Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש צפון 01/12/06

shalevho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם המפגש מתקיים כמתוכנן? http://216.239.59.104/search?q=cache:JYv7D1pZsWYJ:carsforum.co.il/vb/showthread.php%3Ft%3D137196+%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95+%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F&hl=iw&gl=il&ct=clnk&cd=1

אני חושב שצריך לפתוח את השירשור מחדש ולהפוך אותו לדביק.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה איזו תקלה בפורום שמחקה את השרשור הזה.

המפגש מתקיים כמתוכנן.

כמו כן לפי מה שעומר כתב הפורום לא יהיה זמין בסופ"ש אז כדאי לכולם לגבות את כל המידע שקשור למקום המפגש ,זמנים וכו'.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגיע. !!

ולמי שמחפש ציוד. להכנס לחתימה שלי. יש שם רשימה עצבנית ומחירים סבבה.

אז להכנס. ומי שמצא משהו שהוא רוצה, ליצור קשר בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...