Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

כמו שהכותרת אומרת, הסיפור הוא כזה.

לפני כמה ימים,

אני מקבל בערב טלפון לביתי.

מהצד השני של הקו מדבר בחור ומציין את שמו.

לשאלתי מי אתה ומה אתה מחפש, קיבלתי תשובה בנוסח הבא: "אתה לפני חודש בערך, פגעת לי ברכב, העפת לי את כל הטמבון הקדמי, וברחת. יש לי שני עדים שאומרים שהם צעקו לך לעצור ו"נתת גז". יש לך רכב כזה וכזה בצבע כזה וכזה, ואפשר להפגש שתראה את הרכב, אני מעדיף לא לערב משטרה בתי משפט וכו'."

בקיצור- חתיכת תיק תפרו לי פה.

הבעיה היחידה היא...

שלא היה ולא נברא.

אני ורכבי לא עברנו שום תאונה או חס וחלילה פגיעה ברכב חונה.

מן הסתם הייתי זוכר מקרה שכזה.

שוב, למען ההבהרה- חד משמעית לא אני ולא רכבי מעורבים בתאונה הנ"ל ולי אישית אין מושג מה הולך כאן.

שאלתי את הבחור "מי אתה, איך הגעת אלי, מי נתן לך את המספר של הרכב שלי, ומה אתה רוצה ממני? אין לי מושג על מה אתה מדבר."

ההאשמות שלו כלפי נמשכו והתחלתי לחשוד שיש כאן עסק מסריח, וההשערות שלי הן לכאן ולכאן- או קומבינה שמנסים לעשות על גבי, או שמישהו עם רכב דומה או זהה לשלי פגע בו והשאיר את מספר הרכב שלי, או אלוהים יודע מה.

אין לי חצי מושג מי ה"עדים" או בעל הרכב, ואין לי מושג מה המניע/ הסיבה לכל הסיפור הזה ולמה דווקא הגיע אלי.

סיכמתי בפניו בצורה הבאה: "שמע נא מר בחור, אני לא מכיר אותך, לא את הרכב שלך, לא את העדים שלך, לא יודע מה אתה רוצה ואיך הגעת אלי, לא מתכוון להפגש איתך כך או כך, עשה מה שאתה מבין, ולהתראות."

הבחור מלמל כמובן שהוא יצלם את הרכב יפנה למשטרה לבית משפט וכו'.

בגדול- זה הסיפור.

מאשימים אותי בתאונת פגע וברח שלא היתה ולא נבראה, ובצד "התובע" כלולים שני "עדים".

השאלה הכי גדולה שלי היא-

מה אני יכול לעשות מול המקרה הזה?

הסיפור הזה נחת עלי משום מקום ואני עדין לא יודע איך להתמודד איתו.

שאלה למביני הדין והמשפט שקוראים זאת-

האם לחכות לתביעה? האם ניתן לנקוט צעדים כלשהם?

האם כאשר תגיע התביעה אם תגיע, ואאלץ להופיע בבית המשפט כנתבע בכל הסיפור ההזוי הזה,

שופט בכלל יאמין למילה שלי- מול מילה של 3 אנשים (שני עדים ובעל הרכב)?

האם יש לי סיכוי? או שנפלתי בפח רציני שהדרך ממנו החוצה היא רק דרך בית משפט ושופט רחום עד מאוד או בדרך היותר מתקבלת על הדעת עם בתי המשפט בארץ- אצא אשם ואצטרך לשלם את הנזק הנ"ל?

מה אפשר לעשות?.....

הסיפור הזה מדיר שינה מעיני כבר כמה לילות.

תודה לכל העונים.

פורסם

אני לא מבין בצד המשפטי ממש, אבל ההיגיון הבסיסי שלי אומר...

תשאל אותו מתי זה היה (יום ושעה).

תיזכר היכן היית.

תשיג עדים להיותך במקום אחר באותו זמן (אליבי).

ושלום על ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שאלתי אותו.

הוא טוען לשעה 14:30 בערך בתאריך מסויים, כאשר באותו זמן ותאריך הייתי בביתי עם אימי, והיא היחידה שהיתה איתי.

השאלה היא אם עדות שלה ושלי תעמוד מול עדותם של 2 "עדים" ושל תובע, עם סיפור כזה עשיר, כשלצידי עומדת סך הכל המילה שלי ושל אימי שאומרת שלא נכחתי שם.

אין לי הוכחות פרט למילה שלי ושל אימי ולכן אני חושש.

תודה.

פורסם

שיקח את הרכב שלו לבוחן

וגם אתה

ויראו ש:

1. הרכב שלך לא עבר תאונה איפה שהוא היה אמור כתוצאה מתאונה כזאת

2. גם אם כן היה לך תאונה בעבר באותו המקום, היא לא תתאים לסוג התאונה שמר בחור תיאר מבחינת נזקים ועוצמת פגיעה.

ועכשיו, אמא שלך היא האליבי שלך, בנוסף אם זה תאונה רציני שדורשת פניה לסוכן הביטוח, הרי לא יתכן שאתה לא תפנה נכון? אז תוציא אישור מסוכן הביטוח שלך שלא היתה אליו שום פניה מצידך.

