוף נמנעתי אבל אם דני כבר אמר אז אחזק את דבריו, גם אני חושב שבהתקנה ראויה מתג ביטול החלונות לא היה אמור להשפיע על פעולת המרימים.

פורסם

גם אני חשבתי כך מיד לאחר שמצאתי את שורש הבעיה. אין ספק שאם אני הייתי מתכנן או מתקין את המערכת הייתי דואג שמתג ביטול הפעלת חלונות חשמליים לא יפגע בפונקציה זו.

• תוכן חדש...