Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שיש לי בעיה עם יונים, אבל...

הצמד-חמד הזה החליט להתנחל לנו במרפסת השירות ומבקר אותנו באופן יומ-יומי.

Image3.jpg

דווקא היה ממש נחמד, עד שהם הפכו את חבלי הכביסה שלנו לבית השימוש שלהם, ולכלכו לי את הג'ינס החדש :twisted:

איך נפתרים מהם? אני יודע שיש מן חומר שאפשר למרוח על משטחים בהם הם נוהגות לעמוד, אבל אני רוצה להבריח אותם מהחבלים, לא מעדן החלון שלי.

יש למישהו המלצה לדחליל טוב? :screwy:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גר בבניין קומות או קרקע?

אם מדובר בבניין קרקע נסה למשוך חתולים לאיזור {זרוק להם קצת טונה הם יגיעו}.

GOT סחוג?

פורסם

לא מזמן גם אני דיווחתי על בעיה דומה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108014

בסוף הזמנתי בעל מקצוע ש"יגדר" את כל הגובה, ללא שום אפשרות כניסה, ברשת חזקה, יחד עם בנייה מעצים בשביל שתהיה אחיזה חזקה ועמידה.

עלה בסביבות 400 ש"ח, לא רציתי להתחיל לעשות לבד בגלל שהעדפתי להשקיע פעם אחת, ושישאר להרבה זמן.

אם יש לך איך על מה לבנות את זה, אני ממליץ בחום.

כבר שבועיים שלמים שיש לי שקט בבוקר, בלי הקולות המעצבנים שלהם.

ד"א - אני דווקא כן מחפש להעיף אותם מאדן החלון שלי - יש פיתרון?

פורסם

נראה לי שיהיה קצת קשה לשכנע את החתולים של הלמטה לעלות לקומה השביעית :roll:

רשת זה הפיתרון האחרון שלי.. אני רוצה אוויר!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אה , ותגיד תודה שהזוג תרנגולות האלה לא נכנסו לך לרכב ופרקו מטען.

לפני שבוע אחד כזה נכנס דרך סאנרוף שהיה פתוח מעט בוולבו s80 שעומדת למכירה בעבודה שלי , הוא נכנס מהסאנרוף {שהיה פתוח מעט} ושניה אחרי זה שכח מאיפה הוא הגיע , מה שגרם לו להתקף טראומה שמלווה בחירבונים היסטריים והתרסקויות עוצמתיות בשמשות הרכב.

המושבים מעור , הדיפונים מעץ , ואפילו לוח המחוונים קיבלו השפרצות חרא נוראיות , למרות שהיה בזה משהו אומנותי.

ליונה שלום.

GOT סחוג?

פורסם

צביקה, לא מדובר ברשת יתושים, אלא ברשת גדולה יותר, ריבועים של ס"מ בערך.

רשת פלסטיק/ניילון.

לא מונע כניסת אוויר לידיעתי - בכל מקרה, מומלץ על ידי.

בהצלחה שיהיה.

פורסם

תקשיב לי ותקשיב לי טוב.

חבל על כל המאמץ והעצבים. אין דרך להיפטר מהיונים האלה.

ניסינו שרשראות דיסקים, בקבוקי מים, בובות, דוקרנים ממתכת, עופי יונה (החומר הדביק הזה), רובה מים, כל פעם שהן בנו קן פרקנו אותו (לעיתים 3 פעמים ביום), יש לי חתול שלא הזיז להן (!) - אין דרך להיפטר מהן.

בסוף ולאחר מאבק של למעלה משנה התקנו רשת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אה , ותגיד תודה שהזוג תרנגולות האלה לא נכנסו לך לרכב ופרקו מטען.

לפני שבוע אחד כזה נכנס דרך סאנרוף שהיה פתוח מעט בוולבו s80 שעומדת למכירה בעבודה שלי , הוא נכנס מהסאנרוף {שהיה פתוח מעט} ושניה אחרי זה שכח מאיפה הוא הגיע , מה שגרם לו להתקף טראומה שמלווה בחירבונים היסטריים והתרסקויות עוצמתיות בשמשות הרכב.

המושבים מעור , הדיפונים מעץ , ואפילו לוח המחוונים קיבלו השפרצות חרא נוראיות , למרות שהיה בזה משהו אומנותי.

ליונה שלום.

קרעת אותי עכשיו..! נשמע הזוי משהו.

והבעלים של הוולבו, למדו לסגור את הסאן רוף..

:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לך להום סנטר או לכל מקום דומה, קנ הלך שם מין משטח עם ניטים - קוצים כאלה, שים אותם על המרפסת איפה שהן יושבות, והם לא יחזרו.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...