Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הורדתי שיר של מדונה - תוכל לומר לי מה המילים לשיר?

וברצינות, איך אנחנו אמורים לדעת אילו תדרים מופיעים בטרקים אם אתה לא מפרט איזה טרק זה?

פורסם

בד"כ בדיסקי בדיקה - או שיש קריין שמכריז על התדר המנוגן או שביחד עם הCD גם יש דף טקסט שרשום בו מספרי הטרקים ומה הם אמורים לבחון או באיזה תדר הם מנגנים...

אם הורדת דיסק בדיקה שאין בו שום קריינות, או שלקבצים אין שמות או שאין קובץ טקסט או תמונה שרושם מה הם הטרקים - אז הדיסק בדיקה הזה מאבד את הערך שלו בנוגע לבדיקה של תחומי תדר ורעש ורוד או לבן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות.

את הדיסק הורדתי מאמיול ושם הקובץ הוא: CD test subwoofer_(SHOW SPL_audio bass)_87 titres_192kbps [par OxO].rar

מצורף קובץ טקסט בספרדית אני חושב, שאין לי מושג מה הוא אומר, אבל זה בטח לא התדרים:

salut,

encourager nous, laisser des commentaires et surtout laisser se fichiers dans vos partages et mettez le en release ( cilc droit > prioritי > release).

Faite une recherche est יcrivez "par OxO" dans recherche pour voir mes fihiers qui sont actuellement disponible, je le repךte n'effacer pas vos fihiers dans partages (se qui n'ont pas beaucoup de sources) car cela TUE LE PARTAGE !, il ne faut pas aussi trop en mettre !

(une cinquantaine de fichier max dans vos partages)

OxO toujours la !

(PS : attention א vos oreilles ! prיparer de l'aspirine !!)

אז אתם אומרים שאם לא רשום, אין אפשרות לדעת על פי תוכנה כלשהי?

פורסם

תוריד באימיול דיסק בדיקה שנקרא sonic overload

של חברה שנקראת bass mekanic או משהו כזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז הבנתי שאין ממש מה לעשות עם הדיסק הזה.

תודה - התחלת להוריד את הדיסק שהצעת.

יש עוד דיסקים דומים? זכור לי שפרסמו לSQ בעבר, לא לSPL...

פורסם

hello, to encourage, leave us do comments and especially to leave files in your divisions and put in release (cilc right priorit? release). Made a research east?crivez "by OxO" in research to see my fihiers who are currently available, I it rep?te not to erase not your fihiers in divisions (which do not have many sources) because that KEEP SILENT the DIVISION!, one should not also too much put some! (around fifty of file max in your divisions) OxO always! (PS: caution? your ears! pr?parer of the aspirin!!)

זה התרגום

מצרפתית

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תעשה חיפוש בחמור, ותחפש לפי EMMA.IASCA.

תמצאה MP3 שלכל אחד רשום איזה תדר הוא מנגן

לבדיקות רצוי שכל הטונים אהיו מוקלטים ב

X hz-0DB

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תודה רבה. מצאתי דיסק של קרוב ל100 מגה, נוריד ונבדוק.

ד"א - אני ממליץ גם על הדיסק ש"כוח הלאנוס" (WTF?), המליץ עליו.

מפורט לגבי כל "שיר" באיזה תדר מדובר.

פורסם

שם לב בתדרים נמוכים שלא לפגוע ברמקולים ובסאב. אתה עלול לשרוף רכיבים.

לאלמנטים שונים יש מגבלות שונות של עוצמה ותדרים.

אם אין לך חיתוך לרמקולים/קומפוננט, אתה עלול לגרום להם נזק (אובר מהלך או צלייה.....)

כנ"ל לסאב. (סאבסוניק פילטר).

ישנם תדרים מאוד נמוכים שאתה לא כל כך תשמע שעלולים לגרום נזק. לכן תשומת לב חשובה.

אני ואחי פעם צלינו ככה סאב שעבד על איזשהו תדר ניבנה. בהתחלה לא שמענו כלום, חשבנו שאין צליל... אח"כ זה התחיל לעלות...נישמע כמו מסוק מתקרב...לאט לאט התגבר ואז כבר הירחנו................

"חבל, היה סאב טוב..." :-(

קיצור וודא שאתה יודע מה אתה עושה. כמו כן תזהר על השמיעה - זה לא שווה את זה! מניסיון.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...