עם כל זה לך לעורך דין טוב ליעוץ ומשך תמשיך

אגב, אם פגעת בו לפני חודש בערך, איפה הוא היה עד עכשיו? אחרי חודש נזכר שיש לו תאונה של פגע וברח? במצב כזה לא פונים למי שנכנס בך אלא ישר מגיעים למשטרה. והוא במקום זה הלך אליך אחרי לא מעט זמן. זה יכול לשמש אותך כדי להתקיל אותו במשפט וכ"ו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במקרה וזה יגיע לכדי משפט, קח את הרכב לשמאי , שיוציא דו"ח שאין סיכוי שבעולם שברכב הנ"ל הייתה תאונה בצורה הנ"ל .. בקיצור , תהיה רגוע, רוב הסיכויים שזה לא יגיע רחוק :)

פורסם

לא חסרים נוכלים...

1. אל תתרגש.

2. חכה לכתב תביעה (אם יגיע אני בספק).

3. לצד שכנגד יכולים להיות גם עשרים עדים, בבית המשפט הדבר שחשוב זה מהימנות .

4. במידה ומגיע כתב תביעה (גם בתביעות קטנות) גש לעורך דין על מנת שייעץ לך מה לעשות ויש מה לעשות.

5. אם האדם שהתקשר אליך כל כך בטוח שפגעת לו ברכב למה הוא לא רוצה לערב משטרה ...לא הבנתי. פעם הבאה אם הוא מתקשר תגיד לו שילך למשטרה ויגיש תלונה.

6. אל תתרגש.

פורסם

משהו שחשבתי עליו ..

איך הוא השיג את הטלפון שלך? זתומרת הדרך היחידה להשיג טלפון של "פגע וברח" הוא דרך המשטרה (אלא אם יש קומבינה) ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוא "לא רוצה לפנות למשטרה" ..

בקיצור, אל תתרגש, נראה לי שפשוט מנסים לעשות עליך קופה.

פורסם

תסביר לו שאתה לא שומע טוב וטרוק לו את הטלפון בפרצוף. מה אתה בכלל מתייחס ?

אם וכאשר יגיע משהו מסודר בכתב (לא חיבור של ילד בכיתה ב') - אז תתחיל בכלל להקדיש זמן. כרגע פשוט טרוק את הטלפון , ואל תאמר מילה בנושא. בטח ובטח כאשר אפשר להקליט.

פורסם

אהלן

ראשית תודה לכל ההתיחסויות.

ואפרט קצת יותר למען קצת הבהירות.

הרכב המדובר הוא הג'יפ שלי (סיקס בן 24). אם אני נכנס איתו במשהו (רכב, קיר, שיירת מכוניות) אני מקצר את הדבר בחצי, ויוצא עם שריטה קלה בטמבון.

אם הייתי פוגע באותו בחור כמו שהוא אומר, הוא היה צריך לתבוע טוטאל לוסט מהביטוח על הרכב שלו או לפחות פרונט שלם, ואין בי שום נימה של צחוק.

לגביי סימני פגיעה על הרכב שלי- אין סיכוי שבוחן יוכל לאמר משהו.

המצב של הפח גם ככה לא משהו (ג'יפ ישן), הג'יפ צבוע כרגע עם ספרי, ולא חסרים בו קילופים ושריטות.

המצחיק הוא שהבחור עוד ברוב חוצפתו טוען שהוא ראה את הג'יפ "ויש עליו סימני פגיעה."

באותו נושא אני גם יכול לאמר לכם, זה שאם משהו פוגע בצד הג'יפ שלי, או להיפך- לא יהיה שום סימן.

הגלגלים והצמיגים בולטים החוצה, והם הראשונים להפגע ולבלום, ולכן גם אם היה וכאשר- לא יהיה שום סימן לא על האוטו ולא על הגלגל.

לכן לצערי בוחן או שמאי לא יוכל לעזור לי בזה.

לגבי איך השיג את הפרטים שלי-

ה"עדים" שלו "רשמו את המספר של הרכב", וכנראה שהוא מכיר מישהו במשרד הרישוי/ חברת ביטוח כלשהי/ משטרה/ שיטה אחרת, והשיג את הפרטים שלי לפי המספר (במידה ואין לו שום היכרות איתי או עם הרכב, משהו שלא ידוע לי).

מדוע הוא נזכר אחרי חודש-

לדעתי כי לקח לו חודש למצוא את הפרטים שלי לפי מספר הרכב, אני מניח. במשפט לדעתי זה לא משהו שיזיז למישהו.

ואחרי כל זה אני אסכם:

אני מתייחס לנושא ולא מקל ראש מכמה סיבות-

1. אני לא אדם שיכול להקל ראש בסוגיות כאלו שבהן מאשימים אותי בדבר שלא עשיתי.

2. אין לי שום חיבה, אהדה, או סימפטיה, לבית משפט כזה או אחר. אם אני יכול להמנע מבית משפט (משהו שבמקרה הזה כנראה לא יהיה), אנסה להמנע.

