Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

התחדשתי במאזדה 323 סדאן שנת 92 ואני שם לב עכשיו שתאורת לוח השעונים וכל הפאנל הקידמי לא נידלקת, וכאשר אני פותח סוויץ' נידלקת נורה בלוח שעונים שמסמלת אור דרך (אור רגיל) גם כאשר התאורה כבויה, פתחתי ספר רכב ושם ראיתי שהנורה הזו מסמלת שני דברים: 1. אור ברקס לא תקין- בדקתי והוא תקין

2. כתוב שאם האור ברקס תקין אז זה אומר שיש בעית חשמל

ובעית חשמל זה יותר מדי כללי בשבילי... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה שבגללה האור בלוח שעונים ובכל הפאנל הקידמי לא נידלקת?

תודה.

פורסם

זה אומר לגשת למכון ספידומטרים \ חשמלאי רכב \ מוסך מורשה כדי שיאבחנו את הבעייה.

אמור לנו מהיכן אתה כדי שנוכל להמליץ לך על בעלי מקצוע טובים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעל מקצוע זו לא הבעיה שלי, השאלה שלי הייתה אם למישהו ידוע הבעיה כדי שאני יוכל לפתור אותה לבד

פורסם

יכול להיות שידית האורות ברכב שלך לא תקינה , תמשוך בעדינות את הידית לכיוון שלך ושים לב אם אורות הלוח דולקים.

בד"כ אין לתאורת לוח השעונים פיוז נפרד , אבל בכל זאת תעבור על כל הפיוזים ברכב שלך ותבדוק אם יש משהו שרוף .

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

היה לי אותה תקלה בידיוק לפני מס' ימים.

שהדלקתי את אורות החניה\אורות הדרך לא נדלק לי שום אור בתוך הרכב-לוח שעונים בכפתורים וכו'.

מסתבר שהיה קצר שקיצר כל פעם שהדלקתי את האורות, גש לחשמלאי.

פורסם

אם אתה מצפה לפטרון פלא של פתיחת וסגירת בורג אחד, תשכח מזה.

אני לא יודע מה רמת הידע שלך בחשמל רכב, אבל אין כאן ברירה אתה צריך לפרק הכל ולהתחיל לבדוק אם בכלל מגיע זרם ללוח, אולי כל המנורות שרופות , אני מציע שתתקשר לבעלים הקודמים של הרכב אם יש אפשרות ושיגיד לך מה היה סדר הארועים לפני התקלה, זה לא שהוא לא ידוע עליה.

פורסם

בדוק את הפיוז של אורות החנייה,הוא האחראי גם על אורות לוח השעונים וכל התאורה בדשבורד.

פורסם

תודה לכולם על התגובות והעזרה, פיוזים בדקתי עוד לפני שכתבתי את ההודעה וכולם תקינים, ולא אני לא מחפש פתרון פלא, אני יתחיל לפרק ולבדוק

פורסם

אני לא זוכר במודל הזה, בחדשות יותר יש מתג מתגלגל ("DIMER ) שאם הוא במינימום -מסובב למטה , אז אין אורות בלוח השעונים.

כשהוא תקול, לא יעזור שום סיבוב לשום מקום, יש להוציאו ולגשר את שני החוטים שמחוברים אליו מאחור.

ראשית, יש לוודא האם יש אורות חניה מלפנים ומאחור (לא אורות נסיעה-מעבר, ולא אור גבוה-דרך) בזמן שאתה מסובב סיבוב אחד השלב הראשון בלבד בידית האורות, אם אין אז הבעיה בכל מקרה איננה דימר, אם יש, בדוק אם יש דימר, ואם אין, בדוק נתיכים, ואם נראים בסדר, גש לחשמלאי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני, אורות חנייה יש, כל האורות תקינים הנתיכים גם, איפה יושב הדימר הזה?

• ספונסר פורום
פורסם

דני צודק, בצד שמאל של ההגה ישנו מין גלגלת קטנה כזאת שמגבירה ומנמיכה את עוצמת האור

הוצא אותה בעצינות,גשר את שני החוטים וראה אם עובד..

אורן

פורסם

טוב תודה לכולם! רק רציתי לעדכן שפתרתי את הבעיה

קודם כל כל הנורות היו שרופות וגם המינוס בלוח שעונים לא היה תקין

פורסם

אין לך מה לדאוג, סתם בשביל ידע כללי הרכב יד 2 173000 ק"מ ע"פ ספר רכב מיום שנקנה הרכב

• תוכן חדש...