Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי יש פונטיאק טמפסט 92 .

האוטו מסרב להניע !

לאוטו הוחלף .

מערכת הצתה.

משאבת דלק.

מחשב משומש.

פלגים.

חוטי פלגים והיד עוד נטויה .

יש לציין לפני שהאוטו שבק חיים, היתה בעיה כשלוחצים על דוושת הגז, נראה כי המנוע נחנק, ולאחר מכן מתחיל לעלות טורים .

הכל נראה תקין ונבדק ביותר ממוסך אחד

מגיע דלק ,

יש ניצוץ

ואף מכונאי\חשמלאי לא מצליח להניע את הרכב

למישהו יש רעיון ?

פורסם

אולי הדלק אינו טוב, מהול במיים או בנפט. אולי התזמון אינו טוב, אולי לחץ דלק נמוך מאוד וכו' וכו'.

אם מכונאים/חשמלאים עדיין לא הצליחו להניע המכונית אז זה בודאי קשה דרך הפורום אך נתתי כאן כמה כוונים לבדיקה ובודאי יוסיפו כאן עוד.

היכן נמצאת המכונית עכשיו והאם מי שבדק מכיר מכוניות GM?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם מס' מוסכים לא הצליחו להניע,יש רק אחד שיצליח.חבר הפורום

קמיל 0509333344 יש לו ניידת עם מחשב,בחור עם ראש פתוח.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אולי הדלק אינו טוב, מהול במיים או בנפט. אולי התזמון אינו טוב, אולי לחץ דלק נמוך מאוד וכו' וכו'.

אם מכונאים/חשמלאים עדיין לא הצליחו להניע המכונית אז זה בודאי קשה דרך הפורום אך נתתי כאן כמה כוונים לבדיקה ובודאי יוסיפו כאן עוד.

היכן נמצאת המכונית עכשיו והאם מי שבדק מכיר מכוניות GM?.

בברכה - רפי לין :-)

המכונית נמצאת כרגע בנהריה ,וכן בדק אותה מישהו שממש מבין באמריקאיות .

רק מה ? הבעיה היא שמכוון שהאוטו לא שווה הרבה מבחינת ערךכספי , אז יש זילזול מסויים מצידם וחוסר רצון להתעסק עם זה .

פורסם

הבעיה היא שמכוון שהאוטו לא שווה הרבה מבחינת ערךכספי , אז יש זילזול מסויים מצידם וחוסר רצון להתעסק עם זה .

זילזול? האם הגעת למקום נכון? האם ניאות לשלם בעבור הזמן שיושקע בתיקון הרכב?

בגדול, לדעתי לא בוצע הליך ראוי לאיתור תקלה. החלפת החלקים שאינם מביאים את הרכב להנעה, מיותרת היא.

כאשר רכב לא מניע יש לבדוק האם יש ניצוץ (והבנתי שיש) והאם יש פולסים להזרקה דלק וזמן הפולס.

אם תקין, יש לוודא שהמצתים מציתים (מנסים להצית) את התערובת כראוי, לוודא שהמזרקים מזריקים כראוי.

אם תקין, יש לבדוק לחצי דלק וספיקה.

לאחר ביצוע כל בדיקות מע' הצתה והזרקה, ואם נראה כתקין, יש לבדוק מצב מכני למנוע על כל חלקיו המשמעותיים לצורך ההנעה, עד רמת אגזוז שאינו סתום.

יש לבדוק תזמונים למינהם-- מכנים ואלקטרונים!

ניתן לרשום עוד ארוכות, בכל אופן להלן אחת מאפשרויות הדיאגנוסטיקה, ובכלל, אין הוקוס פוקוס, לכל תופעה יש סיבה. יש לאתרה ולא לנחשה.

לקחת בחשבון שלעיתים שמנסים להניע את האוטו בהחלפת חלקים ,מחמירים את התקלה.

רצוי תמיד לשמור על החלקים המקוריים ואפשרות החזרתם.

האם מישהו ניסה לחבר סקנר לרכב לאיתור קוד תקלה רשום במחשב ככל שרשום כזה?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כמובן ששילמתי כסף טוב על הדברים עד עכשיו .

יותר מ2000 ש"ח

אני מאמין בגישה שלך , ההתרשמות שלי שפשוט הם הרימו ידיים מהר , לא מקצועיים מספיק או לא רואים אפשרות לעשות כאן כסף קל , לגבי הסקנר ? אני ממש לא יודע .

כל מה שאני יכול לומר זה שאני כותב כאן את ההודעה הזאת ומתייעץ איתכם מה לעשות ואשמח אם תפנו אותי למקום שנראה לכם ששם תיפתר הבעיה .

אגב יש לי ביטוח גרר אז אין בעיה לגרור אותו .

פורסם

קח בחשבון שחברות הגרירה לא נוהגות לגרור פעם שנייה על אותה תקלה . כלומר אם במוסך לא פתרו את הבעיה הם לא יגררו שוב, אבל אולי במקרה שלך עם חב' הגרירה שלך ,זה שונה..?

יתכן שאוכל לעזור לך באיתור ותיקון הבעיה, אם כן, אז רק בתחילת שבוע הבא , אם תרצה להמתין עד אז.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני יודע בדיוק מה הבעיה שלך, קרה לי בפונטיאק בונוביל 1993.

הבחור המדהים שהכרתי עקב התקלה הזו, נמצא במושב "מצליח", אם אתה מנהריה זו תהיה בעייה, אבל הוא נורא נחמד ואני בטוח שישמח להסביר לך טלפונית את כל העניין. הוא הגיע אלי הביתה עם ניידת שירות פרטית שלו עם כל, ואני מדגיש כ-ל הציוד הנדרש, ופתר את הבעיה במקום (עבודה לא קלה ולא זולה).

זה נקרא VATS תשאל אותו, ותאמר לו שיוסי פאיס עם הבונוביל מגבעת שמואל שלח אותך.

בחור שחבל על הזמן.

אילן, 052-2540168

סהר.

• תוכן חדש...