Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הוא קלאסיק .

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=947&CatCode=99

רשום שהוא 450 RMS ב2OHM .

השאלה שלי היא האם הנתונים הם אמיתיים או מוגזמים,אם בעתיד אני יקנה סאב רציני יותר כמו קיקר CVR הוא יצליח להזיז אותו?.

הסאב שיש לי עכשיו שבישבילו אני שוקל לקנות תמונו הוא היפוניקס זאוס 350RMS

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

ראשית בקשר למחיר המונו שהראתה יותר זול פה..

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CLASSIC_1000XL&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=401

בכל אופן אם סתם רציתה להמחיש וזה לא המחיר בכלל שאתה מביא אז ככה:

בקשר לשאלתך יצליח להזיז? כן הוא יצליח להזיז אבל עדין לא בצורה מושלמת הניצול הגרוע של ה CVR

ונתוני היצרן המשובשים (הם לא משובשים לחלוטין לשאלתך, אבל עדין בפועל הוא לא מספק אחד לאחד את נתוני היצרן, שלא תבין לא נכון אני לא מדבר על שיבוש נתוני היצרן לחלוטין כמו שקורה מבית לאנזר, אלא לשיבוש נתוני היצרן במידה אופיניית ליצרנים) יהיה קשה לו לנצל במלואו את ה CVR, בתוספת קטנה של, אם אני זוכר בסיביבות 300 שקלים אתה תוכל להביא את ה MAGNAT PHANTON, יותר עוצמתי וינצל הרבה יותר טוב את ה CVR, לשיקולך..

לינק ל phantom :

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PHANTOM&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=401

פורסם

איך בפומפה זה יותר זול אם בצ'יפר זה 950 ובומפה 990?,וגם אם זה היה זול ב200 שקל מצ'יפר אני לא יתקרב לפומפה .

יש מישהו שקנה את המונו הזה והתאכזב?,והאם מאגנט מפרסמים נתונים לפי תקנים מקובלים?.

פורסם

המאגנטים. מגברים אמינים.!

אבל לסאב כמו הCVR הם טיפה חלשים.

הסאב הזה צריך מונו של לפחות 400W RMS אמיתיים או 450W RMS יצרן!

ואז הוא ינגן יפה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נו מה רשום על המאגנט?,רשום 450 RMS ב20HM מה לא בסדר?

פורסם

הכל בסדר.

אבל קח בחשבון שכשתרצה לשדרג ל cvr,

תצטרך את הדגם עם השני סלילים...

לדעתי,וכמו שרשמו מעליי-קח את הפאנטום.יצא לי לשמוע אותו על הסאבים שלי והוא אחלה בחלה של מגבר...

הוא לא יאכזב אותך ויש לך טווח שדרוגים יותר רחב בעתיד.

פורסם

שהCVR עובד 4 אוהם...

450 וואט ב2 אוהם זה בערך 225 וואט ב4 אוהם... יש לך כאן כבר חוסר התחלתי ב75 RMS מה שאומר שאתה תקבל עיוותים בגיין גבוהה, ברגע שהבאס יהיה מתמשך - המגבר לא יספק את הסחורה כי הסאב ימצוץ ממנו כל טיפה של מיץ שהוא יכול לספק לו ועדיין ירצה עוד.

אני אתן לך את הדוגמא שלי:

הסאב שלי - אינפיניטי קאפא 12 אינטש בתיבה אטומה של היצרן - 300 RMS

המגבר שלי - B52 דגם ZL2080 מספק 400 RMS בגישור ב4 אוהם (בתחלס הוא אולי מספק שלוש מאות ועשרים אולי קצת יותר...)

המגבר הוא "זייבל" סיני עם אחריות - אבל הוא בכל זאת יותר חזק מהסאב - אחרי הרבה מאוד כיוונים הצלחתי להשיג תוצאה ממש יפה מהסאב וזה סאב טוב! אבל בקטע של עוצמה ויכולת של המגבר לספק לסאב באס מתמשך וקבוע אין למגבר הזה שום בעיה משום שיש לו עודפים גם כשהסאב עובד במלוא הכוח, וזה חשוב מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב הבנתי את הענין.

המונו יגביר את הסאב שיש לי כרגע,היפוניקס זאוס שתי סלילים .

המגבר יעבוד ב2OHM ויתן לסאב אחלה עוצמה לא? הסאב עצמו 350 RMS .

• תוכן חדש...