Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כמו שאתם יודעים בארצנו השלווה, לא יכולה לעמוד מכונית בלי שיורידו לה לפחות פעם אחת את הסמלים.

אז גם תורה של הפוקוס שלי הגיעה.

הלילה מישהו עיקם את הסמל הקדמי ונאלצתי להוריד אותו (ניסתי ליישר אבל לא ניתן).

אני מחפש מקום באיזור אשדוד-אשקלון-באר שבע לקנות סמל חלופי קדמי לפורד פוקוס שלי (צריך גם אחורי אבל לא חובה). הפוקוס שנת 2004.

אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מקום שבו אוכל לקנות בזול את הסמל הקדמי. ניסיתי לחפש ב EBAY אבל הם מגיעים שם ללא צילינדר, שכן מקדימה הסמל מסתובב והוא צריך להגיע עם צילינדר.

תודה מראש.

פורסם

פ-י-ר-ו-ק-י-י-ה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה זה סמל חלופי ? פעם ראשונה אני שומע על דבר כזה.

מי שמייצר סמל רשום של חברה שלא בבעלותו או ללא אישורה, חושף עצמו לתביעה משפטית.

בקיצור, פירוקיה. אם לא מצאת סימן שלא חיפשת מספיק.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הסמל בפוקוס שאתה מתאר הוא אותו סמל עם מפתח לפתיחת מכסה מנוע.

אז קודם כל אין אותו בכל השנתונים רק בקודמים ויהיה קשה למצוא אחד כזה בפירוקיה.

מה שכן, גם אותו מפתח של הרכב הוא זהה לפתח פתיחת מכסה המנוע.

ולכן, תידרש להחליף את כל הצילנדרים ברכב כולל סוויץ'= סיפור יקר.

גש לאחד המוסכים המורשים של מזדה-פורד, או שתתקשר למחלקה הטכנית שלהם אצל היבואן, ותברר מה ניתן לעשות.

יכול להיות שיש אפשרות רק לרכוש את הסמל שמחובר לצילנדר מכסה מנוע, ואז לא תצתרך להחליף דבר.

אך מדובר על החלפת כל הצילנדרים ברכב, אני הייתי חושב על כך פעמיים אם זה שווה את הכסף עבור סמל שמחר אפשר יהיה לגנוב אותו.

ניר

under construction..

פורסם
הסמל בפוקוס שאתה מתאר הוא אותו סמל עם מפתח לפתיחת מכסה מנוע.

אז קודם כל אין אותו בכל השנתונים רק בקודמים ויהיה קשה למצוא אחד כזה בפירוקיה.

מה שכן, גם אותו מפתח של הרכב הוא זהה לפתח פתיחת מכסה המנוע.

ולכן, תידרש להחליף את כל הצילנדרים ברכב כולל סוויץ'= סיפור יקר.

גש לאחד המוסכים המורשים של מזדה-פורד, או שתתקשר למחלקה הטכנית שלהם אצל היבואן, ותברר מה ניתן לעשות.

יכול להיות שיש אפשרות רק לרכוש את הסמל שמחובר לצילנדר מכסה מנוע, ואז לא תצתרך להחליף דבר.

אך מדובר על החלפת כל הצילנדרים ברכב, אני הייתי חושב על כך פעמיים אם זה שווה את הכסף עבור סמל שמחר אפשר יהיה לגנוב אותו.

ניר

אה? נראה לי קצת נסחפת פה...

סך הכל שברו לי סמל קדמי, ואתה הסקת מסקנות שצריך להחליף מפתחות, סויץ' וכו'...

לא הבנת אותי נכון פשוט...

הסמל הקדמי מסתובב ומתחת אליו יש חור למפתח המנוע.

בגלל שהסמל מסתובב הוא מגיע עם פין מיוחד כזה שעליו הוא מסתובב (לזה התכוונתי כשאמרתי צילינדר). אני מצאתי כמה סמלים אבל הם ללא הפין הזה עליהם.

ולרפי, ניסיתי שם והם לא מתעסקים עם סמלים.

פורסם

מה ז"א לא הצלחת ליישר?

לך לאיזה בית מלאכה או משהו,תבקש שבעזרת כלים יישרו לך אותו,אם פח של רכב אפשר ליישר אין סיבה שלא יהיה אפשר ליישר סמל קטן.

פורסם
אה? נראה לי קצת נסחפת פה...

סך הכל שברו לי סמל קדמי, ואתה הסקת מסקנות שצריך להחליף מפתחות, סויץ' וכו'...

לא הבנת אותי נכון פשוט...

הסמל הקדמי מסתובב ומתחת אליו יש חור למפתח המנוע.

בגלל שהסמל מסתובב הוא מגיע עם פין מיוחד כזה שעליו הוא מסתובב (לזה התכוונתי כשאמרתי צילינדר). אני מצאתי כמה סמלים אבל הם ללא הפין הזה עליהם.

ולרפי, ניסיתי שם והם לא מתעסקים עם סמלים.

לא נסחפתי, אתה יודע קצת קשה להבין על מה אתה מדבר מבלי לראות, ואני מסתמך על המידע שאתה מספק, ואתה אמרת במפורש :"ניסיתי לחפש ב EBAY אבל הם מגיעים שם ללא צילינדר, שכן מקדימה הסמל מסתובב והוא צריך להגיע עם צילינדר.".

מזה אני מבין שהלך גם הצילינדר ולכן גם המלצתי בהתאם.

בכל זאת , גש למוסך מורשה ותברר כמה יעלה סמל קדמי לפוקום בשנתונים שלך, אלו שפתיחת מכסה המנוע הוא ע"י מפתח מאחורי הסמל הקדמי.

אתה יודע, סה"כ מנסים לעזור לך:shock:

under construction..

פורסם

בדוק בפרוקיה בד"כ יש שסמלים חדשים לי גנבו מהרנו אז הבאתי משם חדש ב20 שקל או שתבדוק אצל יובל מפלטי הדרום יש לו שם חנות חלפים עם מגוון רחב של סמלים בתצוגה הוא נמצא בכניסה למפעל עשות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...