Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לחברי הפורום!

אתמול בצהריים אני נוסע לי בגסטי שלי, בעודי רוצה לפנות ימינה לכיוון חניון בכביש חד מסלולי,חד כיווני החליט איזה נהג צעיר(מאוד) לנסות לעקוף אותי מימין עם הטויטה רנקס החדשה של אבא שלו ונכנס לי בדלת ובכנף הקדמית פגיעה שכנראה בגללה אני אצטרך להחליף את הדלת ואת הכנף הקדמית הבעיה התחילה שממש אחרי התאונה המנוע של הרכב התחיל לעשות רעשים מחרידים ובנוסף הוא רועד באותה צורה(רצוי לציין שלרכב זה הוחלף מנוע לפני 6K ק"מ) לפי הפגיעה לא נראה כאילו נגרם נזק למנוע,האם יכול להיות שבגלל המכה עצמה ניזוק המנוע?האם אוכל לטעון זאת מול חברות הביטוח(יש לי את כל הקבלות וכל המסמכים שהחלפתי מנוע לפני פחות משנה)? אודה לכם על עזרתכם אני מאוד מבולבל!

IMG_0964.JPG

פורסם

לפי המכה יכול להיות שתושבת מנוע התעקמה , או שהמאוורר זז והוא נוגע ברדיאטור. קודם כל לבדוק ויזואלית מאיפה הרעש והרעידות . אני בטוח שמשהו השתחרר / זז בעקבות המכה.

(זה ג'אסטי ..... אוטו חלש )

יובל.

פורסם

לך למוסך, שיבדקו את כל האוטו כולל את המנוע - ושיתנו חוו"ד אם זה נגרם כתוצאה מהתאונה..

יכול להיות שמשהו אחר זז וגורם לרעש הזה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הפחד שלי הוא בכלל לנסוע עם הרכב,אתמול אחרי התאונה עבר מישהו באזור שטוען שהוא קצת מבין ואמר שהרכב עובד על 3 צילנדרים במקום 4 יכול להיות דבר כזה??

פורסם

יכול להיות שמהמכה יצא חוט של פלאג אחד ....

בכל מקרה אם אתה לא כל כך מבין ויש לך בעיות מול חברת הביטוח של צד א', שווה ללכת לשמאי פרטי .

יובל.

פורסם

תקשיב, תלך לשמאי פרטי, מהסיבה:

ג'אסטי זה אוטו שעשוי מקרטונים, אני מכיר את הרכב הזה על הבשר שלי

ממש מאחורי הכנף שמעכו לך, יש שלדה, אם השלדה נפגעה, יצטרכו למתוח אותה, וזה אוטומט מוריד את הרכב מהכביש בגדר "טוטאלוס", עדיף שיהיה ככה מאשר שיתקנו את הרכב במוסך הסדר של הביטוח ואז הוא לא יסע ישר וגם לא יסדרו כל מה שצריך אלא רק מה שנראה לעין, מנסיון קודם עם ביטוח, לקחתי למוסך הסדר, דפקו הצעה נמוכה ולא הגיונית, לקחתי את האוטו למוסך מורשה סובארו, ומשם הוא עבר דירה לפירוק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...