Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכונן לחופשה בקרואטיה בסגנון טוס וסע

התכנון הוא לטוס 4 אנשים (מבוגרים) יחד. הציעו לנו לשכור אופל אסטרה או גולף שניהן במחירים מאוד דומים. השאלה עם יש במושב האחורי מספיק מקום (אני בגובה 1.86) והאם יש מספיק מקום בבגז' לכל הציוד ?

תודה

נ.ב - המלצות כלליות בנושא השכרת רכב (להזמין מהארץ או בחו"ל? וכ"ו) וכן בקשר לקרואטיה (בה"פ בבקשה כי זה לא ממש נוגע לפורום הזה) יתקבלו בברכה

פורסם

הציעו לנו לשכור אופל אסטרה או גולף שניהן במחירים מאוד דומים.

אתה בכל מקרה תקבל רכב מאותה קבוצה שנמצא במלאי (או קבוצה מעל), ולאו דווקא את זה שהזמנת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרבה פעמים אפשר לבקש רכב מסויים מהקטגוריה ואם יש במלאי הם נותנים.

ביוון חיכיתי פעם כמעט שעה כדי שיביאו לי מעיר סמוכה טרנזיט במקום סקודו (ג'אמפי) אבל זה היה כדאי.

לגבי השאלה השנייה, לדעתי היא כן נוגעת לפורום.

היו מקרים שהשגתי מחירים זולים יותר באינטרנט מאשר דרך סוכן בארץ והיו מקרים שלא מצאתי. בכל מקרה כדאי להשוות מחירים.

אם השכירות היא חלק מהדיל רוב הסיכויים שהמחיר הוא טוב ועדיין כדאי לבדוק ולהביא בחשבון גם עלויות נוספות כגון ביטוחים ונהגים נוספים.

תבדוק גם האם אתה יכול לקבל ביטוח חינם, ואיזה ביטוח, דרך כרטיס האשראי שלך.

פורסם

לגולף/אסטרה ניתן לדחוס 4 מבוגרים, 2-3 מזוודות בינוניות ועוד כמה תיקים "רכים". אבל זה לא יהיה נוח לנוסעים ומהנה לנהג. על תשכח, שקרואטיה היא מדינה הררית למדי.

אז אם אתם מתכננים לנסוע הרבה, אז תקחו רכב גדול יותר (לפחות גולף/ג'טה/סטיישן, עדיף פסאט/ווקטרה)...

פורסם

דווקא בגולף יהיה לו פחות מקום הבסיס גלגלים קטן מהאסטרה וקראתי שהאסטרה מהנה מהגולף גם התא מטען הוא אחד מהגדולים בקטגוריה 380 ליטר אם אני זוכר נכון

פורסם

עזוב אותך ממכוניות קטנות, אתם 4 מבוגרים, מן הסתם יש הרבה ציוד....לא יהיה לכם נוח כולכם באוטו קטן.

אני מציע לכם לקחת סדרה F אם אני לא טועה, זה ווקטרה\פאסאט\לגונה סטיישן. מכוניות גדולות, נוחות, מרווחות. ובהחלט שווה לכם לשלם את הפרש המחיר בשביל להנות יותר מהטיול!!

דרך אגב, לפי דעתי הפרש המחיר יתקזז בגלל הדלק, מכיוון שרכב קטן קשה לו לסחוב את כולכם יזלול דלק בטורים גבוהים יותר, ורכב חזק שמיועד למשקלים כאלה (סטיישן...) יסחוב בלי בעיות, עם צריכה נמוכה יותר!

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אם קרואטיה באמת הררית כמו שאמרו פה תחפשו מכונית עם TDI זה דבר ראשון.

דבר שני ל4 אנשים מבוגרים לא הייתי ממליץ לא אסטרה ולא גולף.. אתה תסתדרו אבל בלחץ

תהנו בחו"ל תשכירו לכם מכונית מקטגוריה גבוהה יותר.

פורסם

נו בחייכם- אי אפשר להבין כלום מההסברים שלכם.

הרי ידוע בעולם כולו שיחידת המידה הסטאנדארטית לתא מיטען היא גופה.

כמה גופות אפשר לדחוף לגולף? באמת אני סקרן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...