3. כשמתקשר אדם לביתך, עם פרטים על הרכב וכו', והאשמה שכזו, לי אישית די קשה להקל ראש עם זה ולהיות שקט. לצערי כזה אני.

4. תפרו פה חתיכת סיפור עם עלילה. זוהי לא סתם טענה, זה סיפור עם תובע, ושני עדים לצידו. אולי אני סתם חושש, אבל זה לא משהו שאני יכול לדלג עליו. לכן אני מחפש אפשרויות/ דיעות/ פיתרונות.

שורה תחתונה-

עיקר החשש שלי הוא שאם וכאשר יגיע העניין לבית המשפט, לצד מי הסיכויים- לצידי (בנוסף לעדותה של אימי), או לצד התובע, שסביר להניח יגיע עם צילומים, הערכת שמאי, עדים, תיק שלם ?

מעניין התביעה עצמה אני לא מוטרד, כמו שמתוצאות המשפט הנ"ל אם יהיה.

אשמח לתגובות.

תודה.

פורסם

תתקשר לאותו אדם ותתאמת איתו, תתחיל להציק לו, תגיד שיש לך בן דוד עורך-דין שאומר שהוא מז**ן בשכל.

תברר עליו פרטים. תגיד שיש לך עדים שהוא עושה עלייך קומבינה.

תתחיל להיכנס בו תעביר לו את המוות עד שימאס לו.

תשלח חבר שיעקוב אחריו:p תחנה לו את הג'יפ בחניה שיקבל חררה :p

השורה האחרונה היא בצחוק..

בכל מקרה. תגרום לבנאדם להבין שאתה יודע שהוא מז**ן בשכל ושאתה רציני לא פחות ממנו.

...

או שפשוט תשכח ממנו ופעם הבאה שהוא מתקשר תגיד משהו בסגנון:"העו"ד שלי מסר לך שנפגש במשפט"

הרי יש לך אליבי...

בנתיים אתה יכול לעבור על הרכב ולבדוק שזה לא קרה בטעות בלי ידיעתך (אמא נכנסה במישהו? :p)

אגב פעם הבאה שהוא מתקשר תקליט את השיחה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תקשיב, אני חושב ברצינות שאתה חייב לגשת בדחיפות למשטרה ולהגיש תלונה כנגד אותו אדם בעוון ניסיון סחיטה.

אם הוא יגיע למשטרה לפניך, אתה תהיה בבעיה הרבה יותר גדולה, ובכל אופן, התלונה שתגיש נגדו להזיק לא יכולה.

אל תתמהמה!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תקשיב, אני חושב ברצינות שאתה חייב לגשת בדחיפות למשטרה ולהגיש תלונה כנגד אותו אדם בעוון ניסיון סחיטה.

אם הוא יגיע למשטרה לפניך, אתה תהיה בבעיה הרבה יותר גדולה, ובכל אופן, התלונה שתגיש נגדו להזיק לא יכולה.

אל תתמהמה!!!

בדיוק.

גש, תגיש תלונה.

סה טו.

אלא אם זו מתיחה של איזה חבר שלך, שמצליחה מעל למשוער

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חבר'ה, שקלתי להגיש תלונה בנושא ואכן התגובות שלכם במקום.

אבל חשבתי על זאת קצת, ואני לא יודע אם תלונה על כזה מקרה תתקבל.

מדוע? כי הבחור לא איים עלי, אלא הטיח האשמות בעיקר ולאחר שהבין כי אני לא מתכוון לקבל את הטיעונים וכל הסיפור שלו, הוא אמר שיצלם את הרכב ויפנה למשטרה ולבית המשפט (הליכים מקובלים על פי חוק).

לכן על מה אגיש תלונה? על זה שהוא מאשים אותי במקרה ואמר לי זאת?

הוא לא איים מילולית מפורשות, ולכן לדעתי ועל פי הבנתי תלונה שכזאת לא תתקבל.

מה לדעתכם?

תודה.

פורסם

הוא איים עלייך שיגיש נגדך תלונה במשטרה!

זה נחשב איום ועוד איך..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי חבר

תירגע, זה הכי חשוב

היה לי כזה מקרה לפני 10 שנים, קיבלתי זימון לתחנת משטרה בעקבות תלונה שהרכב שלי פגע ברכב בחניון כלשהו, ויש עדים שראו אותי בורח מהמקום. (רכב של העבודה) ונתנו תיאור + מספר הרכב שלי

הגעתי למשטרה, הגשתי עדות שאין לי מושג על מה המתלונן מדבר, הייתי במקום אחר לחלוטין (בעבודה) ואני מזמין את המשטרה לרדת לחניה ולוודא שהרכב שלי נקי לחלוטין.

השוטרים רשמו הכל, אפילו לא ירדו לראות את הרכב, וסגרו את התלונה.

בקיצור, אל תדבר עם הבחור, שלח אותו למשטרה שיגיש תלונה (אי בספק) ואם יגיע אילך זימון, תעיד בדיוק מה שכתבת, ובזה תם הפרק הזה בחייך, לחליפין, תוכל במעמד זה להגיש תלונה על הטרדה (הוא מטריד אותך)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...